Eşim benimle değil de arkadaşları ile düğüne gidiyor

Çok güldüm ya. Gelmemi istemiyor o da.kırıldım ben de.
Konuşmayacağım epey bi süre

Ben de şimdi gönderdim eşimi düğüne ve beni götürmediği için minnettar olduğumu söyledim ( :

Ama isteseydim de götürmeseydi bozulabilirdim.

Arkadaşları bekar veya yalnız gidiyorlarsa teklif etmezdim gitmeyi herhalde, arkadaşının düğününde arkadaşlarıyla aynı masada olmak ister, tek kadın siz olursanız rahat edemez.

Son düzenleme:
Çok güldüm ya. Gelmemi istemiyor o da.kırıldım ben de.
Konuşmayacağım epey bi süre
Canim bırak ya...küsme sakin. Bu mevzu için konusulmaz mı ne var ki bunda.adam şimdi nasıl gitsin seninle kılıbınk derler makaraya sararlar hani anlasmiştik derler.
Sen kirilma giciklik çıkarma diye söylemem adam.birak bu sefer böyle olsun.

İki defadır böyle .sanırım böyle de olacak.

Ben istiyordum zaten.o yüzden kırıldım .ama kendisi bilir.

Eşiniz kaç yaşında? Belki doyamamıştır daha erkek arkadaşlarıyla liseliler grubu gibi takılmaya Şaka bir yana üzülmeyin. Trip atmak yerine de açıkça ne kadar kırıldığınızı söyleyin. Hala anlamazsa onun birlikte gitmek istediği bir yere gitmeyip onu yalnız bırakın.

Eşim arkadaşının düğününe giderken de bana isteksiz söyledi belli ki arkadaşlarıyla takılmak istiyor. Dedim ki gelirim ama çok kalmam sıkılıyorum ben düğünden zaten gittik arkadaşlarının yanına oturduk gelin Damat içeri girip ilk dansı ettikten sonra eşime ben gideyim görüşürüz çıktığında ararsın dedim çifti tebrik ettim çıktım.
Sinyali eşinden alıp uygun bir şekilde davranabilirsin sen de

Ne saçma şey o? Yanlış anlamayın bu söylediğimi ama eşim bana bu lafı etse ben ona "sen bana mı güvenmiyorsun, kendine mi güvenmiyorsun yoksa arkadaşlarına mı güvenmiyorsun" diye sorarım.
Sordum arkadaşlarına guvenmiyomus bendede ztn heves kalmadı.Dışarı çıkarken bi problem yok bende vardır bi bildiği diye pek üstelemedim

cocuklarla takilcaklardir amma buyutmussun adamin ustune cok gitme bence

Dert değil genellikle kocama duğunlerde eşlik etmem..

Zaten kocamda yarım saat görünür takacagını takar çıkar..oldu bitti..

Senin dügüne gitmek istedigini bile bile sana söylemeden gitti öylemi

Valla ben olsam iyi bi ders verirdim hak etmis cünkü ..

Üzüldüğümü bilmeli ama .
Tatlim uzulmene gerek yok hic boyle seyler olur, hayir benimkininde bekar arkadaslariyla gittgi dugunlerde vardir boyle, aksam beraber arada sirada ciktiklarida olur. Cok normal seyler bunlar. Beraber gidilmesi gereken dugune gidersiniz zaten yada gidilmesi gezilmesi gereken yerler olur... Benimle hicbir yere gelmiyor demiyosunki, durum boyle olsa uzulmene deger dicem ama uzme bosuna kendini...

Teşekkür ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…