Eşim bütün maaşıyla altın alıyor fakir gibi yaşıyoruz

Ne demek başka hanımlar istemiyo? Neler istiyolsr bilse öpüp seni başına koyar. Biraz psikolojik şeddette sezdim sanki yazık ya genceciksin daha hayat böyle gitmez. Boşandın diye niye rezil olasın böyle düşünme o zaman nasıl mutlu olucaksın?

Sen kendine bu şekilde bi hayatı reva görebiliyo musun bu soruyu sor kendine. Bu adamın durumu hiç iyi değil yani ben söyliyim sana. Birde o sltınlar alınırken falan illa ki bi dekont fiş bişey vardır keşke onları bulabilsen. Evlilik içinde olduğu için yarısı senin hakkın aslında yasal olarak. Sadece alındıklarını kanıtlayabilmen lazım. Yapabilsen boşanmaya karar verirsen hakkını söke söke alırsın. Çok zor ama neyse. Sen kendi altınlarını korumaya bak. Güven olmaz bu adama. Gir bi işe biraz para kazanınca özgüveninde geri gelir zaten. Kendini ezdirme lütfen

Maalesef biz de yatırım amacıyla birçok şey alıyoruz aylık eve 70 binden fazla para giriyor ama bazen alışverişi zor hallediyoruz o kadar söyleyeyim her gün eşime diyorum bak depremdekiler hangilerini kullanabildi o altınların hepsi bir günde bitti diyorum hayatımızı yaşasak biraz diyorum tatile gitmeyeli bile seneler oldu o kadar söyleyeyim sürekli yatırım yapıyoruz

Daha once yazdim ama sanirim gormediniz, birikim icin kimse agresif davranmaz, emin olun biriktirdiginin onlarca katini borsada vs bir yerlerde kaybettigi icin olay cikariyor.

Cunku kaybetti, kaybettigi icin gergin, muhtemelen evlililiginizin basinda (esya almadiginiza gore?) odediginiz borclarda beyefendinin borsa kaybi yuzunden cektigi kredi borclari.

Yani ortada sadece tum maasiyla birikim yapan bir adam yok. Adam sepet yapmis, maasinin bi kismiyla altin aliyor, bi kismiyla borsada kaybediyor, bi kismiyla kayiplari icin kredi cekti bence onun taksitlerini oduyor, bi kismiyla da faturalari.

Bu yuzden size yani eve para kalmiyor, dolayisiyla siz isteyince de erkeklik gururu inciniyor, cunku yedigi haltin farkina variyor, yani agresifligi "sanane" demeleri bundan. Ama bagimliligindan oturu de eline para gecince yine devam ediyor paralari siz haric her yere dagitmaya.

O altinlar yakinda gider benden soylemesi

Dugun takilarinizin fotograflarini cekin sayilari, miktarlari, çeşidi belli olacak sekilde hatta ayni fotograf karesine kac ceyrek kac gr bilezik olduğunu vs hep yazin ve bu altinlari kendi bildiginiz yere (banka kasasi) saklayin. Esiniz sorarsa da altinlar benim yatırımim benim hakkim sanane deyin.

Ayrica yanlis bilmiyorsam eve bakmayan eş, evlilik yukumlulugunu yerine getirmiyor sayiliyordu, dolayisiyla hakli bosanma gerekcenizde var.
Eve bakmadigini da kanıtlayin, o bos buzdolabinizin gun gun videolarini, fotolarini çekin.

Ha bir de kredi kartinizi kullandirdiginizi okudum. Bu kadar iyi olmayin, kartin sifresini degistirin ve İnternet alisverisine kapatin.

Öncelikle o altınlari bi bankaya koydurt. Bosanacaksan da bosanmayacaksan da. Aranız bozulsa bu pinti alır onları gider. Laftan anlayan bi tip degil o yüzden ben olsam şunu yapardım. Al eline bi tornavida kapının kilidini zorla kenarina etrafina zarar ver. Bak hırsız girmeye çalışmış gidecek altinlar bankaya koyalim de.

Sonra çalışmaya başla. 5 ay sonra da boşa gitsin. 1 yıldan önce anlaşmalı bosanmak yok. Bu kesin borsada çok para batırdı. Biriktirilerek zengin olunmaz diye girdi beceremedi sonra da birikmeye takti kafayi. Ayda su kadar 1 senede bu kadar biriktirsem batirdigim cikar diyodur. Veya birilerine fiziki altın borcu da olabilir. Düğün altinlari senin zaten sen onlari bi ayır en azindan.

Ailesinin haberi yok bana söyleme diye tembihledi ailesi köyden birseyler gönderiyor o yüzden saklıyor birikim yaptığını evlenmeden önce böyle değildi yada ben göremedim
Adam ekonomik şiddet uyguluyor size hukuken bile boşanma sebebi iken sizce saklanacak bir şey mi bu?

Evet göremiyorum bazen karışıyor dediğiniz gibi burada genel olarak herkes bunu söylemiş büyük ihtimalle öyle bir durum var kanıtları kesinlikle toplayacağım ailemle de bir konuşacağım altınlar konusunda çok katı ben altınlar gelinin olur olur genelde çünkü onun için takılıyor dediğimde bile normal muhabbet ederken sinirleniyor sen altın muhabbeti mi yapıyorsun o altınlar ikimizin de sen kendine ait olarak görüyorsun falan diyerek üste çıkıyor iyi ki buraya yazmışım yoksa hiçbir şeyin farkında değilim hatta borsada para kaybedildiğini bile buradaki yazılardan fark ettim o derece mi körsün diyeceksiniz evet gerçekten o kadar körüm hatta salağım

Zaten bütün sorunumuz altın kendime ait olan takılan altınları bile kendisi sahipleniyor ikimizin diyerek dediğiniz gibi o altınları bir an önce kendi adıma yatırmam gerekiyor

Yoo ben cok iyi anlıyorum sizi, en azindan kemalim yapmaz diye cildirtmiyorsunuz insanlari.

Bunlar olur, insan evin icindeyken kisildigi kapandan oturu gercekleri gormeyebilir.

Ama bir an once kanit toplamaya baslamalisiniz, dugun takilari ikinizin falan degil sizin, en azindan kendi tarafinizin taktigi altinlar sizin, onlari bari kurtarin.

Yok tabii ki de öyle o yapmaz bu yapmaz şeyim yok çünkü burada yaşadığım şeyleri yani dibine kadar hissediyorum yapıyor yani yaptığının farkındayım sadece bu zamana kadar üstünü örtmüşüm takılanları kendi adıma bir banka ya bir şekilde ulaştırmam gerekiyor biliyorum bunun için çok büyük kavgalar çıkacak çıkacak kesinlikle yolumdan dönmeyeceğim bu sefer salaklık yapıp susmayacağım

Zaten bütün sorunumuz altın kendime ait olan takılan altınları bile kendisi sahipleniyor ikimizin diyerek dediğiniz gibi o altınları bir an önce kendi adıma yatırmam gerekiyor
Zarflasana sen şunu bi. Kendini arkadasindan falan bi gizli numaradan ara 3 dk falan acik tut. Aksam geldiginde bugun beni gizli numaradan bi adam aradi kocan etrafina olan borçlarını ödesin dedi kapadi bak senin millete borcun mu? var de.

Ben guveniyorum size, yapabileceginize inandiniz, isin yarisi bitti bile. Gazaniz mubarek olsun

Bizim uyeler cok fena.
Kirk yil dusunsem aklima gelmez.

Cok da üstüne gitme cazgir olcam dişli olcam diye sinirlendirip üstüne cekme o kadar daha akıllıca yöntemler bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…