Yanı hamileyken aslında dışarıda yemek midemi bulandırıyor çünkü herşey kokuyor bana ..Ama normal zamanda tabiki canım istiyor oğlumla otobüse atlayıp il merkezine gelip avm geziyor yiyip içip gezip geri dönüyoruz eşim sevmiyor bizle gelmek istemiyor malesefAma canınız evde yapılamayacak bişi de isteyebilir hamilesiniz bide cok doğal o yüzden yazdım ama işin içini en iyi siz bilirsiniz tabi
Dur bakalım mutfaktaki masa sandalyeyi yenilemek istitorum onu almak istemezse çekeceğim resti karar verdimumarım çekebilirsin o resti. erkeklere rest çekemediğimiz için kaybediyoruz hep
Elbette senden kaynakli ... nasil oluyor gercekten saskinlik icinde kaliyorum evlenince maasini cek bana ver mi diyor adam ya da banka kartini ve sifreni ... 4.5 yil calistim evlendikten sonra asla esim boyle birsey demedi , harcadigimida sormadi bende har vurup harman savurmam bunu da bilir . Suan calismiyorum hala hesap sormaz verdigi parayi nereye neden harcadgmiBenden kaynaklı sanırım en sonunda resti çekeceğim az kaldı ama çok duygusalım çabuk üzülüyor yıpranıyorum işte
Malesef bana dediği bizim ayrı gayrımız mi var böyle evlilik olmaz ...Benim kredi kartım var ,maaş kartımda bende hesabımda da bana 1000 tl nakit civarı bırakıyor gerisini internet bankacılığı ile borçları ödüyor birikim yapıyor başka yere harcamaz kendine birşey almaz ona kefilim zaten.. Ama benim kredi kartı borcunu öderken söylenir durur ne aldın bu kadar şu kadar borç birikmiş şurdan ne aldın şu kadar liraluk falan diye...Elbette senden kaynakli ... nasil oluyor gercekten saskinlik icinde kaliyorum evlenince maasini cek bana ver mi diyor adam ya da banka kartini ve sifreni ... 4.5 yil calistim evlendikten sonra asla esim boyle birsey demedi , harcadigimida sormadi bende har vurup harman savurmam bunu da bilir . Suan calismiyorum hala hesap sormaz verdigi parayi nereye neden harcadgmi
Evet burda gördüğüm eşime hak veren de var olmaz böyle şey diyende var ama ben eşim dört dörtlük mükemmel diyemiyorum sevmediğim huyları o kadar çok ki ..Benim eşim mükemmel diyenlere gerçekten imreniyorum. İnanın sorun bende mi desem çok uyumlu biri olduğumu düşünüyorum zaten belli oluyordur eşimin para mevzuna karışmamamdan ..Bu erkeklerin ortası yok sanırım. Benim eşim de bana göre savurgan biri. Hiç aldığı şeylerin fiyatına bakmaz. Markete gideriz rastgele alır. Gider pahalı hediye alır. Ben de para biriktirelim araba alalım derdindeyim
O zaman daha cok nakit harcayın kredi kartı ekstresine bakıp hesap soruyorsa hiç tadınız kaçmaz hemMalesef bana dediği bizim ayrı gayrımız mi var böyle evlilik olmaz ...Benim kredi kartım var ,maaş kartımda bende hesabımda da bana 1000 tl nakit civarı bırakıyor gerisini internet bankacılığı ile borçları ödüyor birikim yapıyor başka yere harcamaz kendine birşey almaz ona kefilim zaten.. Ama benim kredi kartı borcunu öderken söylenir durur ne aldın bu kadar şu kadar borç birikmiş şurdan ne aldın şu kadar liraluk falan diye...
Aslında çocuğu gezdirmiyor gibi mi aksettim bilemiyorum ama çocuk için hiç bir şeyden kaçınmayız onu gezdirir eğlendirirz ama biz kendimize yönelik birşey yapmıyoruz. Çocuk için 5 kere ye yakın nata vega büyük akvaryuma gitmişliğimiz vardır ta ilçeden 2,5 saat uzaklıkta..Esiniz cocuklarinizla ilgili sorumluluk duygusuyla da hareket ediyor anladigim kadariyla.
Gezmek, eglenmek, disarida yemek gibi aktivitelerin cocuklariniz icin de guzel, eglenceli, faydali olacagini belirtebilirsiniz.
oooo eşim var ya tamirci çağırmaz her şeyden anlar sağolsun ne bozulsa açar tamir eder format atar bilgisayar telefon çam.mak...Yanı teknolojik açıdan süperdir .Yanı benim maaş hesebamın internet bankacılığı da var ordan bütün yapılan hareketler gözüküyor malesef...Ne kadar para çektim falan nereye harcadın diye sorar bu sefer ...O zaman daha cok nakit harcayın kredi kartı ekstresine bakıp hesap soruyorsa hiç tadınız kaçmaz hem
:)) o zaman işiniz zor, bence Bi kadın isterse erkeğe her seyi yaptırabilir. Mesela eşime derim ki bu ayakkabının hali ne böyle yenisini alalım gidince 3 çift kendim alırım. Yavaş yavsş alıştırın böyle önce ona alın ki alışsınoooo eşim var ya tamirci çağırmaz her şeyden anlar sağolsun ne bozulsa açar tamir eder format atar bilgisayar telefon çam.mak...Yanı teknolojik açıdan süperdir .Yanı benim maaş hesebamın internet bankacılığı da var ordan bütün yapılan hareketler gözüküyor malesef...Ne kadar para çektim falan nereye harcadın diye sorar bu sefer ...
Ya şimdi Allah var hakkını yemeyim annem babam köyde oturuyor onların evine kalorifer sistemi döşettik 10 000 tl civarı sonra tv plazma aldı anneme derin dondurucu aldık o kadar da merhametlidir ...Ben köyüme yazın kalmaya giderim gider gitmez 500 600 liralık market alışverişini yaparım onları bilir ses çıkarmaz...Sorun işte yukarıda anlattığım şeyler ...Valla bana cimri gelmedi tutumlu ev ekonomisini bilen biri gibi geldi.
Kiasiel harcamalar üzerine çok hesap sorulması bana da yanlış geldi o konuda sizinle hemfikirim.
Yasam standardijizi yukseltmek icin calisiyorsunuz yani savurmadjktan sonra bisey demeye hakki cokta yok sankkoMalesef bana dediği bizim ayrı gayrımız mi var böyle evlilik olmaz ...Benim kredi kartım var ,maaş kartımda bende hesabımda da bana 1000 tl nakit civarı bırakıyor gerisini internet bankacılığı ile borçları ödüyor birikim yapıyor başka yere harcamaz kendine birşey almaz ona kefilim zaten.. Ama benim kredi kartı borcunu öderken söylenir durur ne aldın bu kadar şu kadar borç birikmiş şurdan ne aldın şu kadar liraluk falan diye...
Yaş gecıo.Yasadıgın gezdıgın yanına kar kalıo.Yıyıp ıcıceksınde gezeceksınde bence.Bırıktırceksınde.Arkadaşlar bende eşimde öğretmeniz .Ama eşim bir yerde yemek yiyelim derim zar zor götürürüm gidince de gittiğimize pişman eder bu mu yemek gider onun yerine şu kadar kıyma alırdık falan filan der hesap yapar...Evime evlendiğimizde eşya ne aldıysak o var ektra birşey alamıyorum kiracıyız 8 olunca alırız der ama ömür geçiyor gidiyor. Kendime birşey alayım he6men sorar ne aldın yokmuydu ayakkabın. Bende tam tersi kişiliğim hiç hesap yapmayı sevmem markette her ürünün fiyat karşılaştırmasını yapar iki lira ucuz diye hiç erinmez başka marketten almaya gider .Ben bunları gördükçe çok sinir oluyorum.Çarşıya gidicem araba sürmeyi bilmiyorum dolmuşla git ne gerek arabayı çalıştırdığımıza değmez der ...Bankada sağolsun bir sürü para biriktirmiş geleceğimiz için der ..off offf şimdi harcamadıktan sonra ben ne yapayım o parayı yaşlanınca ...Birde çıkışıp bir laf eleştiri yapınca kendisine yönelikhemen bağırır çağırır asla kabul etmez suçunu .Artık bıktım eşimle mücadele etmekten çok yoruluyorum ne yapacağım bilmiyorum
Kızmayın bana ama çok güldüm cok sekersinizHe eski sevgilim geldi aklıma. O da böyleydi dışarda yeneceğine şu parayla evde yapılır derdi.. ilk defa bir kere bı yere yemeye götürdü 3 çeşit yemek 10 lira ucuzluga bak.. tabi bu kadar ucuz yemek dokunmaz mi yer yemez istifra ettim.. zrhirleniyodum az kalsın.. düşün yemeğin içine ne koymuşlarsa nasıl bi malzeme kullandilarsa.. sonra terkettim dedim bu cimrilikle birgün öldürür beni
Aslında çocuğu gezdirmiyor gibi mi aksettim bilemiyorum ama çocuk için hiç bir şeyden kaçınmayız onu gezdirir eğlendirirz ama biz kendimize yönelik birşey yapmıyoruz. Çocuk için 5 kere ye yakın nata vega büyük akvaryuma gitmişliğimiz vardır ta ilçeden 2,5 saat uzaklıkta..
Hadi ya iyi kurtulmuşsunuz o da çok ayrı bir cinsmiş gerçekten otobüs parasını veriyor muydu bariAy konu dışı olacak ama benim bir erkek arkadaşım vardı aklıma geldikce sinirlerim bozuluyor
İş arıyordum işsizdim. Kendisi mühendisti ve ailesiyle yaşıyordu bir lira gideri yoktu. Adamın arabası da vardı. Otobüsle beni almaya gelirdi, benim arabamla giderdik gezmeye. Gittigimiz yerin beş on liralık otopark ücretini de ben öderdim. Yedigimiz yemekler Alman usulü yapılırdı. Allahım aklıma geldikce çıldırıyorumbana ne içirmişler ki ona iki hafta dayanabilmişim ????
Bakın bu özellikler ” ögrenilmiş” dediğimiz davranış örüntüleridir. Cok uzun terapiler alınmadıkca da değişmez. Allahım size sabırlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?