Konu bu mu şimdi?Eşine danışması lazım tek başına karar veremez , vermemeli...
Kıskançlık durumunu gözden kaçırdım, şimdi tekrar yorumları okudum, kesinlikle adam hasta , ben sorunu sadece evde kalması diye okudum , son kısmı kaçırmışım, sadece kalma konusu olsaydı evet danışmanlıydı bu konuda hala hemfikirim , ama maalesef burda konu berbat bir yerde resmen erkek kardeşinden huylanmışKonu bu mu şimdi?
Adam açık açık kadını kardeşinden kıskanıyor. Size normal mi geliyor bu durum? Kanı canı bir insanlar, "kar-deş" diyoruz bakın, aynı karından çıkma.
Durumun iğrençliğini fark etmiyor musunuz sahi? Daha nasıl açık yazalım?
Nasıl haklı ya benim kocam nasıl beni erkek kardeşimden kıskanırEşiniz haklı, size bir sorum olacak esijiz kaynınızı size sormadan evinize yerlestirse kabul eder miydiniz ?
Hele şükür bende bu yorumunuzu yeni gördümKıskançlık durumunu gözden kaçırdım, şimdi tekrar yorumları okudum, kesinlikle adam hasta , ben sorunu sadece evde kalması diye okudum , son kısmı kaçırmışım, sadece kalma konusu olsaydı evet danışmanlıydı bu konuda hala hemfikirim , ama maalesef burda konu berbat bir yerde resmen erkek kardeşinden huylanmışiğrenç bir durum..
Herifin aklındaki ensest ilişki resmen evlerden Irak bencede kızını koru konu sahibi.Bir kız çocuğunuz var ve eşiniz sizi kardesinizden kıskanacak zihniyete sahip , kızınızı koruyun
Konuya başka yorum yapmiyorum
+1Yaziklar olsun sizin gibi ablaya da o gerizekali kocaniza da.
O çocuğu birde evde fazlalik gibi hissettirmistir kesin o hayvan kocan.
Yahu nasil insanlarsiniz siz anlamıyorum adam evde bile olmayacak gelse ne olur cocuk.
Istanbulda yurt olsun kiralar olsun ateş pahasi. Cocuk birde işe girmis. Yazik gunah ya
Ya herseyi gectim de benim eşim evde ben yokken gelmeyecek kardesin derse sifatina tukururdum.
Birde utanmadan ailem kardesim dusunmedi diyorsun. Ulan boyle malca zihniyete kim sahipte aklina gelsin dusunmek.
Öz kardeşiniz değil mi? Öyle ise kocanızın kafasında cidden var bir şeyler. Başka sorunlar da var ise ben evliliğinizi tekrar düşünün derim.Evet söylüyorum bunlar gerçekten hastalıklı düşünceler. Ama onun elin adamı gibi görüyor . Onun varken oturmama kalkmama giyinmeme herşeyime laf ediyor
Işiniz zor bu adamla,ama evladiniz da varmış,madem tayin çıkıp gideceksiniz biraz sabırlı ol..kardeşiniz de 25 yaşında koca adam,o da ablasını zor durumda bırakmasın artık başka bir çözüm bulsunEvet var ve alt katımızda oturuyorlar. 5 yıldır sürekli bir aradayız ailesiyle. Hatta gecen bu sebepten tartışırken eşimin kardeşi de denk geldi oda anlam veremedi abisine. Ben evinize gelsem banada mi aynısını yapacaksın dedi
Eşinizin tavrı bütünüyle yanlış. Benim demek istediğim onun haklı olduğu değil. Bu haliyle kabul etmişsiniz. Ailesini, kardeşten kıskanmasını vs. Çocuk da yaptığınıza gore bu evliliği sürdürmek istiyorsunuz. Bu durumda huyuna göre davranıp huzurunuzu bozmamanız gerekirdi.Bunu yaparak eşime karşı yanlış bisey yapmış olmadım kendi ailesi 5 senedir çat kapı benim evime girip çıkıyo bende elimden geldigince ağırlıyorum. İllaki onlarla da sorunlarımız oldu ama asla bu derece düşmanlık etmedim. Eşimi tanısam da bu kadar vicdan merhametini kaybettigini düşünmemiştim. En büyük yanlışı kardeşime yaptım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?