• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Konuyu okudum ve senin daha iyi olman için dua ediyorum yağmurlu seni okadar iyi anlıyorum ki bende 3 sene önce senin gibiydim uyku yok nefes yok hayat yoktu benim için sürekli acaba üzülüyormudur özlüyor mudur diye düşünmekten aklımı kaçıracaktım amaç inan değmez bu gibi kişiler için kendini yıpratma zamanla geçilen emin ol bana da derlerdi inanmazdım geçmez derdim nasıl olacak ki derdim amaç zamanla sevgin bitiyor onun yerini değersiz kişi o alıyor artık o senin için değersiz bir i oluyor inan bana canım sen bolca dua et bolca kitap oku aklına geldiğinde hep sana yaptığı kötülükler gelsin sonrası kolay zaten anlayacaksın seni haketmediğini üzme kendini yoluna bak bundan sonra rabbim yardımcın olsun

Geceleri uyuyamıyorum hiç...çok uykusuzum uyumak istiyorum ama olmuyor son zamanlarda dahada arttı bu durum..aklımda hep onunla ilgili anlar, düşünmemeye çalışıyorum ama beceremiyorum...

Neden kuran-ı kerim okumuyorsunuz?
Şifa olur, özellikle İnşirah suresini tavsiye ediyorum.
Rabbim gönlünüze ferahlık, genişlik versin.

yagmurlu icin konusmadim :KK66: genelde boyle bi durum var.. herkesin kisisel tercihi, benim takildigim nokta bsy almak istememeleri degil zaten, karsidakilere paraci muamelesi yapilmasi, yine diyorum; konu sahibi degildi kastim : )
dualarina amin, tesekkurler :KK60:
Ben yanlış anladım o zaman kusura bakma lütfen :KK19:
Herkes ne yaşadığını en iyi kendi bilir .
Elaleme çok takılmamak lazım , Allah görüyor nasılsa .

Son düzenleme:
Ben yanlış anladım o zaman kusura bakma lütfen :KK19:
Herkes ne yaşadığını en iyi kendi bilir .
Elaleme çok takılmamak lazım , Allah görüyor nasılsa .
yok ne kusuru, yuzyuze degiliz, bazen olur yanlis anlamalar :KK60:
aynen, Allah goruyor.. gerisi bos.. kisilere takilmamak lazim : )

yani canım eşinin bi anda boşanmak istemesinden dolayı burdakı bazı üyeler sevgilisi olabilir dedilerya,onu sordum duyum vs aldın mı diye aynı yerdesinizya...

yani canım eşinin bi anda boşanmak istemesinden dolayı burdakı bazı üyeler sevgilisi olabilir dedilerya,onu sordum duyum vs aldın mı diye aynı yerdesinizya...
Arkadaşım sanırım aradaki sayfaları okuma fırsatınız olmadı zira arkadaşımız eşinden ayrıldı ve şuan bu durumla mücadele aşamasında ...

Aklına geldığı anda aklına yaptıgı kötuluklerı getir,buldugun telefonu ordakı mesajları getır..Senı ıkı ay bekletıp eve gelmemelerını getir..Ben öyle gecıstırıyorum ıyı anıları kötulerı hatırlıyorum hatta bu ara hıcbırsey hatırlamıyorum..Zaman gercekten harıka bı ılaç..

Ailemin yanındayım şimdi,herşey aynı bu evde birtek ben evli değilim oysa en son geldiğimde evliydim...garip bir duygu inanasım gelmiyor hala ...birazdan beni arayacak sanki...ama yok artık..iki gün önce kimliğimi değiştirdim,bir kış günü soyadımı bırakmıştım,bir kış günü ona geri döndüm..nüfus dairesinde kadın eski kimliğimi kutunun içine attığında göz yaşlarım süzüldü saklamaya çalışırken..arabada etrafıma bakındım ,soyadımla beraber bu şehirden de uzaklaşmışım ben meğer...bir yerlerden tanıdık geliyor şimdi ..onca yıl sonra en başa döndüğümü hissettim..içim üşüdü mevsimine yakışır...beynimde onunla yaşanmışlıklar her an kendini bana hatırlatıyor ona yazdığı msj dile geliyor sonra acıyor yüreğim...."ne güzel yalan eşimi almaya geldim,bir gün haykıracağız doğruları"

Canım aynı okuldanısınız eski eşinle hala durumun nasıl duygusal düşünmemeye çalış. Aklıma gelince dua ediyorum sana

Ailemin yanındayım şimdi,herşey aynı bu evde birtek ben evli değilim oysa en son geldiğimde evliydim...garip bir duygu inanasım gelmiyor hala ...birazdan beni arayacak sanki...ama yok artık..iki gün önce kimliğimi değiştirdim,bir kış günü soyadımı bırakmıştım,bir kış günü ona geri döndüm..nüfus dairesinde kadın eski kimliğimi kutunun içine attığında göz yaşlarım süzüldü saklamaya çalışırken..arabada etrafıma bakındım ,soyadımla beraber bu şehirden de uzaklaşmışım ben meğer...bir yerlerden tanıdık geliyor şimdi ..onca yıl sonra en başa döndüğümü hissettim..içim üşüdü mevsimine yakışır...beynimde onunla yaşanmışlıklar her an kendini bana hatırlatıyor ona yazdığı msj dile geliyor sonra acıyor yüreğim...."ne güzel yalan eşimi almaya geldim,bir gün haykıracağız doğruları"
Onca yilin aliskanliklarini bir anda atmak zor. Sabir ve zaman... ama asla da eskisi gibi olmuyorsun. Buyumek bu olsa gerek. Keske hic buyumeseydim, hep cocuk kalsaydim diyorum bazen.

Canim bende nisanlimdan ayrildim seninkiyle ayni degil bwlki ama az cok ne his ettigini anliyrum benim ki bir sy oldu ama senin his ettiklerini bende his ediyrum Allah yardimcimiz olsun

Yağmurlu meslektaşım tanışmıyoruz ama seni çok iyi anlıyorum empati yapıyorum benimde içim acıyor ben çok ağır bir tedavi geçirdim son evreydim ama Rabbim diledi şu an iyi durumdayım herkesin bir imtihanı var seninkide buymuş demekki senin bir kabahatin yok Allahü Teala iki kişiyi buluşturup yuva kurduruyor yalnız çiftlerden biri nankörlük yaparak yuvayı yıkarmış bu şer sandığımız ayrılık belkide senin için hayırdır hayrın başlangıcıdır Rabbim yüreğine genişlik sana güzellikler versin
Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.
Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır. {İnşirâh 5/6}
Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı.
Gerçekten senin için ahiret dünyadan daha hayırlıdır.
Pek yakında Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın. {Duhâ 3/5}

çalıştığım yere geleli bir hafta oldu gelmeden bir iki gün önce mailine bakmıştım şifresini değiştirmemişti ikimizin adıydı şifre...6 yıldır aynıydı bu bakışların nedeni şifreyi değiştirmişmi diyeydi hep ve sadece ..üç gün önce baktım değiştirmiş..beni şifresinden de çıkardı kim bilir adı kimin yanına yazılacaktı artık..önce kalbim sonra ellerim titredi "parola yanlış"deyince ..bir daha girdim bir daha ...artık orda da yoktum ne olmasını bekliyordum olması gereken gerçekti bu...beni hayatından beni gönlünden çıkarmış adam bunu mu yapmayacaktı,bu mu olmayacaktı..yüreğimde var olanın yanında yok olmanın acısıyla ağladım,ağladım...

çalıştığım yere geleli bir hafta oldu gelmeden bir iki gün önce mailine bakmıştım şifresini değiştirmemişti ikimizin adıydı şifre...6 yıldır aynıydı bu bakışların nedeni şifreyi değiştirmişmi diyeydi hep ve sadece ..üç gün önce baktım değiştirmiş..beni şifresinden de çıkardı kim bilir adı kimin yanına yazılacaktı artık..önce kalbim sonra ellerim titredi "parola yanlış"deyince ..bir daha girdim bir daha ...artık orda da yoktum ne olmasını bekliyordum olması gereken gerçekti bu...beni hayatından beni gönlünden çıkarmış adam bunu mu yapmayacaktı,bu mu olmayacaktı..yüreğimde var olanın yanında yok olmanın acısıyla ağladım,ağladım...

Artik bu ayrintilari dusunmemelisin
Bugunlerin geri gelmeyecek huznunu yasa ve bitir lutfen
Yapma bunu insana en buyuk kotuluk kendindenmis. Sen sanmaki yanina kalacak ama zamani bekleme
Hala yasini tutuyor reddediyor ve onu cok seviyorsun..
Belkide kayiptaydin ve uyandin.. bu yaz bambaska guzellikler olacak.. bilemezsin..
Yapma nolur bi sifre icin aglama..

Son düzenleme:
Back
X