- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Aaa ben de öyle bişeyler beklemekteyim çok sağlam hayallerim var ,kurunca bile mutlu oluyorum öyle deli fantazmatik bi dünya,o la la laAhhhh ukan be şu varyemez patronun şirketine/mirasına bir konsam bir gün çalışmam . Hemen Maldivlere giderim
Tabii annem biz 40 günlükken bırakıp devlet memurluğuna dönmüşYok laf sokmadım siz alınmışsınız... bir de aynı şeyi demişiz, bünye ile alakalı bu işler... kimde ne araz çıkacağı hiç belki olmaz...
Bir de eski kadınlara saygım sonsuz, onlar yoktan var etmişler her şeyi.... bizim zamanımızda her şey otomatik be aslında... onlarla kendinizi bir tutmayın... onların hayatı çok zorlu imiş, biz şimdi kolaycı kuşağız. Hiç alıngan olmayın, hadi azıcık enerji
Tabii annem biz 40 günlükken bırakıp devlet memurluğuna dönmüş
Ne bulaşık makinasi ne çamaşır makinasi
Bizim bezlere kadar ellerinde yikiyorlarmis
Şimdi bizler cok daha rahatız onlardan ama erkekler çok daha rahat
Ben elimde bebek salata dogramaya uğraşırken adami telefonla oynarken görürsem sinirim bozulur kafaya bir sey yer
O yüzden evlilik bana göre bir sey değil sanırım
Becermek/becerememek işi değil bu, bir seçenek. İşten gelip g.t büyüten bir adama 4/4lük menü hazırlayayım diye canı eskitmek var, eskitmemek var. Kendini başkası için bu kadar paralamak enayilik bence, kimse gelip madalya takmıyor.
Son cümleye höykürerek güldüm ekmek çarpsın
Birazdan gelip dövecekler seni.
Ekmekler gibi erkeklerde bozuldu
Demirin tuncuna adamin bicine kaldık öyle bir şeydi sanirim
Aaa ben de öyle bişeyler beklemekteyim çok sağlam hayallerim var ,kurunca bile mutlu oluyorum öyle deli fantazmatik bi dünya,o la la la
Belki de ama yine bu kadar çok değildi diye hatırlıyorumAslında eskiden de vardı bu tür erkekler. İnternet sayesinde duyuyoruz her şeyi. Bizim merdivenleri silmeye gelen bir kadın var 66 yaşında. Kocası doğru düzgün çalışmaz üstüne içermiş. Kadın merdiven siliyor, pazarda 2. El giysi satıyor, geri dönüşüm çöpleri topluyor. Kadın ilaçlarla ayakta duruyor, ağzında diş kalmamış. Sadece kendi için çalışsaydı bu kadar yıpranmazdı.
Ben bayağıdır yol yapıyorum
Bana bir elmas kolye alsak ne eksilir servetinizden dedim birkaç kez
En sonunda yavaş git küpe olabilir dedi
Bu azinle gidersem önce elmaslar sonra şirketine konarım
Benim de zenginlik hayallerim eşimin ailesi odaklı gidiyor,bu aralar biraz stres altındayım her bunaldıgımda tee zaten çok zengin olcaz biz diye kendimi avutuyorum,sora kızkardeşimi arayıp gelecek paralarla yapacağım şeyleri anlatıyorum,sabırsızlaştıgımı söylüyorum,eşim de içimdeki Firdevs Ziyagili görmesin diye kırıtarak ona kahve yapıp “ Taklım aslında çift maaşlıyız,gayet güzel hayatımız var bu yeni gelişen durum umarım huzurumuzu bozmaz “ diyorum,Nihatın Peykeriymiş gibi rol yapsam da içimde fırtınalar kopuyorBen bayağıdır yol yapıyorum
Bana bir elmas kolye alsak ne eksilir servetinizden dedim birkaç kez
En sonunda yavaş git küpe olabilir dedi
Bu azinle gidersem önce elmaslar sonra şirketine konarım
Bu şartlarda sizi haklı buldum, bir de işin niteliği ve şartları çok önemli. Herkes ev hamallık vs demiş ama bana göre eğer maddi sorun yoksa rutin angarya işler daha büyük hamallık. Üstelik eve gidince de çalışmaya devam edeceksiniz.Ben kendimi tam olarak ifade edemedim sanırım yaptıgı iş yorucu ve abisiyle ortak kac kere gittim kendimi tuhaf hissettim ayak işi veriyorlar nerdeyse hersey abisinin elinde yengesi iki saat bile calıssa parasını alıyo bana gelince bisey yok para abisinin elinde bana sadece ev harclıgı veriliyor kendi ihtiyaçlarım icin bisey yok. Ama abisi yengesi har vurup harman savuruyor
Aynen öyle...Bu superwomen lik ayağına çok guzel kandıriyor erkekler kadınları :) Sen aslansin kaplansin,her şeyi dört dörtlük yaparsın, ver gazı...
Sağdan soldan da biraz övgü " maşallah sen ne süper kadınsın,hem evi hem işi hallediyorsun"
Sonra işte pestili çıkmış,evde yemek temizlik,kocaya hizmetten helak olmuş kadınlar...
Sorsan kendi ayakları üzerinde duran,özgür,kendi parasını harcayan güçlü kadın :)
Kadin erkek çalıştığında evdeki tüm işler istisnasız paylaşıldigi takdirde eşitlikten soz edilebilir...Hatta erkek daha çok iş yapmali fiziki üstünlugunden sebep...Aksi durum kadının özgürlüğü değil,kadının köleliği olur.
Cidden bunu demediniz umarım... ay çok ayıp şaka bile olsa, kendinizi düşürdüğünüz konuma inanamadım :/ nolur şaka deyin buna :))
Günümüzde yaşananları özetlemişsinizAynen öyle...Bu superwomen lik ayağına çok guzel kandıriyor erkekler kadınları :) Sen aslansin kaplansin,her şeyi dört dörtlük yaparsın, ver gazı...
Sağdan soldan da biraz övgü " maşallah sen ne süper kadınsın,hem evi hem işi hallediyorsun"
Sonra işte pestili çıkmış,evde yemek temizlik,kocaya hizmetten helak olmuş kadınlar...
Sorsan kendi ayakları üzerinde duran,özgür,kendi parasını harcayan güçlü kadın :)
Kadin erkek çalıştığında evdeki tüm işler istisnasız paylaşıldigi takdirde eşitlikten soz edilebilir...Hatta erkek daha çok iş yapmali fiziki üstünlugunden sebep...Aksi durum kadının özgürlüğü değil,kadının köleliği olur.
Patronun milyonları var
Ben de çok stratejik 2 anlaşma için prototip ürettim. Başka hiç kimsede yok üretime geçmiş sadece bizde var.
Eskilerde değil ama yeni paralarda:) benim de payım var sonuçta . Ben de payımı istiyorum. Ya payım, ya da pay veren başka bir yere zıplarım hakkımı isteyerek niye kendimi kötü duruma düşüreyim ki? Ya gönlümü hoş tutar ya da başka yere giderim.
Adam 60yaşında mezara götürecek hali yok ya o ayrı hikaye:) Varsa yoksa para çoluğu çocuğu falan da yok zaten 24 saat çalışıyor deli mi işkolik mi ne anlamadım
Patronun milyonları var
Ben de çok stratejik 2 anlaşma için prototip ürettim. Başka hiç kimsede yok üretime geçmiş sadece bizde var.
Eskilerde değil ama yeni paralarda:) benim de payım var sonuçta . Ben de payımı istiyorum. Ya payım, ya da pay veren başka bir yere zıplarım hakkımı isteyerek niye kendimi kötü duruma düşüreyim ki? Ya gönlümü hoş tutar ya da başka yere giderim.
Adam 60yaşında mezara götürecek hali yok ya o ayrı hikaye:) Varsa yoksa para çoluğu çocuğu falan da yok zaten 24 saat çalışıyor deli mi işkolik mi ne anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?