eşim beni umursamıyor mu

cidden anladım ben gerçekten hatalıymışım aslında. böyle gereksiz konumla sizi de meşgul ettiğim için özür dilerim
Rica ederiz, lafı olmaz. Böyle konuları eşlerimize okutup değerimizi anlatmak için kullanıyoruz zaten genelde. Bak bak ne kadınlar var diye az önce kocama attım ben konunuzu. Biz teşekkür ederiz

Rica ederiz, lafı olmaz. Böyle konuları eşlerimize okutup değerimizi anlatmak için kullanıyoruz zaten genelde. Bak bak ne kadınlar var diye az önce kocama attım ben konunuzu. Biz teşekkür ederiz
hmm demek kocanız normalde değerinizi bilmiyor ve ekstra bir çaba sarf ediyorsunuz bunun için... hmm güzelmiş çok büyük bir aydınlandım

hmm demek kocanız normalde değerinizi bilmiyor ve ekstra bir çaba sarf ediyorsunuz bunun için... hmm güzelmiş çok büyük bir aydınlandım
Ay laf mı çoktun çeeenn… daha çok bilsin diye pekiştiriyoruz şekerim. Tavsiye ederim dicem de kendinden beterini bulamazsın sanırım

Ay laf mı çoktun çeeenn… daha çok bilsin diye pekiştiriyoruz şekerim. Tavsiye ederim dicem de kendinden beterini bulamazsın sanırım
çen mi ağır ergen bir de şekerim mekerimli konuşmalar ıy beni bu beter halimle kocam seviyo gerisini sen düşün. Ama düşünemezsin bu duygunun ne olduğunu biliyor gibi değilsin

Kocam beni çok seviyor diyorsunuz kendiniz ama açtığınız konu kocam beni umursamıyor mu?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuş olay haklı çıkacaksınız diye yalnız.
Cevabı da vermişsiniz kocanız sizi seviyor
Umarım hava atılacak bir sevgidir kocanızın aşkı maşallah

çen mi ağır ergen bir de şekerim mekerimli konuşmalar ıy beni bu beter halimle kocam seviyo gerisini sen düşün. Ama düşünemezsin bu duygunun ne olduğunu biliyor gibi değilsin
Umursamayan benim kocamdı tabi çok haklısın. Hep konu açıyorum böyle kocam beni umursamıyor diye. Ah bu ben

Yani erkekler yakın çevresinden birini yada akrabalarjni görünce heleki düğün ortamiysa evde oluşacak kaosu bilmelerine rağmen ,erkeklik onurları zedelenmesin diye amann en fazla dir dir dinler bir kavgayla olayı geçiştiririm ne olacak sanki telkinleriyle böyle saçmalıklar yapabiliyor...üzerinde durmayın derim
Böyle durumlar da size tavsiyem bosverin kendinizi yükseltmeyin aramayın sormayın kaçta isterse gelsin onemsemeyin ...
Sizde kendinizle vakit geçirin...

Yani isterse düğün bitince gelsin nolacak bilmiyorum ya kocam gitse hiç sorun etmem en fazla aç kalma yemek ye filan derim. Tamam erken gelirim demiş ama bazen öyle olabiliyor çıkınca gecikiliyor filan ,sürekli böyle değilse hiç sorun etmeyin bence . Ama hep böyle ise oturun konuşun rahatsızlığınızı ama konuşmak ile boğmak arasında çok fark var bence. Ben eşimi sonsuz özgür bırakıyorum, sıktıkça ters teper . Bir de bence cidden güven de önemli. Özgür kalan insan eşine daha bağlı oluyor diye düşünüyorum ben benim evliliğimde ikimiz de çok özgürüz belki bunu bildiğimiz için beraber vakit geçirmeyi daha çok yapıyoruz ;psikolojik olarak şey çünkü nasılsa istediğim arkadaşımla ailemle istediğim planı yapabilirim eşim problem etmez düşüncesi olduğu için doygunluk oluyor eksikliğini aramıyorsun diye düşünüyorum bence bunaltmayın

bir konudan dolayı umursamadığını düşündüm hatta belki birçok konudan. Mutlu olmak haklı olmaktan daha önemli bana göre ben beni küçümsemeye çalışan birine gereken cevabı veriyorum buna neden cevap verdiğinizi anlamadım. Burda derdimi anlatmam birinin beni rahatça küçümsemeye yargılayacağı anlamına gelmez.

Umursamayan benim kocamdı tabi çok haklısın. Hep konu açıyorum böyle kocam beni umursamıyor diye. Ah bu ben
Bir konu açmışım ve gelip benim konumdan beni mi vuruyorsun neymiş gelip buradaki yazanları kocana atıyormuşsun. Ne kadar komik dimi? Bence senin buradaki konuları kocana atman çok komik sırf sana daha çok bağlansın diye

Çok eğleniyoruz valla biz böyle konularla. Akşam dışarı çıktığında “gönlüm yok” dicem bundan sonra ben çıkarken de onun gönlü olmaz falan. Eğleniriz.

Çok eğleniyoruz valla biz böyle konularla. Akşam dışarı çıktığında “gönlüm yok” dicem bundan sonra ben çıkarken de onun gönlü olmaz falan. Eğleniriz.
İnsanların derdi/dert gibi gördükleri sizi eğlendiriyorsa ağır problemlisiniz demektir bence bi psikoloğa görün. Normal insan davranışı değil bu. He eğlen tabiki yani kocanla aran düzelecekse beni katıp dalga geçebilirsin benim için problem değil

Aramız bozuk değil ki düzelsin. Ufak şeyleri dert etmediğimiz için bozulmaz bizim aramız kolay kolay. Dert olmayan dertlerle eğleniyorum valla, yapacak bir şey yok. Örnek alabilirsin.

Adam size gel demiş siz gitmemissiniz adamı ne darliyorsunuz

Bir sorun goremedim ben. Dugune gitmisken orada tanidiklari gorup kalmistir. Bi de tatil zamani eve giris saatlerimiz degisiyor.

Aramız bozuk değil ki düzelsin. Ufak şeyleri dert etmediğimiz için bozulmaz bizim aramız kolay kolay. Dert olmayan dertlerle eğleniyorum valla, yapacak bir şey yok. Örnek alabilirsin.
Örnek almaya değecek biri görmedim. İnsanlar hassas döneminde olabilir ve çok küçük şey gözünde büyüyebilir. Öfke patlamasıdır. Ben de kimseyi yargılamam derdiyle, dert gibi gördüğüyle. İlla herkes kötürüm olacak ya da herkesin kocası 5 kuma üstüne getirecek diye büyük dertleri olmayabilir. Bazen çok küçük şey bile gözüne batabilir. Destek istemek ayıp değil, küçümsemek ayıptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…