Eşim çıktı gitti napacağımı bilmiyorum

Kesinlikle. Kalkıp bana insanların yanında bağırması çok büyük saçmalık

Boyle yorumlar goruyorum.sasiriyorum . Tabiki bagiramaz o ayri bisey de. Gercekten sizin gibilerin esleri suspusmu be nasil buluyonuzoyle adamlari. Gercek hayat bu dglki. Gercek evlilik. Birbirine bagiriyisunda cagiriyosunda
Ben de gerçek evliliğin sizin sandığınız şey olmadığını düşünüyorum.

Hepiniz haksızsınız bence.

Sen kızına elini bardağa daldırdığı için neden bağırıyorsun ? çocuk yani bu.

Eşin, anne ile çocuk arasına girip neden sana bağırıyor ? çocuğu şımartmaktan başka bir şey değil çünki.

Baban ne alaka eşine bağırıyor ?

Garip bir silsile olmuş. Yarın siz iyi olacaksınız, eşin babana hep mesafe koyacak ona herkesin içinde bağırdığı için ve bence bir nevi haklı.

Çocuğa bir bardak için bağırdınız eşinizde babalık güdüsüyle size bağırdı,sizin babanızda babalık güdüsüyle eşinize.. babanız yanlış yapmış. Siz artık ailesiniz bir eşiniz var.Adam kendini kötü hissetmiş haklı olarak ve çekmiş gitmiş..Olayı toparlamak size düşüyor ama kinciyse babanızı affetmeyecektir..

Yok babamı çok sever babamı haklı bulduğunu da defalarca söyledi. Beni dövse bile haklıydı dedi. Ama biz küsüz şuan konuşmuyoruz

Baban haklı büyüğün yanında küçük bağıramaz, saygısızlık yapmış

Zoruna gitmis olmali.Babanda iyi yapmis hep kv geline mi yapacak biraz da kp damat beye yapsin

Valla babanizi tebrik ettim. Arkanızda dağ gibi durmuş. Ama keşke bağırmak yerine daha sakin davransaydi. Eşim de bazen annemlerin yanında kızar. Annemin daamaaat demesi yeter.
Eşiniz nasıl annesi kızına bağırınca kızdı o babada bir kız babası. Araları düzelir inşallah.

Eşim de aılemın yanında ayrı bir çenesi açılır.ılerı gerı konusur..hem orada sakın cevabını veririm..evde buyuk tantana koparırım..sonuc daha saygılı..
Eşim herkese aynı..vara yoğa yorum yapar. Hıc de acaba yanlış mı yaptım demez..aılesı den öyle gormus maalesef. Kendını farklı görse de herkes kendi ağacının altına düşüyor..
Hep hep aynı. Moda kelimeyi soylemeyecegım ama çok zor gercekten..
Baştan berı bılıyordum ama yaşamak çok zor .

Görümce konseyi toplanmış burda kaynananız yapsa kızardınız demiş ne alakaysa. Gelinle damadın evlilikteki konumu bir değil, keşke olsa. Olsa zaten siz burada toplanmazdınız. Evli erkeklerin toplanıp kız tarafından dert yandığı günlük binlerce hit alan bi forum varsa gidip oraya da bakalım. Bu konuda adam kendinden güçsüz gördüğü için saçma sapan bir sebepten karısına bağırmış dayılık taslamış, kızın babası tabii sahip çıkacak çünkü kızı fiziken güçsüz. Kaynana olsa araya girmesi bir değil çünkü erkekler zaten kendilerini koruyabiliyorlar. Hemen erkek tarafı damarınızı tutmak yerine konu sahibinin yerine koysanız kendinizi keşke.

Evet. Birden bana bağırınca ailemin yanında cidden kötü oldum. Mesela ben kv nin yanında bi kere bağırdım o da bana annemin yanında bana bağıramazsın demişti şimdi kendisi aynısını yaptı

Bide bana tripli kahvaltı bile yapmadı hazırladığım halde. Bende kızımı yedirdim geri kalan herşeyi gözünün önünde döktüm. Çok kızdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…