Eşim bunu sosyal medyada paylaşmış ne demek sizce hanımlar?

Sanki birinin aski ona aci veriyor bicak gibi icini deşeliyor zor ve aci veren bir aşki anlatmak istemis şair bu çalismasinda sanirim siz sormadiniz mi eşinize ne demek istedin neden boyle bir paylasim yaptin diye?

valla bana duyduğu bir söz hoşuna gitmiş paylaşmış gibi geldi. bir anlamı yok yani. kuruntu yapmayın. hem birine gönderme yapacak olsa evli barklı adam böyle alenen mi yapar.

Benim de sevgili kişisi birşeyler paylaşmıştı."Goz görmeyince gönül katlanıyor mu?"
Ben de bir kriz geçirdim.Burnundan getirdim biraz.Hosuma gitti paylaştım dedi.Arada ayrılık acısı temalı şarkılar da paylaşıyordu.Once birşey demedim son sözü de paylaşınca patladım.simdi paylaşmıyor.Umarim sadece hoşuna gittiği içindir.Hic öyle sanmadım ama neyse dedim.(Gecmiste sevdiği terkedildiği biri olmuş.)Arkadaşlarıma danıştım gönderme dediler.Neyse kapattım bakalım.Baska paylaşırsa yakarım çırasını.

Böyle bir saçmalik olamaz
Öyle ama ciddi ciddi oturup milletin paylaştıklarından kendisine pay çıkaran, alınan insanlar var. Yalnızca bu nedenden bazılarını durumları görmemeleri için engelledim
Geçen Necip Fazıl üstadın , dünyanın değersizliği, gelip geçiciliği ile alakalı sözlerini yazdım , birisi diyor ki ; iyi misin ? Yok , dünyanın boş olduğunu öğrendiğim için az sonra kendimi öldürmeyi planlıyorum
Alıngan ve durumda paylaşım yapılan şeyi bile yanlış anlamaya müsait, boş vakti bol insanımız çok belli ki..

Demek ki ne söylendiği değil kimin söylediği önemli
Şimdi bu sözü müslüm söylese arabesk olacak kafka söylüyorsa cool olacak
Valla her türlü arabesk bence, böyle süslü sözlerle sosyal medyayı inletenler de nedense ya aldatıyor ya ayrılıyor. Abartmadan yaşamayı öğrenemedik gitti...

Tam boynuz spor. Adam birine birşeyler anlatiyor resmen. Sana senin için yazdım demediyse tabi

Eşiniz kitabı mı okudu ? Yoksa öylesine mi yazdı ?
Bence bir süre takip edin.Belki sadece beğenip paylaşmıştır,buradan bir şey çıkmayabilir yani.

Ona deki ilk önce hayatım Kafka okumayı bırak yoksa seni parçalarım de gül :) ardından bunu oku...

O eksiği tamamlama arayışından başka neydi ki aşk. İçimizin boşluğunu doldurmak, eksikliğimizi tümlemek, mutlak ve giderilemez yalnızlığımızı benzerimizin yalnızlığıyla gidermeye çalışmak, giderek yalnızlıklar büyütmek, yazgı’mıza dayanabilme avuntusu değilse neydi aşk? “Yarım yaratıklarız biz, aşk isteği ise tamamlanmaya duyduğumuz dinmez susuzluk. Kendi erkek ya da dişi ötekim olmadan kendim olamam.” Böyle bakıldığında ötekiyle bir olma tümlenme ritüelidir aşk. Kaynağımıza, uzamda var olmayan yere, anayurdumuza geri dönme deneyimdir ay m zamanda. O zaman sevgili hem bilinmeyen yer, henüz keşfedilmemiş kıta olur. Hem doğduğumuz ev; hem bilinmeyen olur, hem de tanınan. “Ben ancak ötekisi olduğunda bütün olanım. Ötekim olmazsa parçalanırım

İki sorum olacak;

1- kocanız bu paylaşımı herkese açık mı yaptı? Eğer cevap evet ise; bundan önceki paylaşımlar da herkese açık mıydı?

2- eğer herkese açık değilse listesinde son dönemlerde eklenen sizin dikkatinizi çeken bir kadın car mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…