- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
- Konu Sahibi Biberli Gazoz
-
Rica ederiz, lafı olmaz. Böyle konuları eşlerimize okutup değerimizi anlatmak için kullanıyoruz zaten genelde. Bak bak ne kadınlar var diye az önce kocama attım ben konunuzu. Biz teşekkür ederizcidden anladım ben gerçekten hatalıymışım aslında. böyle gereksiz konumla sizi de meşgul ettiğim için özür dilerim
hmm demek kocanız normalde değerinizi bilmiyor ve ekstra bir çaba sarf ediyorsunuz bunun için... hmm güzelmiş çok büyük bir aydınlandımRica ederiz, lafı olmaz. Böyle konuları eşlerimize okutup değerimizi anlatmak için kullanıyoruz zaten genelde. Bak bak ne kadınlar var diye az önce kocama attım ben konunuzu. Biz teşekkür ederiz
Ay laf mı çoktun çeeenn… daha çok bilsin diye pekiştiriyoruz şekerim. Tavsiye ederim dicem de kendinden beterini bulamazsın sanırımhmm demek kocanız normalde değerinizi bilmiyor ve ekstra bir çaba sarf ediyorsunuz bunun için... hmm güzelmiş çok büyük bir aydınlandım
çen miAy laf mı çoktun çeeenn… daha çok bilsin diye pekiştiriyoruz şekerim. Tavsiye ederim dicem de kendinden beterini bulamazsın sanırım
Pardon gitmesine gönlünüz olmamış. Benim hatam.göndermiyorum diye birşey yazmadım
Anladım ama hatanın bende olduğu 7282727 defa daha yazılacak mısizide çağırmıs gitmemişssiniz. sizin kuklanız değil kendi hayatı da var. empati yapın sorun yaratan sizsiniz
tüm cevapları okuyacak zamanım yok, soruna cevap verdim kaç kere benim ile aynı dusuncede kişi var nerden bileyimAnladım ama hatanın bende olduğu 7282727 defa daha yazılacak mı
Umursamayan benim kocamdı tabi çok haklısın. Hep konu açıyorum böyle kocam beni umursamıyor diye. Ah bu bençen miağır ergen bir de şekerim mekerimli konuşmalar ıy beni bu beter halimle kocam seviyo gerisini sen düşün. Ama düşünemezsin bu duygunun ne olduğunu biliyor gibi değilsin
bir konudan dolayı umursamadığını düşündüm hatta belki birçok konudan. Mutlu olmak haklı olmaktan daha önemli bana göreKocam beni çok seviyor diyorsunuz kendiniz ama açtığınız konu kocam beni umursamıyor mu?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuş olay haklı çıkacaksınız diye yalnız.
Cevabı da vermişsiniz kocanız sizi seviyor
Umarım hava atılacak bir sevgidir kocanızın aşkı maşallah
Bir konu açmışım ve gelip benim konumdan beni mi vuruyorsunUmursamayan benim kocamdı tabi çok haklısın. Hep konu açıyorum böyle kocam beni umursamıyor diye. Ah bu ben
Çok eğleniyoruz valla biz böyle konularla. Akşam dışarı çıktığında “gönlüm yok” dicem bundan sonra ben çıkarken de onun gönlü olmaz falan. Eğleniriz.Bir konu açmışım ve gelip benim konumdan beni mi vuruyorsunneymiş gelip buradaki yazanları kocana atıyormuşsun. Ne kadar komik dimi? Bence senin buradaki konuları kocana atman çok komik sırf sana daha çok bağlansın diye
İnsanların derdi/dert gibi gördükleri sizi eğlendiriyorsa ağır problemlisiniz demektir bence bi psikoloğa görün. Normal insan davranışı değil bu. He eğlen tabiki yani kocanla aran düzelecekse beni katıp dalga geçebilirsin benim için problem değilÇok eğleniyoruz valla biz böyle konularla. Akşam dışarı çıktığında “gönlüm yok” dicem bundan sonra ben çıkarken de onun gönlü olmaz falan. Eğleniriz.
Aramız bozuk değil ki düzelsin. Ufak şeyleri dert etmediğimiz için bozulmaz bizim aramız kolay kolay. Dert olmayan dertlerle eğleniyorum valla, yapacak bir şey yok. Örnek alabilirsin.İnsanların derdi/dert gibi gördükleri sizi eğlendiriyorsa ağır problemlisiniz demektir bence bi psikoloğa görün. Normal insan davranışı değil bu. He eğlen tabiki yani kocanla aran düzelecekse beni katıp dalga geçebilirsin benim için problem değil
Adam size gel demiş siz gitmemissiniz adamı ne darliyorsunuzmerhaba hanımlar konuyu çok uzatmak istemiyorum belki başka bir konuda açarım çok doluyum birileriyle paylaşmam gerekiyor o yüzden buraya yazıyorum. kocamın bekar erkek kardeşinin bir arkadaşının düğünü varmış kendisi araba kiralıyor ama ehliyetine el konulmuş. bu yüzden kocama dedi beni götür diye. benim eşimin gitmesine gönlüm olmadı. eşim benide çağırdı ama tanıdık değil diye gitmek istemedim. eşim dedi tamam 1-2 saat durup gelcem dedi. düğün yeri 1 saat uzaklıkta. öğlen çıktılar saat 4te saat akşam 11 hala gelmedi yola bile çıkmadılar. eşime kızdım kardeşin bekar ama seni evde bekleyen var eşim diyor yok tanıdıklar vardı onlarla konuştuk diyor. böyle sorunları farklı olaylarla çok yaşıyoruz çok bıktım artık sorun bendemi acaba yoksa eşim mi umursamaz anlayamıyorum. bu durumda siz olsanız kızar mıydınız ya da nasıl bir tepki verirdiniz
Örnek almaya değecek biri görmedim. İnsanlar hassas döneminde olabilir ve çok küçük şey gözünde büyüyebilir. Öfke patlamasıdır. Ben de kimseyi yargılamam derdiyle, dert gibi gördüğüyle. İlla herkes kötürüm olacak ya da herkesin kocası 5 kuma üstüne getirecek diye büyük dertleri olmayabilir. Bazen çok küçük şey bile gözüne batabilir. Destek istemek ayıp değil, küçümsemek ayıptır.Aramız bozuk değil ki düzelsin. Ufak şeyleri dert etmediğimiz için bozulmaz bizim aramız kolay kolay. Dert olmayan dertlerle eğleniyorum valla, yapacak bir şey yok. Örnek alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?