- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
- Konu Sahibi 2meleginannesi
-
Rabbim yardımcınız olsun kendinize kıymak aklınızdan geçmesin her şeyden önce siz bir annesiniz çocuklarınız icin güçlü olmalısınız.Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Tabi ki gelirdi,burada engelli bir kardeşten söz ediliyor.Ayrica kayın ile erkek kardeş aynı kefede değerlendirilemez ama engelli olsaydı yine aynı olurdu,ayrıca kimsesnin bir engelli çocuğun ablasının evine gelmeyi engellemeye hakkı yok.Ben olsam o kocayı dakka evde tutmam.Ben aynısı yaparsam da kocam beni evde tutmazSimdi roller tam tersi olsa. Gelinin evine devamli bir kayin gelse ayni tepkiler verilirmiydi bilmiyorum. Birde ailem söyle böyle yardim etti diye herseyi de kabul etmek zorunda degil. Ama ailenizin kredi cekmesini engellemeniz gerekirdi
Depremzede kayınpeder ve kaynını kabul etmeyen üyeyi mi destekliyorsunuz? Konuyu hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama konu sahibinin kaynı özel bireydi ve konuya yorum yapanlar boşan demişti.Ben o insanlardan biriyim ama iki yüzlü kısmını asla kabul etmiyorum. Çünkü diğer tarafta kaynana kişisi çoluk çocuğu başka torunlarıyla gelip yan gelip yatıyorlar. Önüne konan yemekten temizliğe kadar hem ellemeyip hem de laf ediyorlar. Gelinlerin yatak odasına kadar karıştırıyorlar. Evdeki damat kişisi de anasıyla birlikte yan gelip yatıyor misafir gibi.
Ama burda kız her işi zaten kendi yapıyor. Evi de ailesi vermiş. Birey özel bir birey. Sessiz sedasız sevgi bekleyip oturuyor
Esin insanliktan nasibini almamış bı varlık. Yazık nasıl bı adam ya gotune vurucan tekmeyi defolsun gitsin.Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Tabi ki gelirdi,burada engelli bir kardeşten söz ediliyor.Ayrica kayın ile erkek kardeş aynı kefede değerlendirilemez ama engelli olsaydı yine aynı olurdu,ayrıca kimsesnin bir engelli çocuğun ablasının evine gelmeyi engellemeye hakkı yok.Ben olsam o kocayı dakka evde tutmam.Ben aynısı yaparsam da kocam beni evde tutmaz
ne kendini öldürücen deli misin evin var çocuğun var kocayı at başından oh mis gibi yaşarsınArkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Öyle bir konu hatırlıyorum. Yorumları pek okumamıştım boşan denildiyse bilmiyorum. Ancak o konuyla bu konu çok farklı. Orda kayın sürekli onlarla beraber yaşayacaktı ve o kayna konu sahibi bakacaktı. Üstelik konu sahibinin küçük de bir bebeği vardı nasıl yeticem diyordu. Her iki taraf için de çok zor bir durum vardı. Allah kimseyi böyle çaresiz bırakmasın.Depremzede kayınpeder ve kaynını kabul etmeyen üyeyi mi destekliyorsunuz? Konuyu hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama konu sahibinin kaynı özel bireydi ve konuya yorum yapanlar boşan demişti.
kusura bakmayın da canınıza kıymak yerine bu gerizekalı adamı hayatınızdan def etmeniz daha mantıklı. şu yazdıklarınızı dışardan bir gözle okuyun lütfen. anlattıklarınız doğruysa eşiniz iğrenç ve nankör bir adam. midem bulandı adamdan leş!Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Bende aynı cevabı aradım.
Depremde engelli kardesi kalan annesini kaybeden eş için sayfalarca bosan msji yazılmıştı
Ama yol baştan yanlis. Ne kredi ne ev mantıklı degilmis
Kardeşimi istemeyen bir adamı çok samimi söylüyorum yanımda 1 saniye bile tutmam. Ne olursa olsun engelli de olsa başka da olsa. Ha olur ya zararlı insanlar vardır kötü işlerle uğraşır evliliğine evladına zarar verir çevresi kendisi o zaman derim ki eşin haklı ailesini korumak istiyor ama hele de engelli Kardeşimi istemeyecek aşkımdan ölsem yine yanında durmam. Söylediğine göre ailen destek çıkan yanında olan birisi ev imkanıda vermiş sana o zaman ne yönden çaresizsin onu anlayamadım.Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim down sendromlu 24 yaşında erkek kardeşim var kimseye zarar vermeyen eşimi çok seviyor. Biz kiralar arttı diye ailemin evinin üstüne taşındık babam ev yaptı içini biz yaptırdık sadece ailemin bende emeği çok annem kredi çekti bize yardım etti die temizliğe gidiyor gittiği saatlerde bize çıkıyor inmiyor aşağı eşim rahatsiz oluyo sürekli yine mi geldin aşağı in bak konuşmam senle falan diyor sorun çıkarıyor aşağı inmesini istiyor bu beni çok yaralıyo çocuk sadece oturuyor hicbisey yapmıyor kendisine ve eşimi çok seviyor zaten eşim inat sürekli benle kavga eden birisi buraya taşınınca artk kardesim meselesi çıktı benim ailem bu kadar destek oldu kiradan kurtardı ev verdi şimdi keşke gelmeseydim bilmem ne diyor minnet duygusu hiç yok ben napacagimi bilmiyorum kalbim ağrıyor çok üzülüyorum çaresizim 2 kızım var canıma kıymak istiyorum denemeye çalışıyorum evlatlarım için vazgeçiyorum.. çocukken de bazen beni oyuna almazlardi kardeşimle çıkıyorum oyuna geliyorum diye bunlarda aklıma gelince kalbim ağrıyor napmam lazim
Bir fark yok ikisine de boşan deniyor.
O konuda kayın engelli kalmıştı ve artık konu sahibinin evinde yaşayacaktı. Gündüz eşi işteyken tüm sorumluluk konu sahibinde olacaktı. Kaynın ablası ve babası da olmasına rağmen. Ve mantıklı olan da bakmayı kabul edemeyecekse eşine dır dır edeceğine boşanmasıydı.
Şimdi ise gündüz neden oturduğu belli olmayan bir adam eşinin gündüz eve gelen down sendromlu kardeşinin sadece varlığından rahatsız oluyor. Çok farklı olaylar. O kardeşin eve gelme sebebi de temizliğe giden anne. Konu sahibinin yerinde olsam temizliğe ben giderdim annemin yerine.
Konu sahibi baştan hatalı olan birtek anne ve kardeşe oluyor. Down sendromlu çocuğumu bırakıp evli kızıma kredi için temizliğe gitmem yani bu nedir
Ama bunlar apayrı şeyler
Deprem durumu bambaşka
Kadin annesini kaybeden eşine destek olmuyordu ani bir olay o çocukların çoğu hala hastahanede bir çocuk takibimde - hatta bilgileri medyaya yansımıştı çok kaybı vardı neredeyse tek çıktı şehirden. Çok sevilen bir isim sahip çıkti ev aciyor ömür boyu desteğim diyor
bacağı kesilmesin diye 6 ay daha kalacak uzun zaman fizik tedavide günleri gececek
O şok ile insanın aklına evde rahat edemem gelmez ya, cok farklı konular. İnsan kapı komşusuna vakit ayirir önce rahatsız olur sonra çözüm arar daha 40 gun olmamisti. O konudaki eşe çok üzülmüştüm ben
Burada kardesim eşimi çok seviyor diyor adamın garezi olsa o çocuk ztn kaçar yaklasmaz. Benim nazarımda o konu çok daha kötü ve üzücü idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?