- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
O zaman iş değişir tabii... gurur duydum sizinleprototip üretmek ve üretime geçebilecek şekilde bunu tasarlayabilmek çok güzel bir his... hakkınızmış o zaman...
Ben dede için demiştim :))Superman değillll superwoman
Ben dede için demiştim :))
Yani yani erkekler çıkıp paylarını gayet istiyor. Bence kadınlar da çekingen olmamalı bu konuda açılmalı. Gerçi bizim varyemez kadınlara da yedirmez pay falan erkeklere de
Ben dede için demiştim :))
Yani yani erkekler çıkıp paylarını gayet istiyor. Bence kadınlar da çekingen olmamalı bu konuda açılmalı. Gerçi bizim varyemez kadınlara da yedirmez pay falan erkeklere de
Gerçekten mantıklı bir yorum ... gayette yapıcı.. daha ne desinler sana konu sahibi?Valla ben yazdım babanla ve KPyle konuş ayar çeksinler
1. Eve para bıraksın sana para versin. Baban bu konuyu konuşsun mutlaka
2. Ailenden asla para alma sen artık evli bir insansın. Baban para verirken ne is bu diye sormadi mi hic?
3. Kocanla konuş o kazanıyor berikiler yiyor bu nasıl iş?? İşyerine git ama ayak işi yapmaya değil git muhasebe defterini bir eline al. Her ayın sonunda kar nedir bak onu eşit şekilde 2 aileye bölüştür. Aile işi zaten sakat mesele biri çalışıyor diğerleri yiyor. Sen enayi misin?
4. Elti midir nedir kocana da harçlık verdim diyen tip var ya ona da: sen bir gün çalıştın mı ki kimin parasını kime harçlık veriyorsun ama bundan sonra yok ben elime muhasebe defterini aldım diceksin
5. Ailene mutlaka durumu anlat. Bulmuslar genc kizi eziyorlar aralarinda. Aile destegini bir al arkana.
Bunlari yaparsan yani maddi konulari eline alirsan belki normal bir evlilik yasarsin. Ote yandan kocanin adam olacagini sanmiyorum onun eşşekliği baki kalacak gibi duruyor
Ne kadar guzel ozetlemussiniz gunumuz evlilik hayatini. Noktasına virgülüne kadar katılıyorum bu yorumunuzaAynen öyle...Bu superwomen lik ayağına çok guzel kandıriyor erkekler kadınları :) Sen aslansin kaplansin,her şeyi dört dörtlük yaparsın, ver gazı...
Sağdan soldan da biraz övgü " maşallah sen ne süper kadınsın,hem evi hem işi hallediyorsun"
Sonra işte pestili çıkmış,evde yemek temizlik,kocaya hizmetten helak olmuş kadınlar...
Sorsan kendi ayakları üzerinde duran,özgür,kendi parasını harcayan güçlü kadın :)
Kadin erkek çalıştığında evdeki tüm işler istisnasız paylaşıldigi takdirde eşitlikten soz edilebilir...Hatta erkek daha çok iş yapmali fiziki üstünlugunden sebep...Aksi durum kadının özgürlüğü değil,kadının köleliği olur.
ımzamı atarım...calışıp maasını bilmeyen eşininde herturlu şiddetine ses cıkarmayan o cok karıyer sahıbı kadınlar var.eşinizin işyeri ne üzerine..bu arada bence haklısınız..hayatta herkesin öncelikleri farklıdır..çalışıp kendi parasını kazanmakla özgüven sahibi olunamuyor malesef.öyle olsa bütün dayak yiyen ladınlar ev hanımlarından olurdu kendini ezdirmedikleri için...bende çalışan bi kadınım ama şu çalışıpta kariyer özgüven başarı diye bıdı bıdı yapıp evde sesini çıkaramayan kadınlardan değilim.genelde kariyer özgüven diye bağıran kadınlar evde ezik olanlardan çıkıyor
Ben bekarken çalışan bir insandım. Çalışmak benim kendi tercihimdi ve babamın yanında calısıyordum kendi işimizde. Çalıştığım için evle ilgili temizlik yemek vs. Hiç bişey bilmiyordum ve eve geldiğimde yorgun oluyodum yapamıyodum bisey annem babam da bırakmıyordu zaten. Bir gün evlenirsem calısmam öğrenirim diye düsünüyodum ve o gün geldi cattı beni isteyen birileri oldu. İnsanın evlenmeden once belli başlı kriterleri sartları olur haliyle benimkiside calısmak istemiyordum evimde olup ev işlerini öğrenmek istedim cünkü bilmiyodum calısmayı ve ev işlerini aynı anda götüremezdim. Bende babam da beni isteyen insana yani Şuan ki eşime benim calısmak istemediğimi söyledik tamam dediler öyle bisey olmaz nişanlandım yine söyledim üstüne basa basa defalarca benim öyle bi beklentim yok falan dedi. Evlendik 7 aylık evliyim şuan ben 2 aylık evliyken işe cagırmaya başladı (eşiminde iş yeri var) bi iki kere gittim artık haftada iki üç kere cagırmaya basladı gitmediğim zamanlar küsüp günlerce konusmazdı hep ilk adımı ben atıp barısmak isterdim. Ve bugun yine cagırdı gelmem dedim ben basta sana söyledim sende kabul ettin dedim benimle yüksek sesle konusuyo bencilmişim zamanında esseklik yapmışta kabul etmiş çalışmak istemediğimi. En son sen ben işe cagırdıgımda geliceksin gelmezsen benimle muhattap olma ya kabul edersin kurallarımı yada benimle muhattap olma dedi cıktı gitti.
Rica ederim suclayıcı cümleler kurmadan yorum yapın. Esimin bu calısmaya zorlaması dısında kötü bi huyu yok işinde gücünde saygılı biridir. Bende bencilliğimden yapmıyorum yıllarca calıstım evle ilgili hic bisey bilmiyorum öğrenmek istiyorum birde her cagırdıgnda gitsem alısıp hep cagırcak biliyorum.
Eşimde bende cocuk istiyoruz ama onun küsmeleri yüzünden dogru düzgün yan yana bile gelemiyoruz buda beni cok üzüyor herkes soruyo artık özellikle onun ailesi. Küsüyor ayrı yatıyoruzda diyemiyorum
Herkese ayrı ayrı yetisemiyorum bazıları suclamaya baslamıs niye calısmak istemiyosun vs bu benim tercihimdir bazı haksızlıklar var ben yapamıyorum eşim tek olsaydı ben ondan cok calısırdm ama tek değil parada bizim elimizde değil hersey abisinin elinde. Abisi herseyi kendi kafasına göre yapıyor
Seni anliyorum çünkü bende babamin yaninda calistim evlenene kadar..hangi deterjan ne işe yarar bilmiyordum..ogrenmemde zaman aldi tabiiiBen bulasık makinesi calıstırmayı bile bilmeyen insandım o derece bilmiyodum
Herkese ayrı ayrı yetisemiyorum bazıları suclamaya baslamıs niye calısmak istemiyosun vs bu benim tercihimdir bazı haksızlıklar var ben yapamıyorum eşim tek olsaydı ben ondan cok calısırdm ama tek değil parada bizim elimizde değil hersey abisinin elinde. Abisi herseyi kendi kafasına göre yapıyor
şuraya kadar eşinin işyeri yardımcı ol derdim
ama bu şekilde devam et
sonuçta baştan uyarmışsınız çalışmam diye
eşinin aileine de hafiften çıtlat ki annesi abisini uyarsın muhtemelen abisi çağırıyordur sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?