Eşim çok yalan söylüyor ve Dövüyor

sağol canım eltimde feyste başkalarıyla konuşuyormuş ilgisizlikten dayaktan bunu biliyor kaynanam ve ona hala canım kızım diyor :)
Eltim korkuyor beni arayamıyor kaynanam bırakmıyor çünkü ev vermiş onlara karşı gelemiyorlar.
İyi geceler Allah rahatlık versin

Adalet varmı sence bu ülkede oda ayrı bir konu tartışılır.
Boşanacağım canım sadece şu kursu bitirene kadar yazıldım haber bekliyorum açıkta kalmayım mesleğim olsun devlet kapısında o zaman borç vız gelir inan ama şu durumda asgari ücretle hem ev tutup hem geçinip hem borç ödeyemem

allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm seni anlıyorum allah kimseyi çaresiz bırakmsın bence polise sıgın kadınsıgınma evine yerlştrsnler seni oraya yerleştkten sonra çalışırsın iyi kötü ne iş bulursan yapabileceğin sonra biraz birikim olunca eve çıkarsın başka çarenn yok bende adanalıyım biliyorm yani bizim buralarda boşanmak helede ikinci evliliğinden boşanmak nekadar ayıplanır en mantıklısıda bu bir arkadaşım vardı senn durumnda aynen o gitmş kaymakamlıktan yardım almış sıgınma evine yerleşmiş 2 çocuguyla bence sende devlete sıgıın kamuspotu var tvde çıkıyor alo 183 ara

Tamam haklısın bu sekılde 2 ay nasıl gecer bılemıyorum ... Aılenın durumunun ıyı olmaması da kotu bır durum ...
Hadı kredı cek odersın desem borc var kredı de vermezler ... Aılenden kımsenın uzerıne kredı cekıp odeyemez mısın ?
Borc ne kadardı ? Unuttum ...

hemen boşan, terket onu derdim ama yazdıklarından anladığım kadarıyla bunu yapmayacaksın, yapamayacaksın. o zaman elin mahkum sesini çıkartmadan oturacaksın.. yalanını mı yakaladın, sus! ortaya çıkartma, üstüne gitme, hiçbir şey yokmuş gibi davran, olayları alttan al.. kısacası dayak yememeye çalış.. belki bu söylediklerim çok saçma, böyle de hayat olur mu diyebilirsin ve başkaları da diyebilir ama senin şuan dayak yemeni önleyebilmekten başka yapabileceğin bir şey yok sanırım.. borcun harcın bitince de çeker gidersin eşyalarını falan toplayıp..

Son düzenleme:

Borç 8 bin canım ssk olmayınca kredi vermiyorlar ..
Ailem biliyor durumları abim erkek kardeşim ama maddi destek yok kimseden

Sağol canım benim ALLAH hepinizden razı olsun Allah kimsenin ağzının tadını kaçırmasın mutlu olun inşallah

Çok haklısın canım kızkardeşimde aynısını söylüyor sesini çıkarma ne b.k yerse yesin borç bitene kadar veya kursun
Ama sinir hastası ettiler beni sanırım elim ayağım titriyor yalanını yaklayınca elimde değil sesim yükseliyor acaba sakinleştiricimi alsam bu 2 3 ay geçene kadar ?

canim oncelikle allah yardimcin olsun o kadar kiziyorum ki boyle ailelere kizlarini okutmuyorsun bari bir arkasinda dur bi zahmet bazi arkadaslar sormus yok niye birakdin bebeklerini caresiz kalmis kizcagiz belli degilmi ne yapacakdi olmelerine izinmi verecekdi kv baksin demis bencede en iyi karari vermis anne baba kendi evladina merhamet etmiyorki senin yavrularina nasil merhamet etsin benim kuzende ayni esi aldatti enisdem asla Kabul etmem dedi kizcagiz ogluyla yemedi dayak aclik neler cekdi annemle teyzemler aciyip ekmek yiyecek aliyorlarmis belirli bir sure sonra onlarda bikmis kizcagiz ve bebegi tam 3 gun boyunca butun perdeleri kapatip ac ac oturmuslar koca denilen adi kadinin tekiyle gitmis teyzem haber alamayinca enisteyle gitmisler enisde cocugunu o halde gorunce asla birakmam yavrum seni ben al bebeni sonuna kadar arkandayim demis veee hep soyluyor o gun sahip cikmasaydim kizima bugun ne halde olurdu ben yavruma sahip cikmazsam elin bes para etmez pislikleri neler yapar cocuguma gercekden cok dogru soyluyor herzaman diyorum aile sahip cikacak cocuguna yoksa boyle serefsizler elini kirar kolunuda

kusura bakma ama ben senin gibi kadınlara çok kızıyorum . yahu iki tane çocuğun varmış bırakmışsın babanesine gitmiş evlenmişsin . sende hiç vicdan yok mu ?o çocukların annesine ihtiyacı var şu an senin yanında olmaları gerek. şimdiki eşini boşa çocuklarının yanına git bence . elin adamından hayır gelmez sana benden söylemesi .

rabbım yardımcınız olsun sıze tez vakıtte hayırlı kapılar acsın esınızı ıslah etsın ınsallah

Esinim aldigi maasla kir ev giri o borc uzun seneler bitmez malesef

Borç 8 bin canım ssk olmayınca kredi vermiyorlar ..
Ailem biliyor durumları abim erkek kardeşim ama maddi destek yok kimseden

Allah yardımcın olsun canım eger eşin bu kredi kartlarını harcamaya devam ederse 8 binlira olan borç 20 binlira olur o yüzden bankaya telefon açarak kredi kartlarını kapattır borç varken kapatmazlar deme borç varken de kapatıyorlar kredi kartlarını sana sadece her ay döküm gelir hepsi bu ayrıca sen çalışmıyorsun ssk kan yok sana nasıl kredi kartı verdiler canım benim bilgidigim verilmiyor.

Bu şartlarda 500 liraya dahi çalışırdım, çalıştığımla sadece borç öder sonra da çeker giderdim, eşyalarımı da alarak elbette.

Çünkü,

Ne canımı sokakta buldum, ne onurumu, ne gururumu, ne yaşama hakkımı!

O kim oluyor da benden tüm bunları talep ediyor??

Diye düşünürdüm.

Toparlayın kendinizi. Siz çok çok güçlü olmalısınız. Sadece insan ve kadın değil; bir annesiniz çünkü!

Yaşamayan bilmez anlamaz canım sen en yakın çevrende görmüşsün.
Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin ve çok doğru konuşmuşsun bana sahip çıkmayan aile evlatlarıma zaten sahip çıkmıyorlar
çok teşekkür ederim yorumun için ayrıca kuzeninede çok üzüldüm ALLAH yardımcısı olsun

neden herseyı senın uzerınden aldı onu anlamadım canım. sen ona bu kadar yardım ederken bırde senı dövüyor kesınlıkle tehdıt et polıse gıdıcem dıye.. duzelmezssede gercekten gıt. böyle hayatmı gecer ya.. sana ne demek el kaldırıyor.. yazıklar olsun erkeklere

çalışırken vermişlerdi cnm çok sağol duaların için

Canım kursu bekliyorum şuan işe başlasam bile çıkmak zorunda kalıcam

durumuna çok üzüldüm canım bu adamı çekme kursunu bitir işe gir ve kocanı evden yolla.bu arada darp raporu al boşanman daha kolay olur hatta adamı evden uzaklaştırabilirsin.kısacası çocuğun yokken kendini bu adamdan kurtar ikinci evliliğim şu bu deme senin hayatın söz konusu Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…