- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi yagmurlu333
- #1.001
1000. Mesaj benden olsun. Harbiden ne ara bu kadar mesaj yazildi bu konuya?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yağmurlu hiç bir zaman böyle bir yorum yapmadı , ben denk gelmedim en azından , sonradan okuyanlar yanlış anlamasın diye yazıyorum . Onun da kendince sebepleri , doğruları vardı sanırım .bi de 'asla bsy istemiyorum, parada gozum yok' diyerek, biz tazminat tesvikcilerini paragoz konumuna dusurmeleri yok mu
mesele para degil diyoruz, bana misin denmiyor..
yagmurlu icin konusmadimYağmurlu hiç bir zaman böyle bir yorum yapmadı , ben denk gelmedim en azından , sonradan okuyanlar yanlış anlamasın diye yazıyorum . Onun da kendince sebepleri , doğruları vardı sanırım .
Umarım ilerde hiç birşey için pişmanlık duymaz . Hayat Ona da , sana da benzer durumda ki herkese bundan sonra hep güzellikler getirsin .
cok uuzldıuumm allah yardımcınız olsunEşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
ben de bayanlarin HAKKİ olani almasindan yanayim.. almayinca 'ne yuce kadinmis' demeyecekler..O alinan tazminat azda olsa psikolijik bir rahatlama getiriyor.Hakliyken hakkini aliyorsun .Simdi ben bosanma davamda tazminatimdan vazgecsem esim sevincten ayaklarima kapanicak biliyorum.Ama vazgecmeyip tazminati alirsam yine kapanicak cunki bu kezde baticak yapma etme diye yalvaricak.Ama ona iyilik yapmayi dusunmuyorum . Boyle erkekler iyiligi haketmiyor.
O yuzden tazminata evet diyorum .
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olurGece saat bilmem kaç gece bile değil sabah oldu artik açtığınız başlığı okudum. Evli değilim sevgilim yok ama nasıl hissettim nasıl yaralandım anlatamam. Bu başlığı okuduktan sonra sırf yorum yazabilmek için üye oldum. Milyonlarca kez duymuşsunuzdur eminim ama ben bir kez daha yinelemek istiyorum.
Unutacaksınız.. hemde karşınızda ki insan deli gibi mutsuz olduğu zaman... başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz. Kurulamaz. Ki beyefendi sizin değerinizi anlayacak. Allah'ın adaleti yakın zamanda tecelli edecek ve siz mutlu olacaksınız. Adım kadar eminim.
Yılbaşında aradı açmadım , bir iki dk sonra msj attı "pardon yengemi arayacaktım " diye ... cevap falanda vermedim ....Seni hiç bosanmadan sonra aradı mı![]()
Yengesiyle adaş mısınız? Kafaya bak...Yılbaşında aradı açmadım , bir iki dk sonra msj attı "pardon yengemi arayacaktım " diye ... cevap falanda vermedim ....
Geceleri uyuyamıyorum hiç...çok uykusuzum uyumak istiyorum ama olmuyor son zamanlarda dahada arttı bu durum..aklımda hep onunla ilgili anlar, düşünmemeye çalışıyorum ama beceremiyorum...Yagmurlu nasilsin..
Ismimizin baş harfleri aynıYengesiyle adaş mısınız? Kafaya bak...
İçiniz yanıyor biliyorum ama dıştan çok iyi gidiyorsunuz. Hiç prim vermemekle iyi yapıyorsunuz.
Hiç cevap vermemekle iyi yapmışsınız. Daha iyi misiniz peki?Ismimizin baş harfleri aynı
Bence sesini duymak için aramış gibi geliyor bilemem amaYılbaşında aradı açmadım , bir iki dk sonra msj attı "pardon yengemi arayacaktım " diye ... cevap falanda vermedim ....