Eşim çok cimri bıktım artık :(

Ama canınız evde yapılamayacak bişi de isteyebilir hamilesiniz bide cok doğal o yüzden yazdım ama işin içini en iyi siz bilirsiniz tabi
Yanı hamileyken aslında dışarıda yemek midemi bulandırıyor çünkü herşey kokuyor bana ..Ama normal zamanda tabiki canım istiyor oğlumla otobüse atlayıp il merkezine gelip avm geziyor yiyip içip gezip geri dönüyoruz eşim sevmiyor bizle gelmek istemiyor malesef

Benden kaynaklı sanırım en sonunda resti çekeceğim az kaldı ama çok duygusalım çabuk üzülüyor yıpranıyorum işte
Elbette senden kaynakli ... nasil oluyor gercekten saskinlik icinde kaliyorum evlenince maasini cek bana ver mi diyor adam ya da banka kartini ve sifreni ... 4.5 yil calistim evlendikten sonra asla esim boyle birsey demedi , harcadigimida sormadi bende har vurup harman savurmam bunu da bilir . Suan calismiyorum hala hesap sormaz verdigi parayi nereye neden harcadgmi

Elbette senden kaynakli ... nasil oluyor gercekten saskinlik icinde kaliyorum evlenince maasini cek bana ver mi diyor adam ya da banka kartini ve sifreni ... 4.5 yil calistim evlendikten sonra asla esim boyle birsey demedi , harcadigimida sormadi bende har vurup harman savurmam bunu da bilir . Suan calismiyorum hala hesap sormaz verdigi parayi nereye neden harcadgmi
[/QUOTE]
Malesef bana dediği bizim ayrı gayrımız mi var böyle evlilik olmaz ...Benim kredi kartım var ,maaş kartımda bende hesabımda da bana 1000 tl nakit civarı bırakıyor gerisini internet bankacılığı ile borçları ödüyor birikim yapıyor başka yere harcamaz kendine birşey almaz ona kefilim zaten.. Ama benim kredi kartı borcunu öderken söylenir durur ne aldın bu kadar şu kadar borç birikmiş şurdan ne aldın şu kadar liraluk falan diye...

Malesef bana dediği bizim ayrı gayrımız mi var böyle evlilik olmaz ...Benim kredi kartım var ,maaş kartımda bende hesabımda da bana 1000 tl nakit civarı bırakıyor gerisini internet bankacılığı ile borçları ödüyor birikim yapıyor başka yere harcamaz kendine birşey almaz ona kefilim zaten.. Ama benim kredi kartı borcunu öderken söylenir durur ne aldın bu kadar şu kadar borç birikmiş şurdan ne aldın şu kadar liraluk falan diye...

Bu erkeklerin ortası yok sanırım. Benim eşim de bana göre savurgan biri. Hiç aldığı şeylerin fiyatına bakmaz. Markete gideriz rastgele alır. Gider pahalı hediye alır. Ben de para biriktirelim araba alalım derdindeyim

Evet burda gördüğüm eşime hak veren de var olmaz böyle şey diyende var ama ben eşim dört dörtlük mükemmel diyemiyorum sevmediğim huyları o kadar çok ki ..Benim eşim mükemmel diyenlere gerçekten imreniyorum. İnanın sorun bende mi desem çok uyumlu biri olduğumu düşünüyorum zaten belli oluyordur eşimin para mevzuna karışmamamdan ..

O zaman daha cok nakit harcayın kredi kartı ekstresine bakıp hesap soruyorsa hiç tadınız kaçmaz hem

Esiniz cocuklarinizla ilgili sorumluluk duygusuyla da hareket ediyor anladigim kadariyla.

Gezmek, eglenmek, disarida yemek gibi aktivitelerin cocuklariniz icin de guzel, eglenceli, faydali olacagini belirtebilirsiniz.
Aslında çocuğu gezdirmiyor gibi mi aksettim bilemiyorum ama çocuk için hiç bir şeyden kaçınmayız onu gezdirir eğlendirirz ama biz kendimize yönelik birşey yapmıyoruz. Çocuk için 5 kere ye yakın nata vega büyük akvaryuma gitmişliğimiz vardır ta ilçeden 2,5 saat uzaklıkta..

O zaman daha cok nakit harcayın kredi kartı ekstresine bakıp hesap soruyorsa hiç tadınız kaçmaz hem
oooo eşim var ya tamirci çağırmaz her şeyden anlar sağolsun ne bozulsa açar tamir eder format atar bilgisayar telefon çam.mak...Yanı teknolojik açıdan süperdir .Yanı benim maaş hesebamın internet bankacılığı da var ordan bütün yapılan hareketler gözüküyor malesef...Ne kadar para çektim falan nereye harcadın diye sorar bu sefer ...

:)) o zaman işiniz zor, bence Bi kadın isterse erkeğe her seyi yaptırabilir. Mesela eşime derim ki bu ayakkabının hali ne böyle yenisini alalım gidince 3 çift kendim alırım. Yavaş yavsş alıştırın böyle önce ona alın ki alışsın

Valla bana cimri gelmedi tutumlu ev ekonomisini bilen biri gibi geldi.
Kiasiel harcamalar üzerine çok hesap sorulması bana da yanlış geldi o konuda sizinle hemfikirim.
Ya şimdi Allah var hakkını yemeyim annem babam köyde oturuyor onların evine kalorifer sistemi döşettik 10 000 tl civarı sonra tv plazma aldı anneme derin dondurucu aldık o kadar da merhametlidir ...Ben köyüme yazın kalmaya giderim gider gitmez 500 600 liralık market alışverişini yaparım onları bilir ses çıkarmaz...Sorun işte yukarıda anlattığım şeyler ...

Yasam standardijizi yukseltmek icin calisiyorsunuz yani savurmadjktan sonra bisey demeye hakki cokta yok sankko

Var yemezlerden . Siz de çalışiyorsunuz sonucta ona ne aldığınız ayakkabidan. Huy ama değisecegini sanmam.

Yaş gecıo.Yasadıgın gezdıgın yanına kar kalıo.Yıyıp ıcıceksınde gezeceksınde bence.Bırıktırceksınde.

Kızmayın bana ama çok güldüm cok sekersiniz

Bu cimrilik degilki tutumluluk. Sahsen benim de dısarda bir yemege gidecgim zaman ayirdigim butce hep kisitlidir. Fazlasini hak etmiyor cogu yer. Gercekten oraya verecegin parayla evde alasini yersin. Yazik gunah. Araba olayi da bazen dogru. Bir yere gidecegim zaman arabayla gidecegmde daha masrafli oluyor diye ben de toplu tasima kullaniyorum. Hem de ustune yuruyus yapmis oluyorum. 1-2 lira deyip gecmiyorum baska yerde uygunsa halim de varsa gidip oradan aliyorum. O 1-2 lira market sahibinin olacagina bende kalsin biriksin?

Bir laf vardir işten artmaz dişten artar diye. Öyle öyle para birikiyor.

Bu arada gercekten cimri bir insan da degilimdir. Aksine elim cok boldur. Ama bir harcama yaparken birkac kere dusunuyorum sonucta zengin degilim. He zengin olsam bu kadar sıkmam tabiki. Istedigimi yer icerim. Ama degilim

Yok oyle aksettirmediniz :)

Esiniz baba olma sorumlulugunu one almis, kendisini ve sizi geriye almis sanirim.

Hadi ya iyi kurtulmuşsunuz o da çok ayrı bir cinsmiş gerçekten otobüs parasını veriyor muydu bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…