Eşim benimle değil de arkadaşları ile düğüne gidiyor

Diğerleri eşleriyle gidiyosa haklısın eşimde her duğune goturmez boşver gidip gelicem ben takı için gidiyorum kimse eşini getirmiyo der yakın arkadaşıysa gideriz belki oyledir

En nefret ettigim erkek tipi. Bana soylemeyecek de gidecek dugune. Oldu zaten burada Sam babasiydim.
Ayrica essiniz tabiki bu tur yerlere berber gideceksiniz.
Gitmek istememesinin nedeni ne? Sizden mi utaniyor?

Senindemi arkadasin? damat olanmi arkadasiniz? yoksa gelindemi? eger sadece damadi taniyorsaniz durum baska kimseyle dügünde oturamazsin ama gelin arkadasinizsa öyle cagirmasi gerekti.
Evet gelini tanıyorum ama sadece merhabalasiyoruz.damat ta gelin de samimi arkadaşım değil .
Hani eşimden beklentim şuydu beraber gitmek.ya evli bi erkek karısı ile gitmek istemeli.

Evet gelini tanıyorum ama sadece merhabalasiyoruz.damat ta gelin de samimi arkadaşım değil .
Hani eşimden beklentim şuydu beraber gitmek.ya evli bi erkek karısı ile gitmek istemeli.

Tabi öyle ama her durumda bu gecerli degil eger erkek erkege takilacaklarsa esini götürmeyenlerde var gelini yakin tanimis olsan onun yaninda yer alabilirdin yoksa biraz tuhaf olur esin baska yerde sen gelinin yaninda. Akraba veya cok tanidik biri olsa bende kesinlikle cagirmali derdim ama durum böyleyse degisiyor

En nefret ettigim erkek tipi. Bana soylemeyecek de gidecek dugune. Oldu zaten burada Sam babasiydim.
Ayrica essiniz tabiki bu tur yerlere berber gideceksiniz.
Gitmek istememesinin nedeni ne? Sizden mi utaniyor?
Size katılıyorum ve sizin gibi düşünüyorum... belki de utaniyordur. Benimle dışarı çıkmayı sevmez zaten.

Akraba olunca mutlaka beraber gidiyoruz. Çok samimi arkadaşlarının düğününe de gittik beraber. Ama bu düğünü sakladı .

Kimse getirmiyordur eşini...erkek erkeğe gidiyorlardir.
Sen çok mu seviyorsun düğünleri ya da her yere beraber gitmek mi istiyorsun ki saklıyor senden.
Belki de her an beraber takilmak istediğin için söyleyemiyor adam biz erkek erkeğe gideceğiz diyemiyor.

Akraba olunca mutlaka beraber gidiyoruz. Çok samimi arkadaşlarının düğününe de gittik beraber. Ama bu düğünü sakladı .

Saklamamisdir yanlis anlicagini sanmisdir eninde sonunda ögrenceksin nede olsa erkek erkege takilmak istedigi icin bahsini acmamisdir aklina kötü seyler getirme senden asla utanmiyordur olurmu öyle sey :)

Hani çocuklar vardır ya bir yere gidilecektir çocuğa uygun olmayan...çocuk tutturur ben de gelllceeeem!! O yüzden anne baba söylemez gidecekleri yeri. Derler ki annene iğne yaptırıp geleceğiz.
Öyle bir sendrom olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…