- 30 Ocak 2015
- 364
- 147
- 103
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
-
Çok güldüm ya. Gelmemi istemiyor o da.kırıldım ben de.Hani çocuklar vardır ya bir yere gidilecektir çocuğa uygun olmayan...çocuk tutturur ben de gelllceeeem!! O yüzden anne baba söylemez gidecekleri yeri. Derler ki annene iğne yaptırıp geleceğiz.
Öyle bir sendrom olabilir.
Canim bırak ya...küsme sakin. Bu mevzu için konusulmaz mı ne var ki bunda.adam şimdi nasıl gitsin seninle kılıbınk derler makaraya sararlar hani anlasmiştik derler.Çok güldüm ya. Gelmemi istemiyor o da.kırıldım ben de.
Konuşmayacağım epey bi süre
İki defadır böyle .sanırım böyle de olacak.Canim bırak ya...küsme sakin. Bu mevzu için konusulmaz mı ne var ki bunda.adam şimdi nasıl gitsin seninle kılıbınk derler makaraya sararlar hani anlasmiştik derler.
Sen kirilma giciklik çıkarma diye söylemem adam.birak bu sefer böyle olsun.
Ben istiyordum zaten.o yüzden kırıldım .ama kendisi bilir.Ben de şimdi gönderdim eşimi düğüne ve beni götürmediği için minnettar olduğumu söyledim ( :
Ama isteseydim de götürmeseydi bozulabilirdim.
Arkadaşları bekar veya yalnız gidiyorlarsa teklif etmezdim gitmeyi herhalde, arkadaşının düğününde arkadaşlarıyla aynı masada olmak ister, tek kadın siz olursanız rahat edemez.
En azından soyleyebilirdi hangi arkadaşının olduğunuerkekler eşlerini götürmüyorsa sizi götürmek istememesi doğal. ay ben olsam canıma minnet hçte sevmem düğünleri
Başlıktaki gibi eşimin arkadaşının düğünü var. Hani insan karısıyla beraber gider.ama benimki arkadaşlarıyla gidiyor.üzüldüm.iki defadır böyle yapıyor..ne düşünmeliyim? Nasıl davranayım?
Üstelik düğüne gidecegini söyledi ama kimin düğünü olduğunu söylemedi.ortak bi arkadasin düğünü .başkasından duydum.kırıldım gerçekten.
Benim esimde hep öyle yapio neymiş efendim esnaf arkadaşları beni göremezmiş ne saçma
Eşim arkadaşının düğününe giderken de bana isteksiz söyledi belli ki arkadaşlarıyla takılmak istiyor. Dedim ki gelirim ama çok kalmam sıkılıyorum ben düğünden zaten gittik arkadaşlarının yanına oturduk gelin Damat içeri girip ilk dansı ettikten sonra eşime ben gideyim görüşürüz çıktığında ararsın dedim çifti tebrik ettim çıktım.Başlıktaki gibi eşimin arkadaşının düğünü var. Hani insan karısıyla beraber gider.ama benimki arkadaşlarıyla gidiyor.üzüldüm.iki defadır böyle yapıyor..ne düşünmeliyim? Nasıl davranayım?
Üstelik düğüne gidecegini söyledi ama kimin düğünü olduğunu söylemedi.ortak bi arkadasin düğünü .başkasından duydum.kırıldım gerçekten.
Sordum arkadaşlarına guvenmiyomus bendede ztn heves kalmadı.Dışarı çıkarken bi problem yok bende vardır bi bildiği diye pek üstelemedimNe saçma şey o? Yanlış anlamayın bu söylediğimi ama eşim bana bu lafı etse ben ona "sen bana mı güvenmiyorsun, kendine mi güvenmiyorsun yoksa arkadaşlarına mı güvenmiyorsun" diye sorarım.
cocuklarla takilcaklardir amma buyutmussunBaşlıktaki gibi eşimin arkadaşının düğünü var. Hani insan karısıyla beraber gider.ama benimki arkadaşlarıyla gidiyor.üzüldüm.iki defadır böyle yapıyor..ne düşünmeliyim? Nasıl davranayım?
Üzüldüğümü bilmeli ama .cocuklarla takilcaklardir amma buyutmussunadamin ustune cok gitme bence
Tatlim uzulmene gerek yok hic boyle seyler olur, hayir benimkininde bekar arkadaslariyla gittgi dugunlerde vardir boyle, aksam beraber arada sirada ciktiklarida olur. Cok normal seyler bunlar. Beraber gidilmesi gereken dugune gidersiniz zaten yada gidilmesi gezilmesi gereken yerler olur... Benimle hicbir yere gelmiyor demiyosunki, durum boyle olsa uzulmene deger dicem ama uzme bosuna kendini...Üzüldüğümü bilmeli ama .
Teşekkür ediyorummTatlim uzulmene gerek yok hic boyle seyler olur, hayir benimkininde bekar arkadaslariyla gittgi dugunlerde vardir boyle, aksam beraber arada sirada ciktiklarida olur. Cok normal seyler bunlar. Beraber gidilmesi gereken dugune gidersiniz zaten yada gidilmesi gezilmesi gereken yerler olur... Benimle hicbir yere gelmiyor demiyosunki, durum boyle olsa uzulmene deger dicem ama uzme bosuna kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?