Eşim çıktı gitti napacağımı bilmiyorum

Tam sakinlestim derkeeeen başa döndük gece gece gülmekten bir hal oldum..

Bir kayınvalide ya da kayınpeder benzer durumda o kadar kişi içinde geline " kafanı kırarım" dese şu konuda babanızı haklı bulanların birçoğu o kim ki size böyle saygısızlık yapıyor, derhal araya mesafe koyun vs diyeceklerdi. Şu kk da bazen cidden o kadar ayrımcılık yapılıyor ki kadın erkek faktöründe. Bu konuda bir kez daha görmüş olduk.
Konuya dönecek olursam babanız eşinizi yalnızken uyarsaydı en azından diğer misafirlerin yanında uyarmasaydı ya da bu şekilde kafanı kırarım yerine farklı şeyler söyleyek uyarsaydı daha hoş olurdu.
İnşallah en kısa zamanda tatlıya bağlanır olay..

Eşim babamın yanında bağırmaz hele de çocuk için bana bağırmaz. Sonuçta bende cocugumuzu düşünüyorum. Misafir gelmişse eve annem bize öyle alıştırdı yanlışsa lütfen duzeltin misafirin yanında tartışılmaz çünkü insanlar neden kavga ettiğimizi bilmiyor ve kendilerinden hoşnut olmadığımızı anlayabilirler. Konu size gelince bu tamamen benim görüşüm bence eşinizin başta yaptığı yanlış ama babanızın da yanlış hatta babanızın yaptığı daha yanlış sonuçta kalkıp dövmemiş

Abla çok yanlış yerdesin

Saygısızlık yapma sesini yükseltme kırarım kafanı falan dedi

Hiç hoş olmamış bu durum şöyle düşünün eşinle senin aranda bı tartışma geçse anlık kayınpederin kalkıp seni muhatap alıp bagirsa ne düşünürdun çok seviyesizce olurdu demi. Bu da bence hiç iyi olmamış eşinin yaptığı yanlış ama babanızın yaptığı daha bi yanlış kendi fikrimce.

Herkes "o anın refleksi ile" gücünün yettiğine bağırmış. Belki de ilk incinen 1 yaşındaki kızınız. Olayları fitilleyen sizin çıkışınız olmuş. Siz öncelikle eşinize üzülmeyi bırakın da önce kırılan o minik kalpten başlayarak özür dileyin. Sonra babanızla konuşun eşiniz ondan kendisine bağırdığı için bir özür bekliyor olmalı. Sonra eşiniz babanızdan bir özür bekliyor olmalı onu kendi evinde misafir iken böyle bir gerginlikle evde bırakıp gittiği için.

Sonra eşinize "bana bağırdığın için üzüldüm, tıpkı babam sana bağırdığında senin üzüldüğün, ben kızımıza bağırdığımda kızımızın üzüldüğü gibi". İçimizde en sabırlı ve savunmasız kızımız çıktı, ne bana bağırdı, ne evi terketti, ne de trip attı deyin.

Bir daha da böyle pireyi büyütüp deve yapmayın, keşke o yere düşen bardak sadece alınıp, ıslanan halı kurulanırken "annecim bir dahaki sefere daha dikkatli ol tamam mı tatlım" mesajı verilseydi.

Umarım eski şen şakrak günlerinize çabuk dönersiniz.

Evet en çok buna kızdım ne anlama bağırıyo misaif varken üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…