- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Evliliklerde bu kadar sık boğaz etmek bensiz bir yere gidemezsin demek bana göre değil.Doğru artık eskimiştik1 aylıkken de gidebilirdi eline fırsat geçti kafa dağıtıp geldi ne var ben çok rahatım heralde ya
Aynen öyle bir denge kurmak lazım.Evliliklerde bu kadar sık boğaz etmek bensiz bir yere gidemezsin demek bana göre değil.
Ayrı ayrı da vakit geçirebilmek insanları aksine daha çok bağlıyor. Özlüyorsun. Saygı duyulmuş hissediyorsun.
Sürekli dip dibe olunan evlilikler bir süre sonra çok kötü patlak veriyor. Taraflardan birisi artık tahammül edememeye başlıyor.
Her şeyin fazlası zarar. Sürekli dip dibe olmakta kötü hiç vakit gecirmemek de..
Gayet normal.. Korona varken biraz anormal ama onun dışında anormal olan bir durum yok.. Bu biraz zorunlu bırakma gibi ve 4 günde yalnızlıktan ölmezsinizKızlar yeni evliyim gurbette yaşıyoruz .Eşimin arkadaşının haftaya düğünü var 4 günlüğüne gidecek ailesinin yanına.Ben işten izin alamadım gidemiyorum .Sinirleniyorum yani daha yeni evlisin annen babam gitsin senin yerine diyorum ayıp olur onlar hep geldi diyor .Sizce ben mi haklıyım o muGereksiz yere mi kendimi üzüyorum 1 ,1 buçuk aylık evlilikte bu normal mi
Yeni evli olunca niye gitmesin ki.Eski evli olsanız sorun olmuyordu sanırım.Kızlar yeni evliyim gurbette yaşıyoruz .Eşimin arkadaşının haftaya düğünü var 4 günlüğüne gidecek ailesinin yanına.Ben işten izin alamadım gidemiyorum .Sinirleniyorum yani daha yeni evlisin annen babam gitsin senin yerine diyorum ayıp olur onlar hep geldi diyor .Sizce ben mi haklıyım o muGereksiz yere mi kendimi üzüyorum 1 ,1 buçuk aylık evlilikte bu normal mi
Ben eşim izin alamadığı için kuzenimin düğününe gitmedimm. Yani 4 gün yalnız kalmanız hoş olmaz.
Kuzeninizin düğününe/ya da herhangi bir yere gitmek için eşinizin izin almasını beklemek, izin alamayınca gitmemek sizce beğenilecek bir şey mi?pembebattaniyeli G guvercin-curnatasi
neden beğenmediniz. 3 gün olsa kalsın derim :)
Ya şaka maka yalnız bir şehirde tayininiz yeni çıkınca eşinizden başkası olmuyor. Hayat çok sıkıcı oluyor başlarda.
Yönetim bari beğenmeyen arkadaşların ismini kapatsan. Gülesim geliyor benim hala alışamadım bu begenmedime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?