Eşim boşanırsam intihar edecekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel iste, gebersin gitsin. Varsa mirasından pay alırsınız. Çocuğunuz yetim maaşı falan alır. Sanki aldığı nefesin kime ne faydası var ki?
En azından yattığı yer belli olur .
Valla bana merhamet etmeyene ben merhamet edemiyorum. Zamanında ben de duydum "intihar edicem" zirvalarini. Engelledim geçti gitti. Hiç de kimse intihar etmedi. Bunlar ölmeyi bayılmak sanan tayfa. Hiç de böyle bir şey denemez, haz odaklı yaşayan insan, başka kadınlara gider işte bosanirsa. Ne ölecek

Ona aynen şunu de intihar etmek istiyorsan edebilirsin, gömer gelirim.. hayatıma da devam ederim..

Gerçekten kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama ölse anca kurtulurum bu adamdan böyle düşünüyorum artık
Öncelikle sosyal hizmetlere gidin durumunuzu anlatın. Daha sonra sigortanız olmadığına dair yani çalışmadığınıza dair belge ve aldatıldığınızın kanıtlarıyla birlikte size ücretsiz bir avukat tayin ediliyor. Eşiniz sizi aldattığı için tazminat alabilirsiniz kendiniz ve çocuğunuz için nafaka alabilirsiniz. Bunların hepsi bir dilekçeye bakar.
Önce biraz kadın sığınma evinde kalırsınız daha sonra iş bulup ev tutarsınız.
Tabi cesaretiniz varsa..

Edemez etse de o aldatacak ben evli kalıcam öyle mi? Ne yaparsan yap derim.

Bosanin

İntihar edeceğim dediğinde sen bilirsin deyin geçin. Duygu sömürülerine boyun eğmeyin lütfen.

Benimki de beni bırakırsan intihar ederim diyor hep, ayrılma konuşması hiç geçmemiş olmasına rağmen. İnanmıyorum şahsen.

Son düzenleme:

Bu hayattaki önceliğim çocuğum sağlığı psikolojisi mutluluğudur . Bir çocuğunda en çok annesine ihtiyacı olduğuna göre önce benim canım benim hayatım. Ailesine söyleyin tedavi ettirsin çocuklarını. Hem aldat hem boşandıktan intihar ederim. Ohh ne ala

Bu sizin hayatınız, babaanneniz muhtemelen yaşı büyük biri. Yaşı büyük bazı insanlar "kol kırılır yen içinde kalır" da der, "başında bir erkek olsun" da der, "çocuğun için dayan" da der. Ama önemli olan sizin yaşadığınız, sizin hissettiğiniz. Ve anlattığınıza göre sevmediğiniz, sizi aldatan bir insanla yaşamaya dayanamıyorsunuz, çok ağır geliyor. Ki kesinlikle de haklısınız, herkes yaşadığını en iyi kendi bilir, değer yargıları farklı olsa da. Eşinizin intihar tehditine gelince, bu çok ciddi bir manipülasyon. Hem aldatıyor, hem de kendini sizin yüzünüzden öldürmekle sizi tehdit ediyor. Onunki can da sizinki ne? Hiç içiniz rahat etmiyorsa, boşanmaya karar verdiğinizi ve eşinizin bu tip söylemleri olduğunu ailesi ile paylaşıp kararınızı bu şekilde hayata geçirebilirsiniz.

Benim arkamda kimse yokk maalesef babanemler evliliğim düzelsin diye evime halı almışlardı okadar halı aldık boşanma diyorlar...
Halıyla evlilik mi kurtarılıyormuş? Çok özür dileyerek söylüyorum, babaanneniz belki çok iyi niyetli olabilir, ama böyle bir konuda fikri alınacak en son insanmış.

Bu güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum gerçekten beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek güzel hissettirdi

Eşiniz sizi intiharla tehdit ediyorsa psikolojisi çok da yerinde olmayabilir.
Kendine bir şey yapmasını geçiyorum size zarar verebilecek bir ruh halindeyse eğer gidecek bir yer garantileyin ve öyle çıkın evden. Boşanmakta da asla tereddüt etmeyin. Hem aldatma var hem psikolojik şiddet.

mutsuz oldugunuz yerde durmayin. Ayrica öldürurum degil, intihar ederim diyor, yani size birsey olmayacak, siz kendinizi kurtarin, o da ister yasasin isterse de atlayiversin asagiya.
Not: blöf yapiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…