- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
-
Evet gelini tanıyorum ama sadece merhabalasiyoruz.damat ta gelin de samimi arkadaşım değil .Senindemi arkadasin? damat olanmi arkadasiniz? yoksa gelindemi? eger sadece damadi taniyorsaniz durum baska kimseyle dügünde oturamazsin ama gelin arkadasinizsa öyle cagirmasi gerekti.
Eşli olan biri var o da esini götürmüyor. Diğerleri bekarDiğerleri eşleriyle gidiyosa haklısın eşimde her duğune goturmez boşver gidip gelicem ben takı için gidiyorum kimse eşini getirmiyo der yakın arkadaşıysa gideriz belki oyledir
Üzdü zaten. Sebebi arkadaşları ile takılmak istemesi.Sebebini ogren niye istemedigini sor fazla ustune gitme bu sefer seni uzer
Evet gelini tanıyorum ama sadece merhabalasiyoruz.damat ta gelin de samimi arkadaşım değil .
Hani eşimden beklentim şuydu beraber gitmek.ya evli bi erkek karısı ile gitmek istemeli.
Size katılıyorum ve sizin gibi düşünüyorum... belki de utaniyordur. Benimle dışarı çıkmayı sevmez zaten.En nefret ettigim erkek tipi. Bana soylemeyecek de gidecek dugune. Oldu zaten burada Sam babasiydim.
Ayrica essiniz tabiki bu tur yerlere berber gideceksiniz.
Gitmek istememesinin nedeni ne? Sizden mi utaniyor?
Size katılıyorum ve sizin gibi düşünüyorum... belki de utaniyordur. Benimle dışarı çıkmayı sevmez zaten.
Akraba olunca mutlaka beraber gidiyoruz. Çok samimi arkadaşlarının düğününe de gittik beraber. Ama bu düğünü sakladı .Tabi öyle ama her durumda bu gecerli degil eger erkek erkege takilacaklarsa esini götürmeyenlerde var gelini yakin tanimis olsan onun yaninda yer alabilirdin yoksa biraz tuhaf olur esin baska yerde sen gelinin yaninda. Akraba veya cok tanidik biri olsa bende kesinlikle cagirmali derdim ama durum böyleyse degisiyor
O kısmını bilmiyorum.Neden utaniyor ya? Utandiysa nicin evlendi ki?
Ee tamam onlar beraber takılacak senin ne işin var ki boşa uzuluyosunEşli olan biri var o da esini götürmüyor. Diğerleri bekar
Haklisin .Canim erkekler boyle yapicak bisey yok sen iyi tarafindan dusunmeye bak bana kalirsa..
Bide sende ona aynisini yap bakalim ne tepki verecek
En azından düğünün kime ait olduğunu soyleyebilirdi sakladı benden.sorun bu aslında .Ee tamam onlar beraber takılacak senin ne işin var ki boşa uzuluyosun
Akraba olunca mutlaka beraber gidiyoruz. Çok samimi arkadaşlarının düğününe de gittik beraber. Ama bu düğünü sakladı .
Büyük olasılıkla öyle .Kimse getirmiyordur eşini...erkek erkeğe gidiyorlardir.
Sen çok mu seviyorsun düğünleri ya da her yere beraber gitmek mi istiyorsun ki saklıyor senden.
Belki de her an beraber takilmak istediğin için söyleyemiyor adam biz erkek erkeğe gideceğiz diyemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?