Eşim çalışmamı istiyor

O zaman iş değişir tabii... gurur duydum sizinle prototip üretmek ve üretime geçebilecek şekilde bunu tasarlayabilmek çok güzel bir his... hakkınızmış o zaman...

Yani yani erkekler çıkıp paylarını gayet istiyor. Bence kadınlar da çekingen olmamalı bu konuda açılmalı. Gerçi bizim varyemez kadınlara da yedirmez pay falan erkeklere de

Herkes çalışmak zorunda değil
Baştan söylemişsin
Oda kabul etmiş
Ya direneceksin ya da işe gidip evi boşvereceksin
Yemek temizlik vs koyvergitsin.
Söylenmeye başlarsa ben sana demiştim dersin. İster yardımcı tutsun ister pislik içinde yaşasın.

Yani yani erkekler çıkıp paylarını gayet istiyor. Bence kadınlar da çekingen olmamalı bu konuda açılmalı. Gerçi bizim varyemez kadınlara da yedirmez pay falan erkeklere de

Kefenin cebi yok bilmiyor mu acaba. Zenginleri anlamıyorum inşallah bir gün anlarım. Kendime Beddua etmemişimdir inşallah

Gerçekten mantıklı bir yorum ... gayette yapıcı.. daha ne desinler sana konu sahibi?

son zamanlarda kadınların calışma ıstegı arttı..artsında...ozgurluk ayakta durmak snkı eşinle yarısır gibi...çalışmak bunun ııcnmı olmalı yuvamıza destek ıcın yada meslegınız vardır ınsanlara faydalı olmak ıcınmı...ısteyen calışır ısteyen calışmaz kime ne...gelgelelım batıda bu kadınların calışması kolay...yavas yavas batılıların seviyesine gelmeye calışırken bir yandanda geleneksel kuralların kabugundan kurtulamıyoruz...çalışan kadınların kacta kacı eşine eve yardımcı almak ıstıyorum diyebılıyor...bu konuda kac konulu acıldı lutfen okuyun...yada kaıdnların cogu maas kartı eşinde maasını bilmiyor bilmedigi gibi kendine ozel hiç bir para ayıramıyor....gelgelelım cocuk meselesıne biliyorsunuz batıda zaten cok cocuk edınme gibi bir olay yok..yada kreşler felan var...bizdede var var olmasına cogu parasından dolayı ya yaslı kayınvalıdesini getırıyor burda orneklerını cok gorduk...hem ev stres hemde ış sters halıne geliyor..erkeklerımız desenız çalışıyor diye eşim kacta kacı ev ıslerınde yardımcı oluyor...yada hayatım cok yoruldun dinlen diyor.hayatın hangi yukunu eşinden alıyor...kusura bakmayın ulkemızde ıstısnalar harıc kadınları bankamatık olarak goren bir erkek toplulugu oluştu...ve cokta hoşlarına gitti...eeee para gelıyor...evde ışler aksamıyor....cocuk dogurulup bakılıyor...kim ıstemez...keşke şartlar degişssede her kadın çalışssa..uretse...

Ne kadar guzel ozetlemussiniz gunumuz evlilik hayatini. Noktasına virgülüne kadar katılıyorum bu yorumunuza

eşinizin işyeri ne üzerine..bu arada bence haklısınız..hayatta herkesin öncelikleri farklıdır..çalışıp kendi parasını kazanmakla özgüven sahibi olunamuyor malesef.öyle olsa bütün dayak yiyen ladınlar ev hanımlarından olurdu kendini ezdirmedikleri için...bende çalışan bi kadınım ama şu çalışıpta kariyer özgüven başarı diye bıdı bıdı yapıp evde sesini çıkaramayan kadınlardan değilim.genelde kariyer özgüven diye bağıran kadınlar evde ezik olanlardan çıkıyor

ımzamı atarım...calışıp maasını bilmeyen eşininde herturlu şiddetine ses cıkarmayan o cok karıyer sahıbı kadınlar var.

Konu sahibi tavrinizda sonuna kadar haklısınız tavuz vermeyin bence böyle böyle kullanmaya alışıyorlar çünkü. Ha sigortanizi yapar o yengeniz gibi paranızı alır eviniz içind e yardımcı tutarlarsa k zaman kendiniz isterseniz degerlendurirsiniz. Yalnız merak ettigim bur şey var. Yengeniz çalıştığının karşılığı maaşını alıyor size vermiyorlar da eşiniz le bunu konuşmadınız mi yada konuştuysanız eşinizin cevabı ne oldu çok merak ediyorum

Ay bu yemek ne kdr onemliymis ya..?yaw oglen soguk sandvic yeyin.. disardan yeyin.. maliyetli olursa evden goturun.. peynir ekmek domates salatalik vs.. mikro dalgada pilav makarna vs. isitin. Kadin veya erkegin yemekte yemek diye tutturmasini anlamiyorum. Cocuk olsa tamam kabul.. yetiskin insanlar ne olsa yer yani.

Evde oturmak bzn cok skci...cocuk ve zorunlu haller disinda bunu isteyenleri sanirim hic anlayamiycam

Ama esinin yaptigida resmen doneklik. Sozunde durmayan adama guven olmuyor

-Bende çalışıyorum. Evlenınce çalışmak istemiyorum diyorum ama 1 yıl geçse cıldıracagım biliyorum. Alışmışız.
Eşinizle bu konu dışında ciddi bir tartışma veya uyumsuzluk konunuz yok anladığım kadarıyla.
Bir müddet gidin esinizle yemeği de bazen yapın bazen yapmayın. Ev İşlerini biraz tekleyin. Aldığınız paranın bir kısmını da bebegımız ıcın ayırmak istiyorum dersiniz. Zaten iki tarafta Bebek istiyormuş yani en fazla kaç ay çalışabilirsiniz ki bir sorun çıkmazsa.

şuraya kadar eşinin işyeri yardımcı ol derdim
ama bu şekilde devam et
sonuçta baştan uyarmışsınız çalışmam diye
eşinin aileine de hafiften çıtlat ki annesi abisini uyarsın muhtemelen abisi çağırıyordur sizi

Bende aynı düşüncedeyim. Sanki abisine hayır diyemiyor ya bu işin altında da abisi yatıyormuş gibime geldi bana da

Çalışmanın da evde olmanın da ayrı güzellikleri var evlenmeden önce bende çalışıyordum eşim çık işten ihtiyaç yok gezeriz falan dedi cidden evlendik 1 yıl rahat rahat gezdik sonra ben sıkıldım bide şehir değiştirmiştik iş aradım bulamadım bulsam çalışırdım evde temizlik yapana kdr dışarda çalışırım diye düşündüm şimdi bebeğim olcak diyorum iyiki evdeyim bence sizde bebeğiniz yokken eşinize destek olun ev işi duruversin hamile kaldığınızda ztn gidemeyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…