Eşim beni yalnız bırakıyor

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kızlar yeni evliyim gurbette yaşıyoruz .Eşimin arkadaşının haftaya düğünü var 4 günlüğüne gidecek ailesinin yanına.Ben işten izin alamadım gidemiyorum .Sinirleniyorum yani daha yeni evlisin annen babam gitsin senin yerine diyorum ayıp olur onlar hep geldi diyor .Sizce ben mi haklıyım o mu Gereksiz yere mi kendimi üzüyorum 1 ,1 buçuk aylık evlilikte bu normal mi

Eşin haklı. Evlilikte birbirini kısıtlamak normal değil

4 gün çok kısa bir süre ne var gitsin adam. Başta böyle yapıp taraflar birbirini sıkıyor gereksiz yere. Sonra ilgi azaldı eskisi gibi değiliz. Evlilik, birbirine alan ve zaman tanıdıkça daha da güçlenir

Sonra erkekler niye evlilikten soguyor diyoruz.allah askina yani sadece 4 gunluk bi durum goren baska kadina gidiyor.benimki bi yerlere gitsin diye dua ediyorum ama tam ev erkegi.arkadaslarina bile ben zorla gonderiyorum.ne guzel yalniz kalacaksiniz kafanizi dinlersiniz

Korona varken gitmesi bır tek düşündürdü. Onun dışında gidebilir. Eşiniz haklı birbirinizi kısıtlayamazsınız belli konularda arkadaşının düğününe gitmek için sizden izin alması gerekmıyor

4 gün evde takıl düğün hengamesinden sonra rahatlatır, film aç, çerez al çay kahve yap, bakım yap, evde mutlaka yerleşemediğin bir yer vardır orayı düzenle tek başına ne güzel işte:)
Tam kavuştuk derken 4 güncük arayla daha çok özlersiniz birbirinizi:)

Haksizsiniz. Esinizin arkadasiymis biri gidecekse o esiniz olmaĺi tabi ki. Ha bu salginda niye dugun yapiyorlar hastalik iyice azmisken bilmiyorum ama bozulacaksaniz hastalik kapacak diye bozulun. Yeni evli olabirsiniz ama sizin disinizda da akan bir hayat var.

Eşim 4 aylık evliyken 2 gün tatile gitmişti arkadaşıyla

Ben sorun etmezdim, evlendik diye yapışık yaşayacak değiliz.
Her iki tarafın da birbirinden ayrı vakit geçirmeye ihtiyacı vardır diye düşünürüm hatta.

Şaka gibi gider tabi gitmemesi abest olur, evliliği yanlış anlaşmışsınız ayrıca siz bu konuda hüküm veremezsiniz. Koskoca kadınsınız bebek gibi tavırlar sergilemeyin.

Gereksiz tripler bunlar ,16 yıl önce daha dün gibi asla sıkboğaz etmedim eşimi,gözünüzü seveyim şu sözde cicim aylarının suyunu çıkarmayın ya....

Gönderme kız. Annesi babası doldurur falan allah muhafaza. Ha bi de düğünde başka kadınlar aklını çelebilir muhteşem danslarıyla. Senin kendi evinde yalnız kalman ayrı problem zaten. Erkek dediğin karısını kendi evinde yalnız bırakır mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…