- 13 Haziran 2022
- 1.313
- 2.420
- 63
- 30
- Konu Sahibi Bilinmez1kisi
-
Halınızı da alırsınız giderken madem.Benim arkamda kimse yokk maalesef babanemler evliliğim düzelsin diye evime halı almışlardı okadar halı aldık boşanma diyorlar...
Evet bir kere bu yüzden intihar ettim maalesef başarısız oldumBoşamazsan ben intihar edeceğim de. Kendisi gibi dramatik davran
Halılar aşkınaaaaaa!Aslında halımız vardı ama hayatıma bir değişiklik getirmek istediler ve bir halı alınca daha mutlu olucağımı düşündüler gerçekten komik
Sizin mutluluğunuz da mutsuzlugunuz da sizi ilgilendiriyor. Boşanmak sizin kararınız karşı tarafın buna nasıl tepki vereceği onun kararı. Şuanda da psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz.Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Meslek sahibi bir kadınsan hiç düşünme boşa gitsin palavra atıyor bir bok yapmaz. Eğer ev hanımı isen önce bir iş bul kendi maddi özgürlüğünün olması çok önemli. Vee kızını düşün mutsuz bir anne mutlu bir çocuk yetiştiremez sen ne kadar mutlu güçlü bir kadın olur isen çocuğunda o kadar mutlu bir çocuk olur.Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Eşinizle cinsel ilişkiye girerken midenizin bulaması öğürmeler ve bunu kaynananızın duyup sizi araması yapıcaksın tabi biz seni neden aldık gelin diye oğlumun ihtiyaçlarını karşılaman için aldık demesi bunu duyunca benim sinir krizi geçirmem ve bunun intihara kadar gitmesi gerçeği maalesefHayretler içindeyim;
1- Adam aldatmış ama boşarsan intihar ederim diyor
2- Babaanne evlilik kurtulsun diye halı alıyor
3- Kadın, kocasını intihar edecekmiş diye şikayet ederken kendi de bunu denemiş
4- Böyle öküz eşten çalışmak için icazet isteniyor.
Çocuk adına çok üzgünüm.
Bende yoğun bakımda kaldım bu yüzden kaç gün bunu biliyorum maalesefHastanelerdeki intihar servislerini gördünüz mü hiç. Bir sürü intihar etmeye çalışmış fakat büyük hasarlarla hayatta kalan insanları.
Öyle sanıldığı kadar kolay değil insanın kendini öldürebilmesi.
Bu anlattığınız korkunç fakat çözümü bu değil. Eşim dediğiniz ... 'dan ve iğrenç annesinden kurtulup evladınızla yeni bir hayat kurmanız en doğrusu ve mantıklısı.Eşinizle cinsel ilişkiye girerken midenizin bulaması öğürmeler ve bunu kaynananızın duyup sizi araması yapıcaksın tabi biz seni neden aldık gelin diye oğlumun ihtiyaçlarını karşılaman için aldık demesi bunu duyunca benim sinir krizi geçirmem ve bunun intihara kadar gitmesi gerçeği maalesef
Dogru anladım dimi siz intihar ettiniz hastanede tedavi gördünüz bu arada evladınız neredeydi?onu kime emanet ettiniz?Eşinizle cinsel ilişkiye girerken midenizin bulaması öğürmeler ve bunu kaynananızın duyup sizi araması yapıcaksın tabi biz seni neden aldık gelin diye oğlumun ihtiyaçlarını karşılaman için aldık demesi bunu duyunca benim sinir krizi geçirmem ve bunun intihara kadar gitmesi gerçeği maalesef
İntihar ederım dıolar ama can öle tatlıkı. Kimse intihar etmesın tabi. Sen önce kendını düşün canımArkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
İntihar ederım dıolar ama can öle tatlıkı. Kimse intihar etmesın tabi. Sen önce kendını düşün canım
Gerçekten kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama ölse anca kurtulurum bu adamdan böyle düşünüyorum artıkCehenneme kadar yolun var diyemedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?