- 24 Haziran 2016
- 7.463
- 26.466
- 548
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Cogu kisi elestirmis calısmak istemememi ben bekarken calıstım o zaman annem vardı eve geldiğimde yemek hazırdı kıyafetlerim yıkanmus ütülenmis ev temizdi ama simdi hersey benim elimde ben yapmasam esim bi bardağı alıp mutfağa götürmez bide ben herseye sıfırdan basladım hic bisey bilmiyodum daha yeni yeni öğreniyorum evime sık sık misafir geliyo onun tarafı kalabalık benimkide esim haftasonu calısmıyo saat 2 3e kadar uyur hafta sonu zaten hic bisey yapamıyorum hafta içi yaptım yaptım yoksa hafta sonu zamanım yok her hafta misafir var olmasa bile biz bi yere gidiyoruz olmuyo yani evle işi aynı anda götüremem cok zor.@Pisi- tercih hakkındaki kararlılığına saygı duydum ben en başta,
ben çalışıyorum eşimden çok kazanıyorum ama sanki ev de benden sorumluymuş imajını yenemedim 7 yıldır,
ben köle miyim yazmışsın ya, çok doğru tespit,
keyfine bak içine sinen bir iş olmadıkça da kararlılığında istikrara devam,
takdir ettim
Bak arkadaşımhala babandan niye para alıyosun diyenler var gidip istemiyorum babam benim içinde bulunduğum durumu bile bilmiyo ben ev harclıgımı alıyorum dört dörtlükte yetiyo.
Heh bu cümleyi aynen eşine kur işte.ben calıssam ruhen ve bedenen kendimi yorucam ne gerek var ben kölemiyim git orda calıs gel evde
Ben babamdan düzenli olarak harclık alıyorum mu dedim? İcinden geliyo veriyo bi ben varım bi kardesim evlendim dıye evladı değil miyim babamın durumu da iyi allaha şükür bana verdiği üç beş kuruş parayla babama bisey olmaz. Esimin babasınında verdiği oldu ayıp mı günah mı insanın evladına para vermesi?Bak arkadaşım
Benim bildiğim bir insan evlenip evden ayrılınc artık ailesinden harçlık almaz.
Ha paraya ihtiyacı olur o ayrı
Ama düzenli olarak harçlık almaz
Sen gidip istemiyorsun okey ama baban verince de almayıp yukarıdaki kırmızılı cümleni ona kur öyleyse
Bir kızın evlenip hala babasından harçlık alması kocası ihtiyaçlarını erteliyor diye yakınması normal değil çünkü anlatabiliyor muyum?
Heh bu cümleyi aynen eşine kur işte.
Gelip burada konu açıp yakınıp aldığın yorumlardan sonra evliliğini eşini savunman ayrı bi olay zaten.
Madem abartılacak birşey yok madem eşin babasını bir fırçasıyla yola gelecek eh öyle devam et öyleyse.
Belirli dönemlerde para vermesine ben "düzenli harçlık vermesi" dedim.Ben babamdan düzenli olarak harclık alıyorum mu dedim? İcinden geliyo veriyo bi ben varım bi kardesim evlendim dıye evladı değil miyim babamın durumu da iyi allaha şükür bana verdiği üç beş kuruş parayla babama bisey olmaz. Esimin babasınında verdiği oldu ayıp mı günah mı insanın evladına para vermesi?
Ben o cümleyi küçümsemek için kullanmadım sende cok iyi biliyosun. Beni cok iyi tanıyomuş gibi de konusma rica ederim sanki hemen para verince atlıyomusum gibi anlatmıssın beni. O kurduğun cümlenin aynısını bende kurdum babam kızdı lafımı olur paranın dıye. Bu baba kız arasında olan bi mesele sen anlayamazsın.Belirli dönemlerde para vermesine ben "düzenli harçlık vermesi" dedim.
Ayıp günah değil, ben olsam az gurur yapardım saol babacım düşündüğün için ama maaşımız bize yetiyor derdim. Babamın verdiği üç beş kuruş parayla babama birşey olmaz gibi bi cümle kuramazdım mesela. Üç beş kuruş diye küçümsediğin parayı alıyorsun sonuçta.Tabi afedersin herkesi kendimiz gibi sanıyoruz. Karakter meselesi.
Ben o cümleyi küçümsemek için kullanmadım sende cok iyi biliyosun.
Beni cok iyi tanıyomuş gibi de konusma rica ederim
Çok iyi bir U dönüşüBu baba kız arasında olan bi mesele sen anlayamazsın.
Kurduğum cümleden bahsettim karakterimden değil kendini haklı cıkarıp bana laf sokmak için fazla yorma kendini. Cok ciddiye almıyorum.
Çok iyi bir U dönüşü
Hani çok iyi anlardım kırıldım amaa
Yoo öyle bir çabam yok inan.Kurduğum cümleden bahsettim karakterimden değil kendini haklı cıkarıp bana laf sokmak için fazla yorma kendini. Cok ciddiye almıyorum.
Yorum yapanları değil seni ciddiye almıyorum :)Yoo öyle bir çabam yok inan.
Eşin seni ciddiye almıyor ya seninde burda yorum yapanları ciddiye almaman gayet normal garipsemedim.
Şahsi algılamadım çünkü seni eleştiren herkese bi savunman var. Beni ciddiye alsan ne farkeder ki eşin seni ciddiye almıyor burda kaç kez uyardık ama senin bunlara bir cevabın bile yok en iyisi sen git mükemmel yemek denemelerine devam etYorum yapanları değil seni ciddiye almıyorum :)
Eşimin beni ciddiye almaması veya kötü olması benim kusurum değil beni burdan vurmaya calısma olmuyo :) sen artık konunun dısına cıktın benimle laf yarısına girdin bilmiyorum amacın ne böyle yapınca daha mı havalı görünüyorsun evet galiba senin amacın bu :)Şahsi algılamadım çünkü seni eleştiren herkese bi savunman var. Beni ciddiye alsan ne farkeder ki eşin seni ciddiye almıyor burda kaç kez uyardık ama senin bunlara bir cevabın bile yok en iyisi sen git mükemmel yemek denemelerine devam et
Ayol ne alaka havalı görünmekle ahahaEşimin beni ciddiye almaması veya kötü olması benim kusurum değil beni burdan vurmaya calısma olmuyo :) sen artık konunun dısına cıktın benimle laf yarısına girdin bilmiyorum amacın ne böyle yapınca daha mı havalı görünüyorsun evet galiba senin amacın bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?