- Konu Sahibi yeni_gelin
-
napim cnm yaa bşka çare bulamadım ama çok kırıldım.küskünlüğüm bilerek ona ders vermek için deil kırgınlığımı anlaması için
evet hayatım borçla bi alakası yok istese yürür oda yok bıktım pcden koparamıyorum bazen gözüm kararıo alıp balkondan fırlatasım geliyo ne yapıcam bilmiyorum resmen nete bağımlı yaşıyor.ruh sağlıım bozuldu.cinsel isteğim azaldı kötü durumdaım sonra bide çok haklıymış gibi sen yatakta iyi olamıyosun fantaziler yapamıyosun diyor.ama hayat sadece yatak deilki anlatamıyorum.o bana ilgi gösterse biraz sosyel olsak belki yatak odamız bile deişecek ama anlatamıyorum.acaba beni beğenmiyormu?koluna takıp gezdirmiyor.severekte evlendik ama bilmiyorum.lütfen yarım edin!!!!
bi filmde görmüştüm ;
bilgisayarın fişini kes akşam o başındaykenklava:
Çok üzüldüm ya adam resmen tınlamıyor ...:mymeka:
Pc başındayken kalkmıyorsa biraz blöf yap ben gidiyorum artık de birde ufak bir çanta hazırla gözüne sok önce ciddi sansınn seni...
Çarp kapıyı çık ama dışarda bekle biraz geç bir saat olsun ama merak etsin iyicene arkandan mutlaka gelir nereye gider diye de düşünür ..
doğru sölüyosun yaa ben bunu düşünememiştim saol cnm
Çok üzüldüm ya adam resmen tınlamıyor ...:mymeka:
Pc başındayken kalkmıyorsa biraz blöf yap ben gidiyorum artık de birde ufak bir çanta hazırla gözüne sok önce ciddi sansınn seni...
Çarp kapıyı çık ama dışarda bekle biraz geç bir saat olsun ama merak etsin iyicene arkandan mutlaka gelir nereye gider diye de düşünür ..
YA kocası çok sinirlenirse bu duruma, aşırı tepki verirse?
İyi fikir :lepi:
bi evlilikde blöf içinde olsa ben gidiyorum demek hoş değil kadın ben gidecem erkekde bu evden git demeye başlarsa eninde sonunda bu evlilik biter belli bi süre sonra iş ciddiye biner
çok üzülüyorum çok günüm ağlamakla geçiyor bazen işte durup dururken ağlamaya başlıyorum.benle ilgilenmiyosun hep pcdesin diyorum sana öle geliyor diyo kızlar wcye giderken bile laptopu alıyo yok böle bişiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?