- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Eşin haklı. Evlilikte birbirini kısıtlamak normal değilKızlar yeni evliyim gurbette yaşıyoruz .Eşimin arkadaşının haftaya düğünü var 4 günlüğüne gidecek ailesinin yanına.Ben işten izin alamadım gidemiyorum .Sinirleniyorum yani daha yeni evlisin annen babam gitsin senin yerine diyorum ayıp olur onlar hep geldi diyor .Sizce ben mi haklıyım o muGereksiz yere mi kendimi üzüyorum 1 ,1 buçuk aylık evlilikte bu normal mi
Haksizsiniz. Esinizin arkadasiymis biri gidecekse o esiniz olmaĺi tabi ki. Ha bu salginda niye dugun yapiyorlar hastalik iyice azmisken bilmiyorum ama bozulacaksaniz hastalik kapacak diye bozulun. Yeni evli olabirsiniz ama sizin disinizda da akan bir hayat var.Kızlar yeni evliyim gurbette yaşıyoruz .Eşimin arkadaşının haftaya düğünü var 4 günlüğüne gidecek ailesinin yanına.Ben işten izin alamadım gidemiyorum .Sinirleniyorum yani daha yeni evlisin annen babam gitsin senin yerine diyorum ayıp olur onlar hep geldi diyor .Sizce ben mi haklıyım o muGereksiz yere mi kendimi üzüyorum 1 ,1 buçuk aylık evlilikte bu normal mi
Eşim 4 aylık evliyken 2 gün tatile gitmişti arkadaşıylaKeyfi bir şekilde sizi bırakıp arkadaşlarıyla tatile gitse haklısınız derdim ama düğün bu sonuçta 4 gün çokta değil.
Birde şimdi fark ettim arkadaşının düğününe babası annesi niye gitsin veli gönderir gibi komik bir öneri.
Ama o 4 aylıkEşim 4 aylık evliyken 2 gün tatile gitmişti arkadaşıyla
Doğru artık eskimiştikAma o 4 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?