Eşim bunu sosyal medyada paylaşmış ne demek sizce hanımlar?

Valla her türlü arabesk bence, böyle süslü sözlerle sosyal medyayı inletenler de nedense ya aldatıyor ya ayrılıyor. Abartmadan yaşamayı öğrenemedik gitti...
Duygularını abartılı yaşayamayanlarada sığ ve sıradan diyorlar
Yanı hangi türden olursan ol hep eleştirecek ve taktir edecek birileri olacaktır
Abartılı her yaklaşım altından bir haltlar çıkar
haklısınız
Buda bir gerçek

Valla benimki böyle bişey yazsa gösterirdim ben ona iç deşmeyi gerçek sevgiyi. Evli barklı adam birine gönderme yapar gibi.. Çok yakışıksız...

Ben şöyle düşünüyorum. Duygularım kimi ilgilendirir? Sevdiğimi... Sevdiğime sevdiğimi ifade etme tarzım, aramızdaki iletişime ve karakterlerimize bağlı bir şey. 3. kişileri ilgilendirir mi? Bence hayır, hiç ilgilendirmez. Ama eğer birilerine kanıtlama ve şov yapma ihtiyacım varsa, bu bir eksiklikten kaynaklanıyordur. Altından da dediğiniz gibi şeyler çıkıyor genellikle... İstisnalar tabi ki her zaman olabilir...

Kaldı ki konu sahibinin eşinin, konu sahibine bu cümlelerde geçen derin ve kuvvetli (?) duyguları yaşattığını da hiç sanmıyorum. Eşe yazılabilecek türden bir söz değil, platonik ya da karşılıksız aşkı anlatır sözler... Zaten hissettirilen duygu yoğunluğu mevcut olsaydı konu sahibi bu konuyu hiç açmazdı...

Ben olsam burda adı geçen bıçağı alır adamın boğazına dayar, bide bana anlat bende bileyim bu yazının anlamı ne diye sorardım. Böyle durup düşünmekten anlam çıkarmaktan daha iyi.

Eşinizin paylaşımı Franz Kafkaya ait.Hoşuna gitmiş ve paylaşmıştır ben ters bir durum görmedim açıkçası.

Kendisi mi Yazmış biyerden mi alıntılamış ?

Ben pek bi anlam çıkaramadım. Sanki biraz edebiyat yapmak istemiş ama saçmalamış.

Kendisi mi Yazmış biyerden mi alıntılamış ?

Ben pek bi anlam çıkaramadım. Sanki biraz edebiyat yapmak istemiş ama saçmalamış.
Kafka'nin milena'ya mektuplar kitabinda geçen bir söz.
Benim Arap bir sevgilim vardı. Böyle arabesk öğeler taşıyan sozlere şarkılara ve insanlara 'zalım belalı' adını takmıştı
Konu sahibinin eşi tam bir zalım belalı örneği olarak bu sozü paylaşmış.
Ama bence bir amacı yok. İnsanlar sosyal medyada salak saçma sözleri sayfalarında paylasabiliyorlar.
Ben yillardir Facebook kullanmıyorum, gecen gün eski bir fotoğrafımı bulmak için açtım. Babamın yitip giden dostlarla ilgili atarlı sözlü acikli bir görsel paylaştığını gördüm, şok oldum.
Babam ki gelene merhaba gidene elveda modunda bir insan. Asla tarzı değil, Kaldı ki ilk gencliginden beri aynı sokakta yasiyor,öyle yolunun ayrılacağı dostu falan da yok...saçma sapan şeyler yani :)
İnsanlar her bulduğunu paylaşıyorlar
Üstteki bir arkadaş ne güzel demiş...her gondriisi arkadaşlara açıkken o herkese açık yapılmışsa vardır bir bit yeniği. Ama onun dışında zaten Facebook böyle zalım belalılardan geçilmiyor . Abartmaya gerek yok

aynen bencede

Ben mi çok safım anlamadım ama her aşkla ilgili sözü neden direk buna yoruyoruz ki ? Hoşuna gitmiş olamaz mı edebi olarak ? Aşk şarkıları paylaşmak da aşık olduğumuzu mu gösteriyor o zaman ? Belki şarkı hoşumuza gitmiştir.Bazı konularda çok şüpheci yaklaşıyoruz bence.

Doğru gercekten de :))

Birine gönderme yaptıysa durum vahim çünkü aşk acısı çekiyorum yokluğunda gibi bir anlam barındırıyor ama bence bu ihtimal düşük adam aci cekecek seviyeye gelene kadar siz zaten hissederdiniz ve bu paylasimda emin olmanizi saglardi.Diger ihtimal ise bu söz eşinizi etkiledi ve paylaştı ki bu bence ihtimal olarak daha yüksekEtkileyici ve derin bir anlami var çünkü.Her paylasim yapan o sözü illa yasadigi icin paylasacak degilya edebiyata ilgisi olanlar da var ve yazinin ,siirin edebi yönünü sever paylasir insan.Mesela ben ayrılık şiirlerine bayılırım paylaşsam bu esimden ayrilmak istedigim seklinde de yorumlanabilir ama işin asli o değil ben ayrilik temali siirleri cok daha güçlü etkileyici buluyorum yada mesela eserlerden rus klasiklerini rusça bilsemde rusca okusam istiyorum daha da etkilenmek adina.Cevirinin etkiyi azalttigini dusunuyorum gibi.Edebiyat yönümü yoksa gönderme yönü mü hangisi esinize uyuyorsa ona göre degerlendirin bence.

Ben de geçen necip Fazıl üstadın kumar aşkıyla ve devletten bunun için para dilenmesi hakkında bir yazı paylaştım. Bir dedi, hayırdır etrafında bir kumarbaz mı var...

ben gördüğüm o gün ortalık savaş alanına dönerdi. Adam kocam sevgilim değil ki bekliyim.
Evliyken, ex koca kişisi spora gidiyordu orda bi hatunla mesajlaşmışlar kısa bi flört tarzı mesajlar, işte spordan sonra bişeyler içelim mi canım eve gitmek istemiyor tarzı ama adam tam bi ev kuşuydu. Normal de telefonlarımızı asla kurcalamayız, neyse bi gece saat 2 bişey dürttü uyandım, telefonuna bak diyor iç ses. Aldım gördüm mesajları. Allah attı bende şarteller. Uyandırdım ama nasıl uyandı, tartışma hastanede bitti. Adam kalp krizi geçirdi. kalpten rahatsızlığı vardı. Umrumda oldu mu hayır. Zaten uzun zaman önce ona karşı bütün sevgim yok olmuştu ama benim onca ayrılalım dememe rağmen ayrılmak istemiyorum diyen adam gidip arkamdan iş çevirecek bende görmezden gelicem yok öyle bi dünya, Demem o ki sessiz kalma. Kimse senden değerli değil. Adam senin nikahlı kocan hesabını sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…