- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Konuştunuz mu?Saçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?
Hayatlarında açıp da kafka okumamışlardır bunlar.Gayet de cool bi söz. Su lafa kamyon arkasi kiro diyenler dünya edebiyatindan haberi olmayan kendini cool sanan ezikler. Kafkanin milenaya yazdığı mektup bu.
Ya bazen erkekler dur bir paylaşım yapayım diyor ve biraz anlamlı buldugu bir söz varsa yazıp geçiyor illa ki bir anlamı olması gerekmiyor :/ biz mesela mutlaka hayatımızda bir iz bırakan üstünde düşünülmüş sözler paylaşırız. Ben mesela eşimin defterinde "Sen yoksun, hala buz gibi ellerim, sen gelmezsen solar giderim" gibi bir şey okuyup sizinle aynı şeyleri düşünmüştüm :/ sen hayırdır demiştim. Eşim şiir yazmaya çalışmış kendince :)) yani insan her şeyle ilgili şiir yazabilirmiş. Yani doğru aslında.. Aşkla ilgili mi daha iyi yazarsın ayrılıkla ilgili mi.. :/ O yüzden fazla takılmayin bence.Saçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?
Ahahah evet doğruGercek sevgiyi karın deşen jack ile sentezlemiş..
Ne zaman yazmıs tarihi nedir? Ben birine karsı olan askından bahsetmiş diye dusundumSaçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.
Anlamı ne oluyor?
Hayatlarında açıp da kafka okumamışlardır bunlar.
Kafka ile, ya da bir şairle yazarla tanışmalarının tek yolu sosyal medya paylaşımları. Ellerinde hiç can Yücel kitabı olmaz ama can yücel paylaşımları yaparlar misal, üstelik ona ait olmayan fake şiirleri paylaşırlar bir de.
Kitap okumadığı için cahil bu toplum zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?