- 24 Haziran 2011
- 23.557
- 49.202
- 798
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Öyle ama ciddi ciddi oturup milletin paylaştıklarından kendisine pay çıkaran, alınan insanlar var. Yalnızca bu nedenden bazılarını durumları görmemeleri için engelledimBöyle bir saçmalik olamaz
Valla her türlü arabesk bence, böyle süslü sözlerle sosyal medyayı inletenler de nedense ya aldatıyor ya ayrılıyor. Abartmadan yaşamayı öğrenemedik gitti...Demek ki ne söylendiği değil kimin söylediği önemli
Şimdi bu sözü müslüm söylese arabesk olacak kafka söylüyorsa cool olacak
Gülmekten öksürmeye başladım gece gece. Çok yaşa senSende yazaydın ya o pıçakla dötünü pıçaklarım diye :)
Ben oyarim. Iyi de sövüp,sayarımOff kro.. boşanma sebebi resmen,eşimin böyle bişey yazdığını hayal dahi edemedim.
Saçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?
Saçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?