- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi Bilinmez1kisi
-
Bende kızlarımın mutluligundan başka birşey düşünmeyecegim.Eğer maddi olarak kendinize yeter durumdaysaniz, kimseyi düşünmeyin. Kızım 9 yıllık evliliğini çocuğuna rağmen çok şükür noktaladı, yeniden renklendi.Hayatın tekrarı yok...Maddi durumu olmayan da çalışmanın bir yolunu bulsun.
Boşanırken halıyı da al git babaannene verBenim arkamda kimse yokk maalesef babanemler evliliğim düzelsin diye evime halı almışlardı okadar halı aldık boşanma diyorlar...
Keşke fake olsaKonu fake mi?Yani 2022 de boyle kadinlar yoktur umarim.Aldatmis bide izin mi istiyorsunuz?pess
Istiyorsa etsin sırf eşiniz intihar etmesin diye mutsuz olduğunuz yerde durmamalisiniz. Kendi sagliginizi ve mutlulugunuzu düşünün.Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Çok haklısınızKim ne derse desin, mutsuz oldugun yerde durma, mutsuz eden insanı hayatından çıkar at. İmza: kızı 9 ay önce boşanmış bir anne.
Bak bak hem aldatacak hem de duygu sömürüsü yapıp tehdit edecek..Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Bu beni bırakırsan intihar ederim diyenle seni bosarim diye tehtit edenler bı halt yiyemez merak etme boş yapiyorlar mutsuzsan ayrıl kızın bari mutlu buyusunArkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Kızımın da psikolojisini bozuyor annen benden boşanmak istiyor kızım bizi sevmiyor bilmem neBu beni bırakırsan intihar ederim diyenle seni bosarim diye tehtit edenler bı halt yiyemez merak etme boş yapiyorlar mutsuzsan ayrıl kızın bari mutlu buyusun
Ümüğüne yapışıveririm onun o anda sesini keserim. Sus be desene şuna yaa bari çocuğu alet etmesin.Kızımın da psikolojisini bozuyor annen benden boşanmak istiyor kızım bizi sevmiyor bilmem ne
Neler neler dedim de artık kelimeler bile kâfii gelmiyorCehenneme kadar yolun var diyemedin mi
Aklınca çocuk üzerinden etkilemeye çalışıyor beniÜmüğüne yapışıveririm onun o anda sesini keserim. Sus be desene şuna yaa bari çocuğu alet etmesin.
Artık onunla muhattap dahi olmak istemiyorum çünkü polemik te istemiyorumHarbiden kıl oldum iyice hem o kim köpek senin çalışmana izin vermiyor. Sen neden bu kadar taviz veriyorsun buna.
YuhhhhKızımın da psikolojisini bozuyor annen benden boşanmak istiyor kızım bizi sevmiyor bilmem ne
Evet tam olarak öyle çocuğun her istediğini yaparak kendini sevdirmeye çalışıyor ben ne dersem çocuğa tam tersini yaptırıyor evde düzen denen bir şey kalmadı artıkBir an once ipleri elinize alin. Kiziniz okula baslayacaktim buyuk ihtimal. Sizde bir ise girin. Ayrilin. Intihar mi ediyor,surunuyor mu sizi ilgilendirmez. Cocugunda psikolojisini bozuyormus. Baba desem banada degil
Haklılar yazık günah bari halılar eskiyene kadar duraydınBenim arkamda kimse yokk maalesef babanemler evliliğim düzelsin diye evime halı almışlardı okadar halı aldık boşanma diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?