Son yorumlarini gordumde
Dusmeden anlamazsin demussin biraz kati oldugunu dusunuyorum nedenmi
Ogluyla ilgilendigi kadar benle ilgilenmiyor ustelik bu cocuk benim cocugumda degil demissin
Madem boyleydin kendi dusuncelerini biliyorsun neden cocuklu bir adamla evlendin ? Cocuklu hayati ozellikle senin iyi biliyor olman gerek , kendi karakterinide ic dunyanida en iyi kendin bilirsin ustelik ayni eve evlenmissin 33 yas buyuk bir yas olgun bir yas ustelik
7 yasindaki cocuk kiskanilmasi icin ustelik evladi bu adamin , denk degilsinizki kiskanasin
Yalanlari ne yonde mesela hep maddimi ? Maasida cok dusuj hem borc hem ev (kira ise) hem cocuk elbette yetmez
Bizimde cok zor zamanlarmiz oldu kiraya evlendik sonra kendi evimize ciktik tadilat masrafi filan elimize kurus kalmiyodu bes ay boyle yasadik kendimize almadik cocuga aldik bide insan evladina hep alsin istiyor iyi olsun giysin istiyor
O donem benimde esime soylemeden cocuga oyuncak aldigimda cok oldu ( eldeki son 20 tl ile ) soyleseydim alma dermiydi bilmem kiyamiyodum aliyodum ama sizin maas gercekten cok dusuk bilemiyorum
Cocuklar kac yasindaydi ayrildiginizda ? Anneniz evde neden bakmadi yani suanda 12 yas bakima ihtiyac olan bi yasta degil ustelik cok
Anliyorum tabi ki bende 2. Evliligimdeyim kimbilir ne umutlarla evlendiniz
Cocuga yapma demeyen insan beni dayaktan olduruyor demissin bu son nokta olmus
Bu aksam neden oldu peki ? Evdemi simdi korkuyormusun
Daro raporunu simdimi aldin mart ayindaki olaydami
Iki,ay sonra is durumun netmi buarada
Benim annem bakiyor cocuguma mesela sut filan da once bez hep onlar aliyodu kendi evlerine o bizimde torunumuz diyolar
2.5 yas cok kucukmus cok uzuldum ikiside erkekmi? Bende oglum 2 ayllikken ayrildim .Ailenin cidden hic maddi durumu yokmus yasadiklarin cok zor
Birde annen bencil galiba benim annem diyorki ben olursem senin isin zor kizim diyo ben calisiyorum bir sokak arayla oturuyoruz sabah geliyo uyaninca evine goturuyo aksam aliyoruz neyse zaten buyumusler
Sen guzel bi is bak kendine maasinda iyi olursa cocuklarini alirsin yanina adana olur gene ayri ev olur annen gelme diyomus ama
Ilk esinden neden ayrildin ? Cocuklarinin adi ne beninde erkek buarada
Cocuklarinin adinida sormusum :) sanki karsilikli sohbet ediyoz kaptirmisim kendimi
Neyse,evde degilmis rahat uyursun en azindan
Adam karsinin ihanetinin ezikligini sanki senden cikariyor doverek
Icki konusuna gelince bende hic hoslanmiyorum benim esimde arada iciyor ama sevmedigimi biliyor ickiye takintim var o derece
Kredi kartiyla ilgili bisey yapicakmisin arkadaslar soylemisya kapatmakla ilgili
Allah bagislasin evlatlarini canimuxuldum ya simdi olsa devlet yardim ederdi 10 sene oncesinden bahsediyoruz
O evlendimi peki
Coxuklarinla ilk ayrilirken ne kadar uzulmussundur( bende ihabetten ayrildim canim benim oglumda tedaviyle oldu
Buarada benim oglumun adida egedeniz benimkide ben koydumcocuklarin buyuyunce sana sahip cikarlar ikiside erkek bide
Kaynanan sen oldugu icinmi yardim etmiyo yoksa ogluna bi kizginligimi var
Kesinlikle ayrilacakmisin ayrilmicaksan kaynananla baris diyecektim yapcak bisey yok cunku
Kaynananin ustuneyse cocuklar senin ustunede degil cocuklar cok kotu bisey ya
Iste iyilerin kiymeti bilinmiyor fena bir kadin sanirim kaynanan senin , kadin adamla kacmis birde onceki yaptiklarini gormezden gelsinde oglunu aldatmis yani
Kadindakide inatmis yani
Kayinpeder sagmi
Sehirler ayri nasil buldunuz birbirinizi ? Keske evliligin iyi gitmis olsaydi kocan iyi olsaydi ilk evliligimi 19 yasinda ailemin istedigi biriyle evlenmistim kor cahil cocuk akliula evlendim ama bu defa sanada dedigim gibi cok umutla evlendim
Abilerin kardeslerin varmi ?
Buarada karti kapattin diye dayak yiyebilirsin birde yiyip icecekte ordansa iyice zorda kalabilirsiniz onuda kocan dusunsun ama yani
Buyuk konusmak ıstemıyorum kesınlıkle ama merak edıyorum ...
Esın dovdukten sonra kı senın elıne kadar kırmıs bır ınsanla sonrasında aynı yataga gırıp sana dokundugunda ne hıssedıyorsun ?
Bence ne sevgı ne ask var ortada ... Sadece ''Oldu bır kere , gıttıgı yere kadar gıder '' der gıbı ...
Uzuldum halıne gercekten . Sadece uzerıne olan borctan dolayı da bunlara katlanmana akıl sıra erdıremedım ...
Esını dovmek , elını kırmak ne demek ? Yuzum gozum yara ıcınde dıyorsun basın agrıyormus vurmalarından ne hıssedıyorsun baska ?
Susmalıyım ...
Ne hissediyorum biliyormusun ? onca yaptığım iyiliklere rağmen bunları haketmediğimi
Aşşağılık duygusuna kapıldığımı çirkin bir kadın olduğumu değersiz bir insan olduğumu
ama hiç bir zaman ilk karısı gibi onu aldatmayı aklımdan bile geçirmedim asla yapmadım ömrüm boyunca ilk eşimdede bunada yapmam.
bana zorla sahip oluyor ben istemeyince boşanana kadar yaparım diyor
Onun evliligi devam etmiyormu uc evlilikmi yapti esin yani
Oykeyse kiz nerde seni ayri tutayim sen caresizmissin de cocuklar ziyan oluyor gercekten
Simdiki,kaynanana gelince senden ziyade kadinin psikolojisi bozuk herhalde manyakmidir nedir ne ister ki senden olsun esinden ustelik durumlari var
Biz gocmeniz bizdr ailelerde varsa cocuklara yardim ederler turkiyeye sonradan geldik ama burda isler degisik varsa kizin ailesinde yardim ediyolar erkekte varsada yapmiyolar
Maddi durumunuz iyi olsaydi belki boyle olmazdi o durumda cok sikiyor insani
Sakiz meselesi zaten yorum yapilabilexek gibi ddgil
Dayak yediginizi biliyolarmi muhtemelen evet ve umursamiyolar
Esin kendisi bosanmak istiyorum diyormu dile getiriyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?