Eşim boşanırsam intihar edecekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende kızlarımın mutluligundan başka birşey düşünmeyecegim.

Benim arkamda kimse yokk maalesef babanemler evliliğim düzelsin diye evime halı almışlardı okadar halı aldık boşanma diyorlar...
Boşanırken halıyı da al git babaannene ver Kıyamam ya demmekki ne zorluklarla aldılar insanlar o halıyı da bunu dile getiriyorlar

Herkesi boşver, sen mutsuzsun ve bu adamla yaşarsan da hic hir zaman mutlu olmayacaksin.
Aldatan insan sen boşandın diye hiç intihar edebilir mi?
Kesinlikle boşanmalısın

Son düzenleme:
Istiyorsa etsin sırf eşiniz intihar etmesin diye mutsuz olduğunuz yerde durmamalisiniz. Kendi sagliginizi ve mutlulugunuzu düşünün.

Bak bak hem aldatacak hem de duygu sömürüsü yapıp tehdit edecek.. intihar edecek kişi intihar ederim edicem demez direk intihar eder..ben sizin yerinizde olsam sevmediğim birinin yanında bir ömür durmaktansa boşanıp kurtulduğum için mutlu olmaya bakardım..bir daha gelmeyeceğiz dünyaya..umrumda bile olmazdı

Bu beni bırakırsan intihar ederim diyenle seni bosarim diye tehtit edenler bı halt yiyemez merak etme boş yapiyorlar mutsuzsan ayrıl kızın bari mutlu buyusun

Harbiden kıl oldum iyice hem o kim köpek senin çalışmana izin vermiyor. Sen neden bu kadar taviz veriyorsun buna.

Hayretler içindeyim;
1- Adam aldatmış ama boşarsan intihar ederim diyor
2- Babaanne evlilik kurtulsun diye halı alıyor
3- Kadın, kocasını intihar edecekmiş diye şikayet ederken kendi de bunu denemiş
4- Böyle öküz eşten çalışmak için icazet isteniyor.

Çocuk adına çok üzgünüm.

Blöf yapıyor
Calisiyir musunuz ?
Bakin sizin de varmış kiziniz kizinizin aldatıldığı yerde durmasını ister misiniz ?
Kiziniz size güç verir ikiniz destek olursunuz birbirinize

Bir an once ipleri elinize alin. Kiziniz okula baslayacaktim buyuk ihtimal. Sizde bir ise girin. Ayrilin. Intihar mi ediyor,surunuyor mu sizi ilgilendirmez. Cocugunda psikolojisini bozuyormus. Baba desem banada degil
Evet tam olarak öyle çocuğun her istediğini yaparak kendini sevdirmeye çalışıyor ben ne dersem çocuğa tam tersini yaptırıyor evde düzen denen bir şey kalmadı artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…