- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
bence sana aylık bir miktar vermeli ve o parayı sen idare etmelisin ne o oyle peynir almaya bile müdahale eden erkek..
kadının işine karışanı hiç sevmem.
Haklısın.
Bunu gayet ciddi bir şekilde konuşcam kendisiyle.
Sizce nasıl konuşayım.Anlatamıyorum derdimi eşime?
daha önce konuşmaya çalıştığında neler söyledin ve o sana nasıl tepkiler verdi kavgaya mı dönüştü yoksa üstü mü kapatıldı ne yapıyor konuşunca?
Neden böyle davrandığını sordum.
Rahatsız olduğumu söyledim.
Sana öyle geliyor , yok öyle bişey der hep.
İlk defa dün gece konuştuğumda farketti durumunu.hAK VERDİ GALİBA BU SEFER.
kAVGAYA DÖNÜŞMÜYOR çünkü üstüne gitmiyorum.Kapatıyoruz konuyu elbirliğiyle.
Bir daha seninle alış verişe gitmiycem diyorum...
yanlışı olduğunu tabii kabul etmez...peki eşinin kazancını ortalama olarak biliyor musun ve mutfak masrafları dısında sizin ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyor?
Eşim gayet iyi bir meblağ kazanıyor.Ama ödemeler çok olunca elinde bişey kalmıyor.Ödemelede işiyle alakalı.
Ticaret işte.
Ne olacağı belli olmayınca ister istemez geriliyor sanırım.
Ama gerçekten çekilmiyor bazen.
Aylardır bir peyniri alamdı.Doğru düzgün kahvaltılık yok evde.
Evde yemek yapacak malzeme yok.Al şu parayı demiyor.Biliyor olmadığını.
İstemem mi gerekiyor yani devamlı.İsteyince ne yapacaksın diye soruyor .
Eşim gayet iyi bir meblağ kazanıyor.Ama ödemeler çok olunca elinde bişey kalmıyor.Ödemelede işiyle alakalı.
Ticaret işte.
Ne olacağı belli olmayınca ister istemez geriliyor sanırım.
Ama gerçekten çekilmiyor bazen.
Aylardır bir peyniri alamdı.Doğru düzgün kahvaltılık yok evde.
Evde yemek yapacak malzeme yok.Al şu parayı demiyor.Biliyor olmadığını.
İstemem mi gerekiyor yani devamlı.İsteyince ne yapacaksın diye soruyor .
Kıyafet konusunda iyiyz.Kızlarımıza kıyafet alışverişini birlikte yaparız.Hep iyisi olsun der.
Kendim için de verir parayı.Al ne istiyorsan der.
Her ay farklı oluyor canım kazancı.
Devamlı kenara para koymak derdinde...
peki market listesi yapıp eline versen eksiksiz gel desen almaz mı yine de acaba..
Kıyafet konusunda iyiyz.Kızlarımıza kıyafet alışverişini birlikte yaparız.Hep iyisi olsun der.
Kendim için de verir parayı.Al ne istiyorsan der.
Her ay farklı oluyor canım kazancı.
Devamlı kenara para koymak derdinde...
bi garip yani aylardır peynir almayıp ihtiyaçlarını görmesi falan bence o da ne yaptığını pek bilmiyor gibi...
şimdi kocan eve geldiğinde adamın eşref saatini bekle adam bı soyunsun dökünsün yemeğini yesin çocukları ortadan yok et
sonra yalnız kaldığınız da gayet acıklı gözlerle ihtiyaçların olduğunu alamadığını aslında onun herşeyi almak için ne kadar kendini yorup paraladığını bildiğini ve onun için çok üzüldüğünü anlatıyorsun kısa öz cümlelerle adamın kafasını ütülemeden
sonra da diyorsun ki ben sürekli senden para isterken çok utanıyorum ben istesem biliyorum ki sen hemen verirsin beni hiç darda koymazsın ama napayım ben utanıyorum işte şu kadar yaşımda kadınım çok üzülüyorum diyorsun hatta azcıkta ağlıyorsun ağlama kısmıda sanki ağlamak istemiyorsun ama kendini tutamıyorsun gibi sessiz sessiz içli içli sonuna kadar duygu sömürüsü yani...
en nıhayetınde sana aylık belli bir meblağ vermesini ya da sana bir ek kart çıkartmasını istiyorsun...
ve diyorsun ki senin gibi adam karısına bi kart çıkartamayacak mı ben herkese senın söyle iyi olduğunu böyle iyi olduğunu anlatıyorum diye gazı veriyorsun...
sonra da beklemeye başlıyorsun...normal şartlar altında buna kimsenin dayanamaması lazım...
cimri değilse havada karada borca da girse sana parayı vermesi gerekir yoksa evet eşin biraz cimriymiş derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?