- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
Hayır eşin cimri degil bence, cimri olsa kıyafete falan çok fazla para harcamaz diye düşündüm.
Evde yemeklik pek malzemenin olmadıgından bahsetmişsin canım, benim merak ettiğim eşin, işi dolasıyla cok mu fazla dısarıda zaman harcıyor ? Dışarıda çok yemek yiyor mu ? Evde kahvaltı yapıyor mu ? Şunu düşündüm de bir an, acaba evde gerçekten neye ihtiyac oldugunun farkında mı degil acaba?
Çok güzel.
Ama sana bişey söyliyim mi?
EŞİM HİÇ GAZA GELMEZ.
Ben senin ne kadar iyi olduğunu heryerde anlatıyorum felan sökmez eşime.
Çok uyanık.
mEMLEKETEN KAYNAKLI HERHALDE.
çOK da akıllı.
Zaten çok sık gitmeyiz birlikte alışverişe.cimri olsa çocuklar olmadan öncede öyle olurdu huylu huyundan vazgeçmez,
demekki kazandığı parayııyetirmeme kaygısı,gelecek kaygısı yaşıyor her baba gibi...
kimi bu duyguyu yaşasa da belli etmez kimi sizde olduğu gibi belli eder özellikle
çocukla yapılan market alışverişinde ...biz büyükler bile elimiz kayarken markette
çocuk her gördüğünü ister malesef ,
en iyisi alışverişi çocuğu evde bırakma ikanı varsa birine emanet edip yapın
en azından üzülmesin.
Dışarda çok vakit geçirmiyor canım.Hatta geç gider, erken gelir
Dışarda da gayet pahalı yer yemeğini.
Sorarım söyler .
Anlayamıyorum ben bu adamı.
:44::44:
yok oyle duygu somurusu falan.. ne gerek var ayrica kendini de kucuk dusurme ..
otur bir liste yap eve aylik ve haftalik alinmasi gerekenler dite hatta gunlukleri de yaz ekmeginden suyuna herseyi. bir hesqp yap duzgunce. ardindan bu listeyi ona ver. eve bu bu ihtiyaclar oluyor bak yazdim bunlar alinmasi mecburi seyler bana ya haftalik bir butce ayir ya da aylik ver al toplami da bu de ver eline. hatta bana harclik da ver benim de kendime ozel alacagim seyler ilabiliyor kadinim de.
hiiic alttan alma. alttan aldikca vermez. ciddi ciddi hesap kitap yap atiyorum deterjan yuzey temizleyici pirinc et tavuk hepsini tek tek kalem kalem yaz karsilarina da ederlerini yaz en altta da topla hepsini hesap bu. aylik bi kadar evin gideri oluyor bana haftalik ya da aylik ver bu parayi ben de adam gibi evimi gecindireyim bu parayla eksigimiz olmasin coluklu cocuklu aileyiz olmaz oyle buzdolabi tamtakir kuru bakir de.
ciddi bir konusma yap eline ver kagidi.
Ama bir gariplik var farkettin mi ? Eşin kıyafete diger ihtiyaclarına para harcıyor, e pahalı yemeklerde yiyor. Fakat sen bir peynir alınca cimrilik yapıyor.
Yanlış anlama canım ama acaba seninle alakalı bir durum olabilir mi ? Sana karşı demek ki tutumu böyle. Çünkü senin isteklerin hariç herşeye rahatlıkla para harcayabilen cimrilik yapmayan birine benziyor. Acaba senin gereksiz para harcadığını falan düşünüyor olabilir mi ?
Zaten çok sık gitmeyiz birlikte alışverişe.
Ayda yılda bir.
Ben de bu sorunun üstüne gitsem daha mı iyi olur diye düşünüyorum...
Başta alıştırdım sanırım.
Babam tek başına 4 çocuğunu da okuttu.
Bayağı sıkıntı çektik.
Ben de eşimi o psikolojiyle yaklaştım.
Para varsa vs. diyerek.
Eşim de zamanla ban çok kolay ödemem var, kredi kartı borcu var demeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?