- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Çok sağol ya iyiki sen yazdında biraz sakinleştim
Allahini seviyosan yapma, yarin gidip ariycak gibi bi potansiyel var kizcagizdaÇok da sakinleşmeyin ama çocuğa karşı aşırı sakin olmak da iyi değil. Travma yaşar. Stabil olun. Size Nezaket diyemkutumdoldu'nun "ironi ile büyüyen çocuklar" kitabını öneriyorum.
Evet hiç gereği yokkenHatalar silsilesi.
Babanız da çıkıp gitseydi tam olurdu.
Tek masum yavrunuz gerçekten.
Evet biraz ılımlı söylese sorun olmayacaktıGiderse gitsin.kafasını dağıtır gelir ayıp olmuş insanların yanında bağırırsa onlarda tepki gösterir tabiki.uyarabilirdi çocuğa bağırma diye.
Nasil geldi eve gitti de
Belki ejderhası var, belki var?özel jeti ile gelmiş diyorlar
Belki ejderhası var, belki var?
Sakın babana laf etme bak o haklı.herkesin böyle babası olsa keşke.Evet biraz ılımlı söylese sorun olmayacaktı
İnanamıyorum bir de tutup çektiniz mi, acısından gülmüştür o. Kıyamam daha büyük travma olmuş bu. Çekmeyin, "seni birazdan sakince çekeceğim müsaaden olursa" deyin. Göz hizasına inip söyleyin ama. Hatta dizlerinizin üzerinde yürüyün hep. Ayağa kalkmayın.
Çok sağol yaBir anne çocuğuna bağırıyorsa çocuğunun canı yanmasın diyedir. Ben 31 yaşındayım şu yaşta bile arada hata yapınca annem bağırır, bağırsa da benim canımdır o. En ufak bağırmada psikoloji bozulacaksa akıl hastanelerinde yer kalmazdı.
Yok asla babama ses etmedim hiçSakın babana laf etme bak o haklı.herkesin böyle babası olsa keşke.
Ejderya varsa diğer konuya göndersin. Eti boldur süt yapar ejderya eti Ahshshjdjd.
Hanım efendi, siz yetkili bir bayana benziyorsunuz, ben bir keresinde amuda kalkıp göbek hizasında konuştum. Psikolojisi bozulmuş mudur yavrumun? Biz ailecek "Eternal spotles mind" sirkinde çalışıyoruz, trambolin cambazıyım. Bir kere de köprü halinde konuşmak zorunda kaldım göz hizası göbek hizamdaydı. Travma değildir inş?
Hafizasini sildirin gerekiyosa, gobek falan tehlikeliHanım efendi, siz yetkili bir bayana benziyorsunuz, ben bir keresinde amuda kalkıp göbek hizasında konuştum. Psikolojisi bozulmuş mudur yavrumun? Biz ailecek "Eternal spotles mind" sirkinde çalışıyoruz, trambolin cambazıyım. Bir kere de köprü halinde konuşmak zorunda kaldım göz hizası göbek hizamdaydı. Travma değildir inş?
Size inanamıyorum gerçekten. Yazıklar olsun başka bir şey demiyorum. Bir kere böyle bir mesleğe sahipken neden ürediniz? Çocuk göz görmesi gerekirken neden g.t görüyor? Aynı hizada olması gereken Göz. Bunu anladığınıza emin misiniz siz?
Boşanın ajajsjwkske.
Ahh canım ya babam varken çok kötü olmuş benim eşiminde anlık yükselmeleri var bırak biraz sakinlessin. Çok üzüldüm umarım hal olurCanım çok sıkkın ilk kez böyle bişey yaşadım. Amcam teyzem annem babam çaya geldiler bu akşam bize. Çok iyidik şen şakrak muhabbet ederken 1 yaşındaki kızım bardağa elini atınca o anın refleksiyle kızdım kızıma. Eşimde herkesin içinde bana bağırdı bu defa babamda eşime bağırdı eşim çıktı gitti hala gelmedi. Hiç böyle yapmazdı çok mutlu bi çiftiz ama çok bağırdı. Canım çok sıkıldı birden bire alt üst oldu herşey napacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?