Eşim bütün maaşıyla altın alıyor fakir gibi yaşıyoruz

Ailemin de suçu yok ben göz göre göre gelmişim işte bilmiyorum ya bu bu iş bir yere bağlanacak ama sonu ne olur Allah biliyor şimdilik

Benim bir işe girip çalışmam zaten şart onun fark işte kriz falan bilmiyorum derdini umarım aklı başına gelir daha yeni evliyiz baştan böyleyse sonunu göremiyorum

İnşallah sizinkide orda kaybetmemistir
Kaybetti mi bilmiyorum sürekli kar ettim falan diyor hatta benim kartımdan da yapıyor sürekli onunla ilgileniyor kaybetme şansı da var tabii evde altın var evet görüyorum gözümle ama büyük ihtimalle maaşının bir kısmıyla borsa yapıyor evet

Yok borcu duruyor altınlar
Bir yorumunuzda bu sebepten ayrılırsam ailem de yüzüme bakmaz demişsiniz. Aileniz esinizin size kıyafet yada eve kahvaltılık yada bir çikolata bile almadığını biliyor mu. Hem ben mutsuzsam ayrılmak istiyorsam ailemin düşüncesi çokta önemli değil hayat benim hayatım. Sizin durumunuz hem hukuka aykırı hem dine aykırı. Aileniz muhafazakar insanlar olabilir diye dini yönden de konuşuyorum. Eşiniz ayrıca size de güvenmiyor farkında misiniz. Altınların yerini değiştiriyormuş çünkü.

İnsanın eşi ya hani bir şeyleri kondurmak istemiyor bana güvenmiyordur düşüncesi hani ister istemez aklına gelse de yoktur diyorsun her seferinde sonuçta aynı yastiga baş koyduğun insan yaptığı şeyler ortada evet ama yine de bitirmek en son şey tamam ben gerçekten artık çok yoruldum ailemi anlatmadım bazı şeyleri tam açık açık Korkuyorum çünkü anlatırsam belki diyecekler kızım sen abartiyorsun bu bunu duymaktan korktuğum için belki de kimseye bir şey söylemiyorum tamam tek başıma da hayat kurabilirim ama ben yalnız yaşayabilecek bir insan değilim bazı kadınlar ya da insanlar diyim ayakları üzerinde durabilir her şeye göğüs gerebilir ama ben yapım gereği böyle bir insan değilim illaki döndüğümde arkamda bir birini görmem gerekiyor Destek olarak değil illaki sadece varlığını bilsem yeter bazı insanlar beni tam anlamıyla anlamıyor yok ya sen abartiyorsun işte bu kadar da olmaz falan gibi hissediyorlar düşünüyolar ama ben ciddi anlamda yaşadığım şeyleri söylüyorum ben de senarist değilim yani kafamda kurayım ailemle Arami bozmadan bir şekilde bu işten sıyrılmam gerektiğini düşünüyorum şu ana kadar herkes zaten boşanmam gerektiğini söylemiş haklılar da haklısınız biraz daha zaman vereceğim o sırada da kendime bir iş bulacağım çalışacağım sonu ne olur Allah bilir

Eş benim değil :)

Eşinizi bogasım geldi şu an. Bu adamla ömür geçmez bu kadar söylüyorum. Hayatı dar eder size. Canınızın çektiği birşeyi söylemeniz bile kavga sebebi oluyorsa çok sorun yaşarsınız bu evlilikte. Milletin hanımları böyle degil evet köyden gelen iki kilo bakliyata talim değil kimse benim gibi diyemedinizmi.

Üstelik tek derdimiz yeme içme de değil ona karşı artık soğuk hissediyorum böyle benden özel anlamda bir şeyler istediğinde bile yaklaşasım gelmiyor bu sebepten günlerim zehir oluyor onu da anlıyorum tamam bunu istemesi normal ama benim içimden gelmiyor sürekli kafamda aynı şeyler dönüyor diyorum benim için hiçbir şey yapmayan bir adam bu benden bir şey bekliyor günaha giriyorum yapmadığım için ama başka yolu da yok içimden
Gelmeyen bir şeyi yapamam arkadaşıma ya da aileme bir şeyler anlatsam üstü kapalı bir şekilde hepsi diyor ki bugünleri de atlatırsınız yenisiniz ya işte ondan oluyor diyorlar hep bunla avutuyorum kendimi yeniyiz biz işte geçecek düzelecek diye bir yanım diyor bununla ömür geçmez sizin de dediğiniz gibi ama bir yanımda diyor sen bu yaşta ayrılıp ne yapacaksın ailenin evine mi döneceksin kendine bir ev mi tutacaksın ne yapacaksın bunları yapsan daha mutlu olacak mısın ayrılık konusu geçtiğinde zaten kendini yerden yere vuruyor ağlıyor zırlıyor bütün hayatı zehir ettikten sonra geliyor özür diliyor sarılmaya çalışıyor affet diyor ben her seferinde affediyorum mecburen tabii yani bir şeylerin üzerini kapatıyorum ama içim de hala halledemiyorum tabii ki de

Ya böyle hayat mı geçer. Psikolojik sorunları var bencede. Temel ihtiyaçlar bile karsilanmiyor. Sen çalışsan bile senin paran benim param hesabi yapar hiç biseye destek olmaz senden bekler.
Aileleri de araya katıp büyük bi olay çıkarman lazım.

Aç karnına ayı oynamaz birkere. Geçsin o işleri... Yaptırım yapınca nasıl kediye dönüyor görüyorsun bence kaybetme korkusu yok sevgisinde de samimi değil. İnsan sevgiilisine karşı son derece bonkördür. (Karşılıklı)

Benim bir işe girip çalışmam zaten şart onun fark işte kriz falan bilmiyorum derdini umarım aklı başına gelir daha yeni evliyiz baştan böyleyse sonunu göremiyorum
İşe girersen paranı eve harcama sakın. Fatura falan ödemeye kalkma

Ya bacım sana bı peynir zeytini çok gören adami yatağa alman bile muazzam bir şey. Sen gerçekten içinde olduğun için farkedemiyorsun ama şu yaşadığın köle hayatından beter.

Kocan evde yokken buzdolabinin halini vs. videoya al, kavgalarinizda ses kaydı al annenlere göster. Artık ona inanırlar herhalde. Bence açık açık her şeyi anlat onlara. Onlar da adamın ailesine anlatsınlar. Belki biraz utanır da en azından market alışverişi yapar.

Canım kimse boşanmak için evlenmiyor ama herşey insanlar için ve bir imzaya bakıyor, bunu ailene anlayacakları dilden anlat. Evlendim ama yarın ayrılırsan o adam ailen için elin oğlu yedi yabancı olacak. Birikim yapıyor beni katmıyor boşanır isek benim hiçbir hakkım olmayacak siz neyi savunuyorsunuz diye belirt. Ev onun araba onun parayı da benden gizliyor diye söyle. Herhalde hala elin oğlunu savunacak halleri yok.
Eşinizin size sevgisi yok sizi yok sayıyor. Evi temizleyen ihtiyacını gideren herhangi biri gibisiniz eşiniz çok bencil size saygı duymuyor, birikim yaparken size danismiyor, sizin söz hakkınız yok, parayı size verse altını siz alıp birikim yapsanız evin ihtiyaçlarını siz alsanız sorun olmayacak. Normal çiftler bu şekilde yaşıyor.
Ya eşinizin ailesi ile tabi güveniyorsanız aranız iyiyse yada kendi ailenizle konuşun esinizi birilerinin uyarması lazım. 7 aylık evlilik ama ölü toprağı serpilmiş şimdiden.
Genç yaşta dul kalmaktan korkuyorsun ama bu tip biraz paralandımı sizi bırakır bana hiç güven vermedi.

Burada şu var; birinin yüzüne karşı " bu ne biçim adam böyle, boşan" demek kolay değil. Mesela ben bunu birinin yüzüne söyleyemem.

Ayrıca muhtemelen yakın çevren sen yaşadıklarını anlatınca onlara bunlar basitmiş gibi geliyordur, uzaktan davulun sesi hoş gelir misali.

O yüzden çevrenin fikirlerine bakmadan hareket etmen gerek bence.

boşanmak istemiyorsanız gidin abdiye kısıtlama kararı çıkartın. daha 7 aylık evlisiniz. biz ilk bir yıl olmayan paramızı bile keyfimiz için harcadık esim ödemeleri yapar her ay bana belli bir miktar para verir yatırımları ben yaparım. bu nedir ya hu.. aç mı kalalımm!! evde tüp bittiiiiiğğğ

Bu hayatı kendinize layık görmeyin lütfen, resti çekin, baktınız değişmiyor boşanın.

Bağırıp sanane filan demesi hiç hoş değil, siz bir yuva kurdunuz ve birbirinizin fikirlerine karşı saygı duymayı, dinlemeyi, anlamayı beceremedikten sonra dilediği kadar altın alsın neye yarar?
Sizin yerinizde olsam yemek filan yapmam kızların dediği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…