- 17 Ağustos 2011
- 24.620
- 155.040
- 798
- Konu Sahibi Bilinmez1kisi
-
Ona aynen şunu de intihar etmek istiyorsan edebilirsin, gömer gelirim.. hayatıma da devam ederim..Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Öncelikle sosyal hizmetlere gidin durumunuzu anlatın. Daha sonra sigortanız olmadığına dair yani çalışmadığınıza dair belge ve aldatıldığınızın kanıtlarıyla birlikte size ücretsiz bir avukat tayin ediliyor. Eşiniz sizi aldattığı için tazminat alabilirsiniz kendiniz ve çocuğunuz için nafaka alabilirsiniz. Bunların hepsi bir dilekçeye bakar.Gerçekten kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama ölse anca kurtulurum bu adamdan böyle düşünüyorum artık
Edemez etse de o aldatacak ben evli kalıcam öyle mi? Ne yaparsan yap derim.Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
BosaninArkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
İntihar edeceğim dediğinde sen bilirsin deyin geçin. Duygu sömürülerine boyun eğmeyin lütfen.Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Gerçekten intihar edecekse Samet kurtarsın.Fiilen aldatmadı ama rehberinde samet diye biri vardı kız resmi vardı watsapta eskort gibi bişeydi...
Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Seni aldatmış bir de intihar edicem mi diyor yemezler
Bu sizin hayatınız, babaanneniz muhtemelen yaşı büyük biri. Yaşı büyük bazı insanlar "kol kırılır yen içinde kalır" da der, "başında bir erkek olsun" da der, "çocuğun için dayan" da der. Ama önemli olan sizin yaşadığınız, sizin hissettiğiniz. Ve anlattığınıza göre sevmediğiniz, sizi aldatan bir insanla yaşamaya dayanamıyorsunuz, çok ağır geliyor. Ki kesinlikle de haklısınız, herkes yaşadığını en iyi kendi bilir, değer yargıları farklı olsa da. Eşinizin intihar tehditine gelince, bu çok ciddi bir manipülasyon. Hem aldatıyor, hem de kendini sizin yüzünüzden öldürmekle sizi tehdit ediyor. Onunki can da sizinki ne? Hiç içiniz rahat etmiyorsa, boşanmaya karar verdiğinizi ve eşinizin bu tip söylemleri olduğunu ailesi ile paylaşıp kararınızı bu şekilde hayata geçirebilirsiniz.Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Halıyla evlilik mi kurtarılıyormuş? Çok özür dileyerek söylüyorum, babaanneniz belki çok iyi niyetli olabilir, ama böyle bir konuda fikri alınacak en son insanmış.Benim arkamda kimse yokk maalesef babanemler evliliğim düzelsin diye evime halı almışlardı okadar halı aldık boşanma diyorlar...
İntihar ederım dıolar ama can öle tatlıkı. Kimse intihar etmesın tabi. Sen önce kendını düşün canım
Evet doğru size katılıyorumHalıyla evlilik mi kurtarılıyormuş? Çok özür dileyerek söylüyorum, babaanneniz belki çok iyi niyetli olabilir, ama böyle bir konuda fikri alınacak en son insanmış.
Bu güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum gerçekten beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek güzel hissettirdiBu sizin hayatınız, babaanneniz muhtemelen yaşı büyük biri. Yaşı büyük bazı insanlar "kol kırılır yen içinde kalır" da der, "başında bir erkek olsun" da der, "çocuğun için dayan" da der. Ama önemli olan sizin yaşadığınız, sizin hissettiğiniz. Ve anlattığınıza göre sevmediğiniz, sizi aldatan bir insanla yaşamaya dayanamıyorsunuz, çok ağır geliyor. Ki kesinlikle de haklısınız, herkes yaşadığını en iyi kendi bilir, değer yargıları farklı olsa da. Eşinizin intihar tehditine gelince, bu çok ciddi bir manipülasyon. Hem aldatıyor, hem de kendini sizin yüzünüzden öldürmekle sizi tehdit ediyor. Onunki can da sizinki ne? Hiç içiniz rahat etmiyorsa, boşanmaya karar verdiğinizi ve eşinizin bu tip söylemleri olduğunu ailesi ile paylaşıp kararınızı bu şekilde hayata geçirebilirsiniz.
Ne demek, rica ederim. Umarım en başta kendiniz için en doğru adımı atarsınız. İyi anne, iyi çocuğu da beraberinde getirir. Tüm iyi dileklerim sizinle.Bu güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum gerçekten beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek güzel hissettirdi
mutsuz oldugunuz yerde durmayin. Ayrica öldürurum degil, intihar ederim diyor, yani size birsey olmayacak, siz kendinizi kurtarin, o da ister yasasin isterse de atlayiversin asagiya.Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?