- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Size inanamıyorum gerçekten. Yazıklar olsun başka bir şey demiyorum. Bir kere böyle bir mesleğe sahipken neden ürediniz? Çocuk göz görmesi gerekirken neden g.t görüyor? Aynı hizada olması gereken Göz. Bunu anladığınıza emin misiniz siz?
Boşanın ajajsjwkske.
Olmus ama kocasi koltukta kalmis, beli bikini acikAhh canım ya babam varken çok kötü olmuş benim eşiminde anlık yükselmeleri var bırak biraz sakinlessin. Çok üzüldüm umarım hal olur
Sorma neye uğradığımı şaşırdımAhh canım ya babam varken çok kötü olmuş benim eşiminde anlık yükselmeleri var bırak biraz sakinlessin. Çok üzüldüm umarım hal olur
Uyudu koltukta gelmiyo musun dedim gelmiyorum dedi örttüm üstünü geldim odamaOlmus ama kocasi koltukta kalmis, beli bikini acik
Iyi bari,Uyudu koltukta gelmiyo musun dedim gelmiyorum dedi örttüm üstünü geldim odama
İnanın bana bir an yerinize kendimi koydum ve gözlerimi açtım yaşamak istemeyecegim bir durum babalar evlatlarına Kıyamaz eşinizin size bagirmasina kızmış ve cok da haklı eşiniz de eminim sonradan pişman olmuştur.Sorma neye uğradığımı şaşırdım
Allah aşkına dalga geçmiyorum de. Not bütün cvpları okumadım...Üstünü örteydin bari
Eşim de çok kötü oldu babamda annemde. Zaten hemen gitti babamlarİnanın bana bir an yerinize kendimi koydum ve gözlerimi açtım yaşamak istemeyecegim bir durum babalar evlatlarına Kıyamaz eşinizin size bagirmasina kızmış ve cok da haklı eşiniz de eminim sonradan pişman olmuştur.
Siz daha da kötü olmussunuzdur muhtemelenEşim de çok kötü oldu babamda annemde. Zaten hemen gitti babamlar
Niye adamin beli mi tutulsun? Ki zaten konu sahibi de bu konuya aciklik getirdi sagolsun, bel bıkın önemliAllah aşkına dalga geçmiyorum de. Not bütün cvpları okumadım...
Evet iki arada kaldım aileme çok üzüldüm eşim gitti bi yandan çocuğum dünyadan bir haber. Ağlamaktan mahvoldumSiz daha da kötü olmussunuzdur muhtemelen
Hey allahım :)Niye adamin beli mi tutulsun? Ki zaten konu sahibi de bu konuya aciklik getirdi sagolsun, bel bıkın önemli
Niye adamin beli mi tutulsun? Ki zaten konu sahibi de bu konuya aciklik getirdi sagolsun, bel bıkın önemli
Allah yardimcin olsunEvet iki arada kaldım aileme çok üzüldüm eşim gitti bi yandan çocuğum dünyadan bir haber. Ağlamaktan mahvoldum
Ben de gidiyorum. Ban mesaji geldi ama daha banlanmadim. Ben yamuk tirnakli yuzunden ban yedim.
Koni sahibi sakkiiinn ol git uyu kafan karismis iyice, sorun yok, esinde babana kizmamis zaten eskisi gibi olur.
(Konu disi yazdin diye sikayet etmeyin hemen ispikciler)
Amin canım sağolAllah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?