Eşim bunu sosyal medyada paylaşmış ne demek sizce hanımlar?

Hiç bişey demeden gönderilerini takip et devam ederse bu tur paylaşımlar o zaman sorarsın ne oluyo diye . Benim esim boyle bişey paylaşsa ben kesin bişeyler var derim çunkü bu tür şeyler paylasmaz hic. O yüzden sen de eşini bilirsin yani

Konuştunuz mu?

Gayet de cool bi söz. Su lafa kamyon arkasi kiro diyenler dünya edebiyatindan haberi olmayan kendini cool sanan ezikler. Kafkanin milenaya yazdığı mektup bu.
Hayatlarında açıp da kafka okumamışlardır bunlar.

Kafka ile, ya da bir şairle yazarla tanışmalarının tek yolu sosyal medya paylaşımları. Ellerinde hiç can Yücel kitabı olmaz ama can yücel paylaşımları yaparlar misal, üstelik ona ait olmayan fake şiirleri paylaşırlar bir de.

Kitap okumadığı için cahil bu toplum zaten...

Ne yapsam yaranamiyorum,bana iyi gelmiyorsun demek
Zaten alinti yapmis,bir yazara ait cumle bu. Kendisi yazmamis yani

Ya bazen erkekler dur bir paylaşım yapayım diyor ve biraz anlamlı buldugu bir söz varsa yazıp geçiyor illa ki bir anlamı olması gerekmiyor :/ biz mesela mutlaka hayatımızda bir iz bırakan üstünde düşünülmüş sözler paylaşırız. Ben mesela eşimin defterinde "Sen yoksun, hala buz gibi ellerim, sen gelmezsen solar giderim" gibi bir şey okuyup sizinle aynı şeyleri düşünmüştüm :/ sen hayırdır demiştim. Eşim şiir yazmaya çalışmış kendince :)) yani insan her şeyle ilgili şiir yazabilirmiş. Yani doğru aslında.. Aşkla ilgili mi daha iyi yazarsın ayrılıkla ilgili mi.. :/ O yüzden fazla takılmayin bence.

Ne zaman yazmıs tarihi nedir? Ben birine karsı olan askından bahsetmiş diye dusundum

Söz Kafka 'nın evet anladık.zira 123467765 kere tekrarlanmış.ama bu söz oylesine alıntılanmış olamaz.baya baya aşk acısının yaşandığı anlaşılıyor.keşke konu sahibi de son durumu yazsa.

ımkansız ask tek taraflı ask
yanı bırıne asık

bunu yazarken cok uzgunum ... kalbınızın ıncınmesını ıstemem
dılerım ben yanılıyorumdur

Eşinize sormak yerine buraya yazdiysaniz birseylerden supheleniyor olabilir misiniz???

Nasi bi ses tonun var ne soylesen masal gelir la fontaineden, die barlarda elde sigara dimtislarlar. Ama adamin bi masalını bile soyleyemezler sorsan. Kamyon arkasiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…