Eşim çok yalan söylüyor ve Dövüyor

Son yorumlarini gordumde
Dusmeden anlamazsin demussin biraz kati oldugunu dusunuyorum nedenmi
Ogluyla ilgilendigi kadar benle ilgilenmiyor ustelik bu cocuk benim cocugumda degil demissin
Madem boyleydin kendi dusuncelerini biliyorsun neden cocuklu bir adamla evlendin ? Cocuklu hayati ozellikle senin iyi biliyor olman gerek , kendi karakterinide ic dunyanida en iyi kendin bilirsin ustelik ayni eve evlenmissin 33 yas buyuk bir yas olgun bir yas ustelik
7 yasindaki cocuk kiskanilmasi icin ustelik evladi bu adamin , denk degilsinizki kiskanasin
Yalanlari ne yonde mesela hep maddimi ? Maasida cok dusuj hem borc hem ev (kira ise) hem cocuk elbette yetmez

Bizimde cok zor zamanlarmiz oldu kiraya evlendik sonra kendi evimize ciktik tadilat masrafi filan elimize kurus kalmiyodu bes ay boyle yasadik kendimize almadik cocuga aldik bide insan evladina hep alsin istiyor iyi olsun giysin istiyor
O donem benimde esime soylemeden cocuga oyuncak aldigimda cok oldu ( eldeki son 20 tl ile ) soyleseydim alma dermiydi bilmem kiyamiyodum aliyodum ama sizin maas gercekten cok dusuk bilemiyorum
Cocuklar kac yasindaydi ayrildiginizda ? Anneniz evde neden bakmadi yani suanda 12 yas bakima ihtiyac olan bi yasta degil ustelik cok

Ben o cevabı bir arkadaşım dediki bende bazen kısknaçlık yapıyorum anlamıyorum eşimin çocuklarla bu kadar ilgilenmesi diyince
düşün birde benim çocuğum değil dedim.
ve ayrıca size yemin ederim kendi çocuklarımdan çok ilgilendim ama sonuç değişmedi
Ben mantık evliliği yapmadım ilgi sevgi isteğimi hep söyledim en başından ben sadece oğluna gösterdiği ilgiyi banada göstersin istedim
Benim için evi içinde bu kadar düşünceli nazik kibar olsun oğluna yapma bile demiyen adam beni dayaktan mahfediyor anlatabiliyormuyum?Evet hep maddi yalanları genelde ama o herşey için yalan söylüyor sadece çocuk veya ailesi için değil
ev kira çalışmamada karışıyor onuda yazdım her işe yollamıyor kendide bulmuyor
insanlar eşi çiçek almamış diye sorun ediyor uyuyor diye benim yaşadıklarım size kolay gelebilir
bir gün bana çiçek almadı diye sorun etmedim ben benim istediğim yalan söylemesin ilgi göstersin başka birşey değil

Anliyorum tabi ki bende 2. Evliligimdeyim kimbilir ne umutlarla evlendiniz
Cocuga yapma demeyen insan beni dayaktan olduruyor demissin bu son nokta olmus
Bu aksam neden oldu peki ? Evdemi simdi korkuyormusun
Daro raporunu simdimi aldin mart ayindaki olaydami
Iki,ay sonra is durumun netmi buarada

Fuzile şey alınmasına kızarım cnm ben bu zorlukta bu yoklukta ama ihtiyaca kesinlikle alsın hiç sesimi çıkartmam kaynanam bakıcı gibi bakıyor çocuğa herşeyi eşimden istiyor bizim durumumuz çok kötü olduğunu bildiği halde şimdi diceksin tabi isticek onun oğlu ama yok işte elde avuçta öteki oğluna her türlü yardım ediyor ev vermiş kredi kartı vermiş bana bir iğne bile almadı ve sürekli luzümsüz şeyler istiyor.çocuklarım 2.5 yaşındaydı annem ben ikiz çocuğa bakamam dedi bahçede çalışıyordu oda ama maddi yardımda yapmadı inan yerden izmarit toplayıp içtiğimi bilirim ped yerine bez koyduğumu o şartlarda ben 2 çocuğa bakamazdım çalışmadan çalışıncada kim bakıcak ? bakıcıya versem 2 çocuk ancak maaş oraya gider ne yicez ne giyicez ne alıcaz ?şuan anneme desem oğullarımı alalım senle yaşıyalım yine kabul etmez düzeni bozuluyormuş ilk ayrıldığımdada böyle diyordu 2. evliliğide bu yüzden istedim ama olmadı

Şimdi evde değil gece çalışıcak bgn yarın.yani demek istediğim istediği zaman istediği kimseyi incitmiyor ne ailesini
nede evladını bana gelince tüm kuvvetini kullanıyor tabi bunuda yanlış anlamayın oğlunu anasını dövsünde demiyorum ama
konuşmuyor bile hata yaptıklarında ailesi hep onları savunuyor.Darp raporu elim kırıldığında yazıldı sadece hastanede duruyor.
Kursu bekliyorum kurs 2 ay sürüyor sonra iş yönünden çok rahat olucam.
Bugünki kavga yine yalan yüzünden ayrıca 2 tl de olsa hergün iddaa yapıyor ayrıca içkide içiyor şuan ramazan yüzünden içmiyor..
Normalde haftada 2 gün içiyor ama evde

Benim annem bakiyor cocuguma mesela sut filan da once bez hep onlar aliyodu kendi evlerine o bizimde torunumuz diyolar
2.5 yas cok kucukmus cok uzuldum ikiside erkekmi? Bende oglum 2 ayllikken ayrildim .Ailenin cidden hic maddi durumu yokmus yasadiklarin cok zor
Birde annen bencil galiba benim annem diyorki ben olursem senin isin zor kizim diyo ben calisiyorum bir sokak arayla oturuyoruz sabah geliyo uyaninca evine goturuyo aksam aliyoruz neyse zaten buyumusler
Sen guzel bi is bak kendine maasinda iyi olursa cocuklarini alirsin yanina adana olur gene ayri ev olur annen gelme diyomus ama
Ilk esinden neden ayrildin ? Cocuklarinin adi ne beninde erkek buarada

Cocuklarinin adinida sormusum :) sanki karsilikli sohbet ediyoz kaptirmisim kendimi
Neyse,evde degilmis rahat uyursun en azindan
Adam karsinin ihanetinin ezikligini sanki senden cikariyor doverek
Icki konusuna gelince bende hic hoslanmiyorum benim esimde arada iciyor ama sevmedigimi biliyor ickiye takintim var o derece
Kredi kartiyla ilgili bisey yapicakmisin arkadaslar soylemisya kapatmakla ilgili

Bak ne güzel ailen var ellerinden öperim öyle insanların.benim kaynanam hep bizden istiyor maddi durumu çok ii 2 evi var arabası var şimdi arsa alacaklar ama benim kredi kartların peşini bırakmıyor bildiği halde herşey istiyor.ikiside erkek ALLAH BAĞIŞLASIN cnm senin yavrunuda.İsimleri eren emre ben koydum.İlk eşim bundan daha beterdi aldatıyordu çocuklara süt bile almıyordu düşün 2001 yılı olmuş ve ben bezle bağlardım evlatlarımın altını kış ayında işyerine soba aldı biz çocuklarımla donarken teyzem acıdıda bir soba verdi çamaşır makinem bile yoktu işi olmasına rağmen eve hiç birşey almıyordu çok nadir eve geliyordu.Şimdi diyeceksin böyle bir adamdan neden çocuk yaptın korunurken hamile kaldım ve aldıracak param yoktu annem yine anneliğini yaptı yalvardım para vermedi eşimde istemedi aldırmamı ama bakmadıda kimlik bile çıkartmadı kaynanm üstüne aldı biliyormusun

Zaten hiç uyuyacak durumda değilim size yazmak beni rahatlatıyor
Evet ilk karısıda kaynanamla atışırmış onu dövmemek için elini cama vurmuş heryeri dikiş ama bana vurabiliyor yemeğini ütüsünü temizliğini yaptığım için namuslu olduğum içindir.İlk karısı 200 tl lik ayakkabı giyermiş yemek yapmazmış kaynanam ona gözyaşı döktü inanabiliyormusun sırf bana inat olsun diye neymiş duygulanmış oğluyla konuşurken.Dicektim sende duygu olsa bana böyle yapmazdında hiç bir gün saygmı bozmadım.kredi kartları kapanırsa kapattıracağım ama en önemlisi kapanmıyor çünkü biliyorum aradım diğer ikisini deneyeceğim

Allah bagislasin evlatlarini canim uxuldum ya simdi olsa devlet yardim ederdi 10 sene oncesinden bahsediyoruz
O evlendimi peki
Coxuklarinla ilk ayrilirken ne kadar uzulmussundur ( bende ihabetten ayrildim canim benim oglumda tedaviyle oldu
Buarada benim oglumun adida egedeniz benimkide ben koydum cocuklarin buyuyunce sana sahip cikarlar ikiside erkek bide
Kaynanan sen oldugu icinmi yardim etmiyo yoksa ogluna bi kizginligimi var
Kesinlikle ayrilacakmisin ayrilmicaksan kaynananla baris diyecektim yapcak bisey yok cunku

Sağol canım Adıyla büyüsün Allah bağışlasın cümlemizin inşallah.
Evlendi benden sonra 2 kez 1 kızı var onunda 2. evliliğinden benim çocuklarım herşeyin bilincinde beni asla
suçlamıyorlar ne onlar ne eski kaynanam bana hala kızım der seni oğlumdan çok severim der bende ona içtenlikle ANNE derim.
bence oğluyla bir sorunu var çünkü küçükkende babaannesine yollatmış onlar baksın diye sebebini söylemiyor eşim.
Ayrılmayı düşünüyoruz ikimizde ama hayata geçiremiyoruz ben borç yüzünden o neden bilmiyorum.
Kaynanmla asla barışmam çok üzdü beni inan çok vicdansız bir kadın sana ufak birşey anlatayım bak aklıma geldi
Kaynanamla markete gitmiştik yeni evliyim sigaram olmadığını bilidiği halde almadı bende söylemedim ve ben bir kutu sakız aldım alışveriş yaparken sepete koydum onu bile çıkarttı biliyormusun ? ne kadar çok ağlamıştım

Kaynananin ustuneyse cocuklar senin ustunede degil cocuklar cok kotu bisey ya
Iste iyilerin kiymeti bilinmiyor fena bir kadin sanirim kaynanan senin , kadin adamla kacmis birde onceki yaptiklarini gormezden gelsinde oglunu aldatmis yani
Kadindakide inatmis yani

Kayinpeder sagmi
Sehirler ayri nasil buldunuz birbirinizi ? Keske evliligin iyi gitmis olsaydi kocan iyi olsaydi ilk evliligimi 19 yasinda ailemin istedigi biriyle evlenmistim kor cahil cocuk akliula evlendim ama bu defa sanada dedigim gibi cok umutla evlendim
Abilerin kardeslerin varmi ?
Buarada karti kapattin diye dayak yiyebilirsin birde yiyip icecekte ordansa iyice zorda kalabilirsiniz onuda kocan dusunsun ama yani

Buyuk konusmak ıstemıyorum kesınlıkle ama merak edıyorum ...
Esın dovdukten sonra kı senın elıne kadar kırmıs bır ınsanla sonrasında aynı yataga gırıp sana dokundugunda ne hıssedıyorsun ?
Bence ne sevgı ne ask var ortada ... Sadece ''Oldu bır kere , gıttıgı yere kadar gıder '' der gıbı ...
Uzuldum halıne gercekten . Sadece uzerıne olan borctan dolayı da bunlara katlanmana akıl sıra erdıremedım ...
Esını dovmek , elını kırmak ne demek ? Yuzum gozum yara ıcınde dıyorsun basın agrıyormus vurmalarından ne hıssedıyorsun baska ?
Susmalıyım ...

Onun evliligi devam etmiyormu uc evlilikmi yapti esin yani
Oykeyse kiz nerde seni ayri tutayim sen caresizmissin de cocuklar ziyan oluyor gercekten
Simdiki,kaynanana gelince senden ziyade kadinin psikolojisi bozuk herhalde manyakmidir nedir ne ister ki senden olsun esinden ustelik durumlari var
Biz gocmeniz bizdr ailelerde varsa cocuklara yardim ederler turkiyeye sonradan geldik ama burda isler degisik varsa kizin ailesinde yardim ediyolar erkekte varsada yapmiyolar
Maddi durumunuz iyi olsaydi belki boyle olmazdi o durumda cok sikiyor insani
Sakiz meselesi zaten yorum yapilabilexek gibi ddgil
Dayak yediginizi biliyolarmi muhtemelen evet ve umursamiyolar
Esin kendisi bosanmak istiyorum diyormu dile getiriyormu

Canım benim kaynanama tek bedduam ALLAH ıslah etsin şeytana pabucu ters giydirir tanıyan insanlar yaka sirkiyor gözümün önünde eltimi dövdürdü kaynıma onlar çanakkalede kaynanam burda hayatlarına burdan müdahale edip kocasına dövdürtüyor ailece dayakçı bunlar.
Kayınbaba sağ.
Lanet olsun netten tanıştık 1 yıl içinde gitti geldiler evlendik işte sadece nikah.
Ama inan ailem bana sahip çıksaydı 2. evlilik yapmazdım kaçış olarak gördüm ailemden görmediğim sevgiyi kocamda bulurum dedim ama 2 kez taşa tosladım.ilk evliliğmde bende 20 yaşındaydım.evet yicek içecek kartlardan maaş geliyor kartlara yatırıyoruz sonra karttan yiyor içiyor ihtiyaçları görüyoruz

Ne hissediyorum biliyormusun ? onca yaptığım iyiliklere rağmen bunları haketmediğimi
Aşşağılık duygusuna kapıldığımı çirkin bir kadın olduğumu değersiz bir insan olduğumu
ama hiç bir zaman ilk karısı gibi onu aldatmayı aklımdan bile geçirmedim asla yapmadım ömrüm boyunca ilk eşimdede bunada yapmam.
bana zorla sahip oluyor ben istemeyince boşanana kadar yaparım diyor

Canim ben yatmaliyim dun bi konu acmistim istersen oku kafan dagilir surukleyici ;$ ama korkabilirsin benim esimde bu aksam gececi annemle kaliyoruz hatta beraber yatiyoruz basimi bekliyo uyumam icinde israrci
Allah yardimcin olsun senin
Boyle bir kaynanaya denk gelmissin eltinle dertlesebilirsin belki bi yol gosterir oda mazlum bu durumda
Yazarim ben gene , kocanada bisey demiyorum yazik bu olanlara evlilige
Iyi geceler

Icler acısı , tuylerım kalktı
Neden bosanmıyorsun bırak borcuu mahkemeye ver onu , polıse gıt rapor al anlat uzerıne borc yaptıgını ...
Para vermek zorunda kalacak sana sende aldıgını borcuna verırsın cunku bosanınca odemeyecek ...

Evet canım benimle birlikte 3 evlilik ilk eşimin bi tanesi devam ediyormuş çocuğu olana geri dönmüş çocuklar söylüyor ben görüşmüyorum.
biliyorlar dayak yediğimi zaten çoğu zamanda kaynana goflayıp salıyor başıma öteki gelinine yaptığı gibi gözümle görmesem böyle şeyler yazmam inan günahı çok almak istemem.
evet istiyorum diyor tarih veriyor sonra hiç birşey olmamış gibi aşkım canım diyor yemeği kendi yapıyor bana bebek gibi davranıyor ama sadece 2 günlük boşanmak sadece dilinde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…