Eşim cimri mi?Yoksa geçim şartları mı?

Kzımam canım.Fikrini yazmışsın.
Ama sanırım yanlış anlattım ya da eksik.
Kendine çok sık kıyafet alan biri değildir.
Bizim için kıyafetten kısmaz.
eV DE YEMEKLİK OLMAMA DURUMU DA YALNIZ BU HAFTA İÇİN GEÇERLİYDİ.
Pazara çıkamadığımdan.
Yemeklik olmadığını bile bile para bırakmıyor ben söylemeden yazmıştım.
Çok ağır olmuş eşime bu yazılanlar.
Tabi benim anlattıklarıma göre yorum yapıyorsunuz.
Eksik anlatıyorum sanırım.
Bir lokma ekmeğe muhtaç olacak kadar değiliz çok şükür...

Teşekkürler canı yorumun için.

Araba var ama genelde otobüsle çıkar işe masraf olmasın diye.Ordan da kısıtlıyor yani..

Aynan canım benim eşim de aynı.
Biliyorum parası var ama harcamak istemiyor.
Yemeği çok seviyor.
Çeşit çeşit yaptım mı yiyor ama almaya geldi mi ne gerek var diyor.
Sanırım dışarda da dayanamıyor boğazına bazen tatlısna kadar yiyor.

canım benim durum o kadar da kötü değil bak enim abimde aynen senin eşin gibi bazen ona kızıyorum ama hepimiz biliyoruz ki ülke şartları malum kimsenin yarın ne olacağı belli değil sonuçta eşinin tüm emekleri sizin için başka ne niyeti olabilir ki ayrıcada kızına hiç üzülme o her istediği alınan şımarık babassının annesinin halinden anlamayan bi kız olmıycak yarın büyüyüp evlendiğinde bütün bunlar ona tecrübe olucak ama tabi genede eşinle bi konuş eyer bir eviniz varsa analat ona durumu yarınlar için para biriktirmesi hoş ama yarına kalıcakmı kim bilir yarın diye bişey olmıycak belki sizin için onunla buları konuş kendisini fazla sıkmaması gerektiğini hayatınız çok iyi olduğunu ama birazda yaşamak gerektiğini söyle ve bunları ona üzüldüğün için dediğini belirt
bence sende fazla üzme kendini buda böyle bi dönem de ve biraz akışına bırak sıkma canını senden beter olanlar var inan bana senin eşin en azından size vermeyip sağda solda yiyip içmiyo

Canim agir konustum ve cok uzuldum inanki yani...Zaten ben erkeklerin geneline kiziyorum bayanlari uzdukleri icin hep kinim var.heleki kucuck cocugun var esine cok kizdim. Halada kiziyorum bir erkek evini asla ve asla yemeksiz birakmamali.Ymeklik olmadigini biliyormus parada birakmamis cok kotu birsey bu.Anladdim kiyafetten kismaz ama gidadan kisip disarda gonlunce yiyip icen bir esiniz var! Ustelik peynir olayi hala beni geriyor. Nasil nasil aylardir bir adam bir peyniri alip getiremez. Benim eski esimde boyle sacmalamisti markette karisacak olmustu bende istersen hic birsey almayalik eve gidelim ama sana makarna ve corbadan baska yemek yok ona gore naparsan yap o zaman dedim. Akli basina geldi. Anlattigina nazaran yorum yaptim ve aglicaktim resmen hala daha peynir olayi bana cok dokundu. Hic boyle seyler gormedim ben. Kusura bakma canim ama evde gidasini eksik edip disarda yemekler yiyen adami ben paralardim. Belkide kavga etmelisin bu sana reva degil! Cok iyilerini hakediyorsun nasil yumusak basli oldugun belli...cok uzuldum bilmiyorum ne diycegimi.

Son düzenleme:

Canim tutumluluk boyle olmaz ki. Disarda yemesin evden sen ona yemek hazirla paketle hem iste yer hemde saglikli seyler midesine gider, hemde inanki cok cok para bosa harcanmadan birikmis olur.Araba yerien otobusle gitse benzin harcamaz gene kari olur. Ne bileyim indirimlerden yiyecek icecek alir ucuz olanlari stoklarsiniz.Kiyafet gibi seyleri en iyisini almazsiniz ,veya eskidikce alirsiniz.Boyle boyle tutumluluk olur. Disarda her caninin istedigini yiyerek para tutmak mumkun degil.. Ayrica sizin evde yiyecek gidaniz tam degil adam disarda midesini doyuruyor ohhh. Yani kizmiyim diyorum ama cok kiziyorum engel olamiyorum. Esini hizlica sarsasin geldi kendine gelirdi belki!

Ne diyceğimi bilemiyorum canım.
Seni hüzünlendirmişim belli ki.
Ama inan bana sana yansıdığı kadar kötü değil durum.
Eşimle konuştum.
Bugün market alış verişini halettik.Hiç gıkı çıkmadı.
Aylık bir miktar para verilmesi konusunu da denemeye karar verdik.
Bundan sonra ay başlarında benim meblağ verilecek.
Teşekkürler içtenliğin için....

hay Allahim sukurler olsun adam duzelicek demekki. Gozun aydin canim .

Teşekkürler canım.

Ben de şöyle bir durum var.Bir şeye kızınca eşimdendolayı suratımı asıyorum.Anlamasını bekliyorum.
Tabi erkekler için imkansız bişey bu.
En son market olayından sonra onun düşündüklerini detahmin ederek konuştum.
Anlayış gösterdi tavırlarıyla bir kaç gün snra.

Yorum yapann herkese teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…