- 21 Ekim 2019
- 282
- 141
- 53
- 29
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Kesinlikle. Kalkıp bana insanların yanında bağırması çok büyük saçmalıkEşim babamın yanında bağırmaz hele de çocuk için bana bağırmaz. Sonuçta bende cocugumuzu düşünüyorum. Misafir gelmişse eve annem bize öyle alıştırdı yanlışsa lütfen duzeltin misafirin yanında tartışılmaz çünkü insanlar neden kavga ettiğimizi bilmiyor ve kendilerinden hoşnut olmadığımızı anlayabilirler. Konu size gelince bu tamamen benim görüşüm bence eşinizin başta yaptığı yanlış ama babanızın da yanlış hatta babanızın yaptığı daha yanlış sonuçta kalkıp dövmemiş
yani buda başka bi düşünce tabi. Aklım karmakarışıkYanlış veya doğru, kızının arkasında duran babanızın elinden öpüyorum. Bir daha sıkar size öyle bağırmak için bir tarafı, oh olsun.
Ben de gerçek evliliğin sizin sandığınız şey olmadığını düşünüyorum.Boyle yorumlar goruyorum.sasiriyorum . Tabiki bagiramaz o ayri bisey de. Gercekten sizin gibilerin esleri suspusmu be nasil buluyonuzoyle adamlari. Gercek hayat bu dglki. Gercek evlilik. Birbirine bagiriyisunda cagiriyosunda
Yok babamı çok sever babamı haklı bulduğunu da defalarca söyledi. Beni dövse bile haklıydı dedi. Ama biz küsüz şuan konuşmuyoruzÇocuğa bir bardak için bağırdınız eşinizde babalık güdüsüyle size bağırdı,sizin babanızda babalık güdüsüyle eşinize.. babanız yanlış yapmış. Siz artık ailesiniz bir eşiniz var.Adam kendini kötü hissetmiş haklı olarak ve çekmiş gitmiş..Olayı toparlamak size düşüyor ama kinciyse babanızı affetmeyecektir..
aynenBaban haklı büyüğün yanında küçük bağıramaz, saygısızlık yapmış
Bence küslük yapmayın bunun için. Uzatmanın anlamı yok küçük bisey.Yok babamı çok sever babamı haklı bulduğunu da defalarca söyledi. Beni dövse bile haklıydı dedi. Ama biz küsüz şuan konuşmuyoruz
Ben yapmıyorum ki.Bence küslük yapmayın bunun için. Uzatmanın anlamı yok küçük bisey.
Zoruna gitmis olmali.Babanda iyi yapmis hep kv geline mi yapacak biraz da kp damat beye yapsinCanım çok sıkkın ilk kez böyle bişey yaşadım. Amcam teyzem annem babam çaya geldiler bu akşam bize. Çok iyidik şen şakrak muhabbet ederken 1 yaşındaki kızım bardağa elini atınca o anın refleksiyle kızdım kızıma. Eşimde herkesin içinde bana bağırdı bu defa babamda eşime bağırdı eşim çıktı gitti hala gelmedi. Hiç böyle yapmazdı çok mutlu bi çiftiz ama çok bağırdı. Canım çok sıkıldı birden bire alt üst oldu herşey napacağımı bilmiyorum
Zoruna gitmis olmali.Babanda iyi yapmis hep kv geline mi yapacak biraz da kp damat beye yapsin
Evet. Birden bana bağırınca ailemin yanında cidden kötü oldum. Mesela ben kv nin yanında bi kere bağırdım o da bana annemin yanında bana bağıramazsın demişti şimdi kendisi aynısını yaptıGörümce konseyi toplanmış burda kaynananız yapsa kızardınız demiş ne alakaysa. Gelinle damadın evlilikteki konumu bir değil, keşke olsa. Olsa zaten siz burada toplanmazdınız. Evli erkeklerin toplanıp kız tarafından dert yandığı günlük binlerce hit alan bi forum varsa gidip oraya da bakalım. Bu konuda adam kendinden güçsüz gördüğü için saçma sapan bir sebepten karısına bağırmış dayılık taslamış, kızın babası tabii sahip çıkacak çünkü kızı fiziken güçsüz. Kaynana olsa araya girmesi bir değil çünkü erkekler zaten kendilerini koruyabiliyorlar. Hemen erkek tarafı damarınızı tutmak yerine konu sahibinin yerine koysanız kendinizi keşke.
BencedeHerkesin kizi kendine. Iyi yapmis babaniz. Esinizde sahipsiz olmadığınızı anlar.
Bide bana tripli kahvaltı bile yapmadı hazırladığım halde. Bende kızımı yedirdim geri kalan herşeyi gözünün önünde döktüm. Çok kızdımEşim de aılemın yanında ayrı bir çenesi açılır.ılerı gerı konusur..hem orada sakın cevabını veririm..evde buyuk tantana koparırım..sonuc daha saygılı..
Eşim herkese aynı..vara yoğa yorum yapar. Hıc de acaba yanlış mı yaptım demez..aılesı den öyle gormus maalesef. Kendını farklı görse de herkes kendi ağacının altına düşüyor..
Hep hep aynı. Moda kelimeyi soylemeyecegım ama çok zor gercekten..
Baştan berı bılıyordum ama yaşamak çok zor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?