• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

H
Yağmurlu konunu takip ettiğimden bu yana böylesin sen. Düzelmeye yönelik bir şeyler yapıyorsun ama ilerleme yok.
Rica ediyorum farklı insanlarla tanış, aktivitelere katıl, gez dolaş ama aklından at o adamı artık.
Bu kadar zor değil, sandığın kadar zor değil. Ben senin psikoloğa da gitmeni istiyorum. Psikolojik yardım alman lazım.
Battıkça batıyorsun. Her şey sende bitiyor. Güçlü dur ağlama artık.
haklısınız herşey bende bitiyor...her şeyden çok istiyorum Unutmayı,ağlamamayı..ve bu yüzden hep dua ediyorum bir gün ayağa kalkacağım günü bekliyorum.

Uzun zaman oldu yazmayalı...bugün hayattayım hala..şubat ayında durumumu anlatan bir dilekçe yazdım.çok zor oldu çok mücadele ettim ve sonunda ondan iz olmayan bir ilçeye görevlendirildim.görevlendirilmiş olmama rağmen müdür gidemezsin 20 gün burda tutma yetkimiz var dedi 10 gün kaldım yaşadıklarım bir tarafa bir de bu durumla savaştım kafese konulmuş gibiydim nefes alamıyordum artık..bir sabah herşeyi Göze Alıp okuldan ayrılacağımı belirten bir dilekçeyle müdürün karşısına dikildim varsa yönetmelikte böyle bir süre gösterin kalırım yoksa bir dakika daha beni burda tutamazsınız dedim.rapor alırım,gerekirse istifa ederim ama ben burda durmam diyerek ayrıldım okuldan...sonra valizimi toplayıp ordan ayrıldım .Bu kaçıncı valiz toplayış bu kaçıncı gidişti...buraya geldikten bir kaç gün sonra eşyalı bir eve taşındım yeni hüzün evime..ordan ayrılmak sancıyan yaralarıma iyi gelir sanıyordum oysa değişen tek şey yaşadığım yerdi..burda sabahları otobüse bindiğim yer onunla evliyken otobüse bindiğim yere benziyordu yada ben benzetmek istiyordum..o zamanlar benim okulum uzak olduğu için ben erken çıkıyordum,bazen karşılaşıyorduk bana karşı taraftan el sallıyordu..burda da sanki birazdan bana karşıdan el sallayarak geçecek diye baktım ama yoktu,bir daha da karşıya bakamadım...burda kimse benimle ilgili bir şey bilmiyordu bu yüzden çok zor da olsa dik durmaya kimseye birşey belli etmemeye çalışıyordum.öğleden sonraları dersim yoktu sonrasında ben ve yaşadıklarım yine baş başa kalıyorduk..eve internet bağlatmak istemedim onu araştırıp durmayayım diye..kendimi kitap okumaya verdim,bir çok kitap okudum.çoğu zaman odaklanamıyordum,kimi zamanda bir cümle,bir kahraman onu hatırlatıyordu beni hatırlatıyordu,bizi hatırlatıyordu..oysa onu düşüncelerimden uzak tutmak için kitap okuyordum ama her nasılsa beynim bir yolunu bulup onu bana getiriyordu...bundan başka işaret dili kursuna da gittim bir ara,yani çabalıyordum düştüğüm yerden destek almadan kalkabilmek için ama ne düşüncelerimden gitti ne de göz yaşlarım dindi ...ağladığım zamanlarda bazen "kim bilir şimdi ben onun için ağlarken o okadınla birlikte oluyordur "diyip ağladığım yerden bir kez daha ağlıyordum..kimi zaman rüyamda görüyorum,o zaman bile yalnız değil o Kadınla birlikte...8 gün sonra ondan ayrılalı 7 ay olacak,eksiksiz her günü kederli göz yaşı dolu tam 7 ay...bu süre boyunca bazen öyle anlar geldiki aklıma dipte köşede kalmış ama canımı yakmaya yeten anlar...nerden buluyordu beynim bilemedim..çok fazla kırgınlıklarım,hayal kırıklıklarım ve hiç bir zaman kapanmayacak yaralarım oldu ama her şeye rağmen onu çok özledim ve ondan bir gün dahi nefret edemedim...belki de ben beceremedim dedim...

Bunca zamandır iyi kötü kendinizi kitaplara verip internetten kaçarak çabalamışsınız.inanın okurken gözlerim doldu.sakın neden hala düzelmedim böyle kötü hissediyorum demeyin.her insanın üzüntülerini atlatma eşiği farklıdır.kimi iki günde unutur kimisi iki yılda.inşallah çok mutlu olacağınız günler de gelecek.Belki çok daha fazla seveceğinizi birisi hayatınıza girecek bilemeyiz.güzel düşünün ki güzel olsun hayatın size getirdikleri..

Oncelikle bütün gece uyumayi p sonuna kadar Okudum ki mutlu bir son olmasını hayal ederek:) ama malesef eski es yola devam demiş, sizde haklı olarak toparlanmaya çalışıyorsunuz .Allah yardımcınız olsun.Inancli birimizsiniz bilmem ama hepimizin bir sınavı var ve sizinki malesef bu sabirla asicaksiniz inş. Ne desem boş biliyorum ama yardım alıyor musunuz? Bir arkadaşım aynı durumu yaşadı onun 2 çocuğu var ve o depresanlarla o kadar mutluki ve psikologum sayesinde ilk gorusme sonrasi hungur hungur agladim ve bitti gitti diyor simdiki tek sorunu cocuklar anneye ofkeli neden o bu evden gitti diyorlar .yani acisini yasamanin yanin da cvp vermesi gereken 2 sabisi var .şanslının cocugun yok , sanslisin meslegin var , sanslisin ailen yaninda destek , sanslisin seni bir daha uzemeyecek ve dua ediyorum hak eden biriyle sonuna kadar deli gibi sevilip sevecegin biriyle gecirirsin omrunu ins.buraya yazmaya devam edin bence, sizi merak edenlerdenim ve inş. Diliyorum" seviyorum yeniden "başlik li bir konuyla foruma sağlam bir giriş yaparsınız.

Uzun zaman oldu yazmayalı...bugün hayattayım hala..şubat ayında durumumu anlatan bir dilekçe yazdım.çok zor oldu çok mücadele ettim ve sonunda ondan iz olmayan bir ilçeye görevlendirildim.görevlendirilmiş olmama rağmen müdür gidemezsin 20 gün burda tutma yetkimiz var dedi 10 gün kaldım yaşadıklarım bir tarafa bir de bu durumla savaştım kafese konulmuş gibiydim nefes alamıyordum artık..bir sabah herşeyi Göze Alıp okuldan ayrılacağımı belirten bir dilekçeyle müdürün karşısına dikildim varsa yönetmelikte böyle bir süre gösterin kalırım yoksa bir dakika daha beni burda tutamazsınız dedim.rapor alırım,gerekirse istifa ederim ama ben burda durmam diyerek ayrıldım okuldan...sonra valizimi toplayıp ordan ayrıldım .Bu kaçıncı valiz toplayış bu kaçıncı gidişti...buraya geldikten bir kaç gün sonra eşyalı bir eve taşındım yeni hüzün evime..ordan ayrılmak sancıyan yaralarıma iyi gelir sanıyordum oysa değişen tek şey yaşadığım yerdi..burda sabahları otobüse bindiğim yer onunla evliyken otobüse bindiğim yere benziyordu yada ben benzetmek istiyordum..o zamanlar benim okulum uzak olduğu için ben erken çıkıyordum,bazen karşılaşıyorduk bana karşı taraftan el sallıyordu..burda da sanki birazdan bana karşıdan el sallayarak geçecek diye baktım ama yoktu,bir daha da karşıya bakamadım...burda kimse benimle ilgili bir şey bilmiyordu bu yüzden çok zor da olsa dik durmaya kimseye birşey belli etmemeye çalışıyordum.öğleden sonraları dersim yoktu sonrasında ben ve yaşadıklarım yine baş başa kalıyorduk..eve internet bağlatmak istemedim onu araştırıp durmayayım diye..kendimi kitap okumaya verdim,bir çok kitap okudum.çoğu zaman odaklanamıyordum,kimi zamanda bir cümle,bir kahraman onu hatırlatıyordu beni hatırlatıyordu,bizi hatırlatıyordu..oysa onu düşüncelerimden uzak tutmak için kitap okuyordum ama her nasılsa beynim bir yolunu bulup onu bana getiriyordu...bundan başka işaret dili kursuna da gittim bir ara,yani çabalıyordum düştüğüm yerden destek almadan kalkabilmek için ama ne düşüncelerimden gitti ne de göz yaşlarım dindi ...ağladığım zamanlarda bazen "kim bilir şimdi ben onun için ağlarken o okadınla birlikte oluyordur "diyip ağladığım yerden bir kez daha ağlıyordum..kimi zaman rüyamda görüyorum,o zaman bile yalnız değil o Kadınla birlikte...8 gün sonra ondan ayrılalı 7 ay olacak,eksiksiz her günü kederli göz yaşı dolu tam 7 ay...bu süre boyunca bazen öyle anlar geldiki aklıma dipte köşede kalmış ama canımı yakmaya yeten anlar...nerden buluyordu beynim bilemedim..çok fazla kırgınlıklarım,hayal kırıklıklarım ve hiç bir zaman kapanmayacak yaralarım oldu ama her şeye rağmen onu çok özledim ve ondan bir gün dahi nefret edemedim...belki de ben beceremedim dedim...

Yağmurlu selam,

Dünyadaki kaç kadın seninle aynı duruma düşmüştür hiç düşündün mü? Mesela ben. Bir sabah kalktığımızda sevgilim artık beni sevmediğini söylemişti. Ve ben şok olmuştum. Sonrasında ciddi anlamda ağır depresyona girdim. Kabullenemedim bunu. "beni nasıl sevmez"di ilk düşündüğüm şey. "Neden ben, nedne ben" diye ortalarda dolaşırken annem "neden sen olmayasın ki? Senin ne farkın var" demişti. Bu mottom oldu sonraki zamanlarda. Ağlama krizleri, öfke nöbetleri, hınç ne ararsan vardı o dönem bende.. Haftasına doktora gittim bana sakinleştirici ilaç verdi. (2 yıl kullandım bu arada ilacı) Yemeden içmeden kesildim tam 20 kilo verdim. Bir süre sonra kafamı dağıtmak için korku filmleri izlemeye başladım, alışveriş yaptım deli gibi.. Aylarca bir rutin oluşturdum. Kendimi tanımak için çaba sarfettim. Yalnız yaşadım 1 yıl... Kendimi tükettikten sonra çıktım yeniden yüzeye.

Demem o ki ayrılık bir son değil. Ve ilk kez senin başına gelmiyor. İlk sevilmeyen sen değilsin. Kendini oyala Yağmurlu... Kafanı oyala, sınırlarını zorla.. Ve mutlaka bir psikiyatriste git. Yardımcı ilaç kullan. Senin kaygılarını azaltacaktır bunlar... Yeniden başla... Evet çok büyük bir kazık yemişsin belki ama o kazığın kime girdiği inan ki sonraki zamanlarda belli oluyor. Sen değerlisin, önemlisin, kendini sev... Artık gün, ay, saat sayma... Yaşamana bak, hayat çok kısa çünkü...

sevgiler,

Canım iyi hos duygu yüklü yazmışsın edebi olmuş ama adam bildigin aklinda soru isaretleri birakarak ayaklari totosuna vura vura kostu öbür kadina. Donse kabul etcek gibisin vala. Yeni insanlar tanimaya calis. Dunyada 6 küsür milyar insan, gormedigin onca yer, bilmedigin envai cesit guzellik varken 7aydir bir sümüklüyü düşünüp aglamak neden. Insan yalnizken de hayattan zevk almasini bilmeli. Tatile falan git hic olmazsa git bir otele cik gece eglen ic baska erkekler gör. Hasta falan olcaksin bu kafayla. Canina da mi acimiyorsun :/

Canım konunu baştan sona kadar okudum okadar sürükleyiciki hikayen roman gibi çok sevmişsin bütün yazdıklarında gözlerim doldu ama seni hiçmi hiç haketmemiş şunu bilki her şer sandığımız işte muhakkak bir hayır gizlidir bunu sen bilmezsin ama rabbim bilir sanmaki o adam seni bukadar muysuz ettikten sonra o mutlu olacak asla asla ! Mutlu olamayacak başkasının mutsuzluğu üzerine yuva kurulmaz çünki senin ahın hiçbirzaman o adamın peşini bırakmayacak ama sen umuyorumki çok mutlu olacaksın inşallah Allahtan diliyorumki sana öyle birini nasip etsinki niye ben bu adama bukadar üzülmüşüm kendime bukadar zülüm yapmışım dedirttirsin inşallah onunda süründüğünü görürsün ama sen dediğim gibi çok mutlu olacaksın inşallah...

sen çok duygusal bir Yapıya sahipsin mesleğin var ailen var çocuğun yok bunlar senin için o kadar büyük nimetler ki ama belki de hayatın biraz daha zor olsa belki bir çocuğun olsaydı Şuan Çocuğum için neler yapabilirim deyip o hala aşık olup onun için ağladığın kocanı düşünmeyecektin. Çünkü hayat inan bir Kişi için bu kadar üzülmeyi hak etmeyecek kadar kısa ve güzel.. belki kendini kitaplara vermen sana iyi gelmemiştir gez dolaş yeni insanlarla tanış senin arkadaşın olsam bir silkelerdim kendine gel haşa alllah mı bu adam derdim tamam seversin aşık olursun ama adam Başkasına gittiyse de onun için bu kadar göz yaşı döküp ağlamak bana ne bileyim garip geliyor insan neden başka Kadına giden biri için Ağlar

sen çok duygusal bir Yapıya sahipsin mesleğin var ailen var çocuğun yok bunlar senin için o kadar büyük nimetler ki ama belki de hayatın biraz daha zor olsa belki bir çocuğun olsaydı Şuan Çocuğum için neler yapabilirim deyip o hala aşık olup onun için ağladığın kocanı düşünmeyecektin. Çünkü hayat inan bir Kişi için bu kadar üzülmeyi hak etmeyecek kadar kısa ve güzel.. belki kendini kitaplara vermen sana iyi gelmemiştir gez dolaş yeni insanlarla tanış senin arkadaşın olsam bir silkelerdim kendine gel haşa alllah mı bu adam derdim tamam seversin aşık olursun ama adam Başkasına gittiyse de onun için bu kadar göz yaşı döküp ağlamak bana ne bileyim garip geliyor insan neden başka Kadına giden biri için Ağlar
kabullenemediğim için belki de..hak edilecek bir durum olmadığı için..biliyormusunuz bazen bir Çocuğum olsaydı bu kadar üzülmezdim dediğim zamanlar oluyor benimde..onun Varlığı ile daha güçlü olurdum, mutlu olurdum dediğim zamanlar..belki zorlukları olurdu ama yinede o benim tutunacak dalım olurdu hiçbir şeyi gözüm görmezdi ama olmadı oda yoktu kısmetimde..

kabullenemediğim için belki de..hak edilecek bir durum olmadığı için..biliyormusunuz bazen bir Çocuğum olsaydı bu kadar üzülmezdim dediğim zamanlar oluyor benimde..onun Varlığı ile daha güçlü olurdum, mutlu olurdum dediğim zamanlar..belki zorlukları olurdu ama yinede o benim tutunacak dalım olurdu hiçbir şeyi gözüm görmezdi ama olmadı oda yoktu kısmetimde..[/QUOTE

kabullenemediğim için belki de..hak edilecek bir durum olmadığı için..biliyormusunuz bazen bir Çocuğum olsaydı bu kadar üzülmezdim dediğim zamanlar oluyor benimde..onun Varlığı ile daha güçlü olurdum, mutlu olurdum dediğim zamanlar..belki zorlukları olurdu ama yinede o benim tutunacak dalım olurdu hiçbir şeyi gözüm görmezdi ama olmadı oda yoktu kısmetimde..
Her şeyde vardır bi hayır, yine seveceksin seni hak eden bir adamla evlenip çocuk sahibi olacaksın belki de, hep olumsuzu düşünme ve psikoloğa git lütfen

Yagmurlu senin bu yasadiklarini hissettiklerinin hepsini yasadim. 2 yildan fazla zaman surdu. Eskisi kadar kotu degilim artik. Zaman zaman yaralar kanasa da eskisi kadar canini acitmiyor insanin. Bu arada merak etme giden daha beter oluyor. O gunleri de goreceksin. Ben gordum yagmurlu. O kosa kosa giden, mutlu mesut adamin simdi cok pisman ve hic de mutlu degil. Konusmak istiyor ama ben gormek istemiyorum onu artik. Hayat cok garip. Bir zamanlar o uyurken saatlerce seyrettigim adami simdi gormek istemiyorum.
Bazi seyler var ki sadece zaman hallediyor. Care bulamasa da yaralara kabuk baglatiyor. Bu da onlardan. Tek bildigim kimse yasattigini yasamadan olmezmis. Oyle dediler. O da bunlari yasayacak. Sen tam da onu unuttugun zaman.

keşke ben de burada "boşan da kurtul" aman ne üzülüyorsun diyen ve bunu dibine kadar hisseden karakterlerden biri olsaydım. ama değilim. neden beni sevemedi diyip debeleniyorum olduğum yerde. olmayınca olmuyor. ya daha beter bir üzüntü ya da aşırı bir mutluluk bizi kendimize getirecek. ben iki ebeveynimi kaybettim yakın zamanda, şimdi de ayrılma tantanaları çıktı başıma. hangi derdime yansam diye şaşırıp bakıyorum öyle boş boş. Ölüm çok yakın, bence Allah'a sığınmalı ve hayırlısını istemelisin. EMinim onun bizim için güzel yazısı vardır, ne var ki biz bilemiyoruz. önemli olan burası değil, ölümden sonrası. burası geçici diye düşünüp hayatı olması gerektiği kadar değerlendirmeli. ben kendime bunu salık veriyorum sık sık. alt tarafı en çok 80 yıllık hayat! bırak kıymet bilmeyeni, öbür tarafta kıymetlenmek için önüne bak canım dostum. Allah hep yanımızda, başka Aşka ne gerek.

benim çalıştığım yerde bir arkadaş boşanmış 3-4 yıl olmuş.fellik fellik kız arıyoruz.biraz toparlansanız hayatın sonu değil.karşınıza kimler çıkar.ayrıca hiç sağlıklı bir ilişki değilmiş sizinkisi.mesajlarınızı okumaya çalışıyorum.ne duygulu içli bir insansınız ama eşiniz çok yüzeyselmiş.böyle bir limana sığınmak için elbette çok nedeniniz vardır ama artık kimyası bozulmuş beyninize bir dur demelisiniz.tamamen takıntılı bir ruh yapısına sahipsiniz.takıntı için lustral önerebilirm.gerçekten çok iyi gelir.yaşadığınızı anlarsınız.

keşke ben de burada "boşan da kurtul" aman ne üzülüyorsun diyen ve bunu dibine kadar hisseden karakterlerden biri olsaydım. ama değilim. neden beni sevemedi diyip debeleniyorum olduğum yerde. olmayınca olmuyor. ya daha beter bir üzüntü ya da aşırı bir mutluluk bizi kendimize getirecek. ben iki ebeveynimi kaybettim yakın zamanda, şimdi de ayrılma tantanaları çıktı başıma. hangi derdime yansam diye şaşırıp bakıyorum öyle boş boş. Ölüm çok yakın, bence Allah'a sığınmalı ve hayırlısını istemelisin. EMinim onun bizim için güzel yazısı vardır, ne var ki biz bilemiyoruz. önemli olan burası değil, ölümden sonrası. burası geçici diye düşünüp hayatı olması gerektiği kadar değerlendirmeli. ben kendime bunu salık veriyorum sık sık. alt tarafı en çok 80 yıllık hayat! bırak kıymet bilmeyeni, öbür tarafta kıymetlenmek için önüne bak canım dostum. Allah hep yanımızda, başka Aşka ne gerek.
Başınız Sağolsun..Allah yardımcınız olsun

canım seni çok iyi anlıyorum hata unutamamışsın ve sen gerçekten sevenlerdensin.. ancak başka biri hayatına girerse onu unutabileceksin. bu biraz yalnız bir hayat yaşamanla da alakalı çocugun ve arkadaşın yok hayatında tek o vardı ve o gidince kendinle kaldın. bir meşgale edinmelisin birisiyle tanış ne bileyim kendini ona hapsetme artık.

canım seni çok iyi anlıyorum hata unutamamışsın ve sen gerçekten sevenlerdensin.. ancak başka biri hayatına girerse onu unutabileceksin. bu biraz yalnız bir hayat yaşamanla da alakalı çocugun ve arkadaşın yok hayatında tek o vardı ve o gidince kendinle kaldın. bir meşgale edinmelisin birisiyle tanış ne bileyim kendini ona hapsetme artık.

evet salla bu herifi gel seni hemen biriyle tanıştıralım.yalnız lustrale başla gidip bir doktorla görüş ve başla

yani konu sahibinin mesajlarını okudum bir ara anlatımdaki edebi üslup sanki bir kitabı okuduğumu düşündürdü.keskin bir anlatış ve tasvirlerdeki isabet fake mi diye düşündürdü.bu kadar üzülmüş ve etkilenmiş iken böyle bir şey olması epey sinir bozucu olacak benim için

yani konu sahibinin mesajlarını okudum bir ara anlatımdaki edebi üslup sanki bir kitabı okuduğumu düşündürdü.keskin bir anlatış ve tasvirlerdeki isabet fake mi diye düşündürdü.bu kadar üzülmüş ve etkilenmiş iken böyle bir şey olması epey sinir bozucu olacak benim için

Öğretmenmiş hanfendi. Ayrıca toplumuzda bir çok kendini mükemmel ifade eden, yazılar yazan, şiir yazan insan var. İlla burada üyelerin acı çektiği için ne yazdığı belli olmayan, cümlenin başına farklı başlayıp sonunu farklı bitiren ve anlayana kadar göbeğimizi çatlatan şekilde mi kendilerini ifade etmeleri lazım? Tamam %90 öyle yapıyor sizi de buna alıştırmışlar ama arada böyle ifadesi ve kalemi güçlü insanlarda çıkıyor.

Bakın güzel yazdığınızı söylüyorlar bari kitap yazın da yaşadıklarınız topluma fayda sağlasın. Hem canınızda sıkılmaz. O korunmanın önemini bize hatırlatan eski kocanda rezil olsun, pişman olsun..

Back
X