- 30 Ocak 2015
- 364
- 147
- 103
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
-
Erkek arkadaşlari ile gidiyor.neden benle gitmek istemiyorsun diye sordun mu sadece erkek ark Gittiği için mi seni davet etmedi acaba
Erkek arkadaşı evleniyor. Tanıyorum .Fakat müzeyyen diye başlayasım geldi....
Bunu ona sorarak en doğru cevabı alabilirsiniz burada sadece akıl yürütülebilir.
Mesela benim aklıma eski kız arkadaşı evleniyor onun düğünü olabilir falan geldi..
Ben olsam kimin düğünü OLDUĞUNU beni neden davet etmediğini sorardım siz sormadınız miErkek arkadaşlari ile gidiyor.
Ve benim de gelmek isteyeceğimi bildiği için sakladı bunu. Üzüldüm açıkçası .
Hani insan karısıyla gitmek istemeli.
Benim sıkılmamdan öte arkadaşlarıyla olmak istiyor geneldeDiğer tüm arkadaşları bekarsa sizin sıkılabileceğinizi düşünmüş olabilir.
Benim sıkılmamdan öte arkadaşlarıyla olmak istiyor genelde
Seninle gitmek istemediği için OLDUĞUNU düşünmüyorum bence erkek arkadaşlarıyla Gittiği için seni götürmek istememiş olabilir sende kırıldığını ifade et mantıklı bi açıklama yapar yapmazsa o zaman bişey saklıyo demekkiÖzetle benimle gitmek istemiyor.bu yüzden söylemedi bile. Nasıl davranmalıyımm
Genelde arkadaşlarıyla evet. Burası küçük bir yer beraber gidecegimiz bir yer yokGünlük hayatında da mı böyle yani? Sizinle değil de arkadaslarıyla mı cıkıyor hep?
Erkek arkadaşlari ile değilde benimle gitmek isteyebilirdi. Arkadaşını tanıyorum. Üzüldüm işte .tartıştık zaten.Seninle gitmek istemediği için OLDUĞUNU düşünmüyorum bence erkek arkadaşlarıyla Gittiği için seni götürmek istememiş olabilir sende kırıldığını ifade et mantıklı bi açıklama yapar yapmazsa o zaman bişey saklıyo demekki
Yapacağı açıklama şu olur , canım bi saat oturup döneceğim .fazla kalmayacağız .Seninle gitmek istemediği için OLDUĞUNU düşünmüyorum bence erkek arkadaşlarıyla Gittiği için seni götürmek istememiş olabilir sende kırıldığını ifade et mantıklı bi açıklama yapar yapmazsa o zaman bişey saklıyo demekki
Evet aynen bu durum..Erkek arkadasiyla gidiyorsa o baska hani böyle erkekce grup yapanlar olur takilirlar damatla ilgilenir oynarlarya erkek erkege takilip durum öyledir
bide sen tanimadigin bir dügünde kadin olarak tek basina kime takilacaksin? o erkek arkadaslariyla takilirsa ?
Evet aynen bu durum..
Üzüldüm ama. Tanımadığım birinin düğünü olsaydı.anladım ama evlenenler arkadaşımız. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?