- 15 Şubat 2013
- 26.184
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.150
- 798
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Kız o ban değil, uyarı bana da geldi
Kadın çıkıp bizi özellikle şikayet etmezse gitmiyormuşuz, kaç kaç gösterme kendini
Ay sorma, yastık sırılsıklamYahu gozumden yas geldi, ev ahalisi uyuyo
Tam sakinlestim derkeeeen başa döndük gece gece gülmekten bir hal oldum..Hanım efendi, siz yetkili bir bayana benziyorsunuz, ben bir keresinde amuda kalkıp göbek hizasında konuştum. Psikolojisi bozulmuş mudur yavrumun? Biz ailecek "Eternal spotles mind" sirkinde çalışıyoruz, trambolin cambazıyım. Bir kere de köprü halinde konuşmak zorunda kaldım göz hizası göbek hizamdaydı. Travma değildir inş?
Boyle yorumlar goruyorum.sasiriyorum . Tabiki bagiramaz o ayri bisey de. Gercekten sizin gibilerin esleri suspusmu be nasil buluyonuzoyle adamlari. Gercek hayat bu dglki. Gercek evlilik. Birbirine bagiriyisunda cagiriyosundaBebeğim başka zamanda bağıramaz. Taş devrinde miyiz?
Yooo ironi deil kafa sıkıntısıyla onu bilemem işte.Arkadaş ironi yapmış gerçek düşünceleri değil. Gerçi sizin ironi yapmış olma olasılığınızın daha fazla olması için dua ediyorum. Yazdıklarını bir daha okuyun bence.
Haksızsınız yok et almıyormuşta kuş başı almıyormuşta bilmem ne siz çıkın alın o zaman adam herseyi alıyormuş kendiniz söylüyorsunuz böyle konudan kavga mı olur ne adamlar var al etini pişir ye çok mu zor
Durumunuzun iyi olduğunu söylemişsiniz
Vejeteryan değilim ama etten nefret ediyorum evde piştiğinde bile moralim alt üst oluyor eşinizde sevmiyordur belki niye üstüne gidiyorsunuz adamın Abartmıssınız biraz kusura bakmayın
Saygısızlık yapma sesini yükseltme kırarım kafanı falan dedi
Herkes "o anın refleksi ile" gücünün yettiğine bağırmış. Belki de ilk incinen 1 yaşındaki kızınız. Olayları fitilleyen sizin çıkışınız olmuş. Siz öncelikle eşinize üzülmeyi bırakın da önce kırılan o minik kalpten başlayarak özür dileyin. Sonra babanızla konuşun eşiniz ondan kendisine bağırdığı için bir özür bekliyor olmalı. Sonra eşiniz babanızdan bir özür bekliyor olmalı onu kendi evinde misafir iken böyle bir gerginlikle evde bırakıp gittiği için.Canım çok sıkkın ilk kez böyle bişey yaşadım. Amcam teyzem annem babam çaya geldiler bu akşam bize. Çok iyidik şen şakrak muhabbet ederken 1 yaşındaki kızım bardağa elini atınca o anın refleksiyle kızdım kızıma. Eşimde herkesin içinde bana bağırdı bu defa babamda eşime bağırdı eşim çıktı gitti hala gelmedi. Hiç böyle yapmazdı çok mutlu bi çiftiz ama çok bağırdı. Canım çok sıkıldı birden bire alt üst oldu herşey napacağımı bilmiyorum
Bi sonuç yok hala küsüzSonuc ne oldu
Evet en çok buna kızdım ne anlama bağırıyo misaif varken üstelikeşinizin bağırması hiç hoş olmamış aile içinde üstelik misafir varken.
ama bence babanızın bağırması daha da hoş olmamış. karışıyor gibi olmuş. sessizlikle geçiştirilebilirdi. daha sonra eşinizin hesabını görürdünüz siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?