• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

bi de 'asla bsy istemiyorum, parada gozum yok' diyerek, biz tazminat tesvikcilerini paragoz konumuna dusurmeleri yok mu :KK53:
mesele para degil diyoruz, bana misin denmiyor..
Yağmurlu hiç bir zaman böyle bir yorum yapmadı , ben denk gelmedim en azından , sonradan okuyanlar yanlış anlamasın diye yazıyorum . Onun da kendince sebepleri , doğruları vardı sanırım .
Umarım ilerde hiç birşey için pişmanlık duymaz . Hayat Ona da , sana da benzer durumda ki herkese bundan sonra hep güzellikler getirsin .

Yağmurlu hiç bir zaman böyle bir yorum yapmadı , ben denk gelmedim en azından , sonradan okuyanlar yanlış anlamasın diye yazıyorum . Onun da kendince sebepleri , doğruları vardı sanırım .
Umarım ilerde hiç birşey için pişmanlık duymaz . Hayat Ona da , sana da benzer durumda ki herkese bundan sonra hep güzellikler getirsin .
yagmurlu icin konusmadim ;) genelde boyle bi durum var.. herkesin kisisel tercihi, benim takildigim nokta bsy almak istememeleri degil zaten, karsidakilere paraci muamelesi yapilmasi, yine diyorum; konu sahibi degildi kastim : )
dualarina amin, tesekkurler :KK60:

yınde dua edın buralardan sordugunza gore hala esınızı sevıyosunuz sorunuda pek acık yazmammısısınız onemlı değilse konusmayı bır deneyın korukle gıtmek ıstemıyosunuz n anladıgım kadaryyla yangına kııı haklısıınız evlısınız kıse yuvasını dagıtmak ıstezzzzme

O alinan tazminat azda olsa psikolijik bir rahatlama getiriyor.Hakliyken hakkini aliyorsun .Simdi ben bosanma davamda tazminatimdan vazgecsem esim sevincten ayaklarima kapanicak biliyorum.Ama vazgecmeyip tazminati alirsam yine kapanicak cunki bu kezde baticak yapma etme diye yalvaricak.Ama ona iyilik yapmayi dusunmuyorum . Boyle erkekler iyiligi haketmiyor.
O yuzden tazminata evet diyorum .
ben de bayanlarin HAKKİ olani almasindan yanayim.. almayinca 'ne yuce kadinmis' demeyecekler..

Gece saat bilmem kaç gece bile değil sabah oldu artik açtığınız başlığı okudum. Evli değilim sevgilim yok ama nasıl hissettim nasıl yaralandım anlatamam. Bu başlığı okuduktan sonra sırf yorum yazabilmek için üye oldum. Milyonlarca kez duymuşsunuzdur eminim ama ben bir kez daha yinelemek istiyorum.
Unutacaksınız.. hemde karşınızda ki insan deli gibi mutsuz olduğu zaman... başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz. Kurulamaz. Ki beyefendi sizin değerinizi anlayacak. Allah'ın adaleti yakın zamanda tecelli edecek ve siz mutlu olacaksınız. Adım kadar eminim.

Gece saat bilmem kaç gece bile değil sabah oldu artik açtığınız başlığı okudum. Evli değilim sevgilim yok ama nasıl hissettim nasıl yaralandım anlatamam. Bu başlığı okuduktan sonra sırf yorum yazabilmek için üye oldum. Milyonlarca kez duymuşsunuzdur eminim ama ben bir kez daha yinelemek istiyorum.
Unutacaksınız.. hemde karşınızda ki insan deli gibi mutsuz olduğu zaman... başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz. Kurulamaz. Ki beyefendi sizin değerinizi anlayacak. Allah'ın adaleti yakın zamanda tecelli edecek ve siz mutlu olacaksınız. Adım kadar eminim.
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur

Yılbaşında aradı açmadım , bir iki dk sonra msj attı "pardon yengemi arayacaktım " diye ... cevap falanda vermedim ....
Yengesiyle adaş mısınız? Kafaya bak...

İçiniz yanıyor biliyorum ama dıştan çok iyi gidiyorsunuz. Hiç prim vermemekle iyi yapıyorsunuz.

bence numara yapmış...

ayrıca başka biriyle görüştüğüne dair birşeyler duydunuz mu ?

siz güçlü durmaya devam edin

Back
X