Pis sapıkEvet söylüyorum bunlar gerçekten hastalıklı düşünceler. Ama onun elin adamı gibi görüyor . Onun varken oturmama kalkmama giyinmeme herşeyime laf ediyor
Deli mi neKızlar merhaba. Sizlere bir derdimi anlatmak istiyorum. Ben 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var. Şimdi biz istanbulda otuyoruz. Asıl meseleyi anlatmam gerekirse bir erkek kardeşim var 25 yaşında. Normalde ailemle birlikte memlekette kalıyordu istanbulda üniversite kazandı. Bende ona Dedimki enişten egitim için gidecek 5 6 ay evde olmayacak o arada sende gelirsin okuluna gidersin ilk dönemi atlatırsın sonra zaten biz tayin olup gidecez ondan sonrada sınavlara gidip gelir okulunu bitirirsin. Esimde 3 aydir egitim için şehir dışındaydı. Yaklaşık bir ay önce izin için istanbula geldi. Kardeşimde o izne geldikten 10 gün sonra bize geldi. Ben eşim evdeyken gelmez diye düşünmüştüm hanı sonuçta adam aylardır evinden uzak rahatsız olur diye düşünür diye bekledim. Ama ne kardeşim ne ailem bu durumu düşünmedi şuan kardeşim bizde ve eşim asla onu evde istemiyor. Kendisi 1 hafta sonra tekrar gidecek ama kendi gittikten sonrada kalmasını istemiyor. Bu arada kardeşim geçici bi işe girdi bizim üzerinden geçiniyo gibi olmamak için. Zaten evde olmuyo geceden geceye yatmaya geliyor. Ama eşim bu yüzden sürekli bana soğuk davranıyor. Ona tamam sen haklısın sana sormadan gel dedim ama senin burda olmayacağını düşünerek gel dedim sen evde olsan ben gel diyemezdim ama şuan geldi ve elimden gelen bişey yok dedim . Eşim 3 ay daha egitim görecek ondan sonra tayin olup gidicez zaten. Kardeşimde bu sürede bizde kalmayı düşünüyor. Asıl sorun şu ki eşim beni kardesimden kıskanıyor ve banada sanki eve yabancı bi erkek almışım gibi davranıyor. Ne eşime laf anlatabiliyorum ne kardeşime bişey diyebiliyorum. Gerçekten sıkışıp kaldım bi akıl verin lutfen
EğerEşiniz haklı, size bir sorum olacak esijiz kaynınızı size sormadan evinize yerlestirse kabul eder miydiniz ?
yorumlar uçmuş iyice
adam belki evde başkasının kalmasını, 1 kişinin daha masrafını kabullenmek istemiyordur.
belki de sapık.bilemicem ama konu sahibi eşinizin huyunu biliyorsunuz neden kardeşinizi bu duruma düşürüyosunuz. bari şartları ayarlasaydınız eşinizi ikna etseydiniz. aranızda bi konuşsaydınız önce
7Adam kendi ailesi ile altlı üstlü yaşıyor. Zaten ailesine de bağlı her anlamda. O zaman ailesinin de aynı düşünmesi gerekiyor. Ama öyle değil, ailesi gelinlerinin kardeşinden rahatsız değil. Bu durumda adamın da fikirlerinin yumuşaması lazımdı, her şeyde uydum akıl yaşayan adam eşinin erkek kardeşi konusunda mı özgür
Takmış kafaya sen bana göstermedigin ilgiyi ona gosteriyosun benimle konuşmadığın gibi onunla konusuyosun gezip tozuyosun bilmem ne. Batan şeyler bunlar. Ama bize katılmayan kendisi biz sohbet ederken gezip tozarken kendide katılabilir ama o bunun yerine oturup kendi kendine fesatlanıyo. Kardeşimin bugüne kadar daha tek yanlışı olmadı evdede dikkat eder bizi rahatsız edecek bisey yapmaz bizim düzenimize ayak uydurmaya çalışır. Eve gelirken eli boş gelmez. Ama adama bunlar bile batıyoÇocuk okumak için gelmiş
Size yük olmamak için geçici işe de girmiş
Akşamdan akşama gelip kalıyormuş zaten
Eşin de evde yokmuş
Birkaç ay daha bu şekilde idare edip gidecekmiş.
Eşine batan ne ?
Başka bir adamı eve almış gibi olmak ne demek yahu
Eşinin evinde kızkardeşi geçici olarak kalsa başka kadın eve almış gibi mi olacakmış
Eşinin kafa yapısı çok fena geldi bana
Dikkat et sen
Dün kavga ettik bide kendini öyle savunuyor ki gerçekten artık bende muhakeme yeteneğini kaybettigini düşünüyorum. Ha kavgasını ediyo ama yaptığının ne kadar ayıp olduğunuda biliyo aslındaKesinlikle katılıyorum. Resmen kadının ailesinin elini ayağını kesmiş evinden. Kadını yanlizlastirmis bile baksanıza eşinin davranışıni normal sanıp kardeşine soğuk davraniyor muhakeme bitmiş. Doğru yanlis ayırt edemiyor
Bunu yaparak eşime karşı yanlış bisey yapmış olmadım kendi ailesi 5 senedir çat kapı benim evime girip çıkıyo bende elimden geldigince ağırlıyorum. İllaki onlarla da sorunlarımız oldu ama asla bu derece düşmanlık etmedim. Eşimi tanısam da bu kadar vicdan merhametini kaybettigini düşünmemiştim. En büyük yanlışı kardeşime yaptım benErkek kardeşinizi sizden kıskanan adam kendi kız kardeşine de o gözle bakıyordur net. Sapık herif.
5 senelik evlilikte insan eşini hiç mi tanımaz?
Huyunu bildiği adama danışmadan çok uzun süreli misafiri nasıl kabul eder?
Okurken sandım ki kardeşinizin hoşuna gitmeyen davranışları oldu. Eşiniz sağlıklı dusunseydi tekrar gideceğim boylelikle yalniz kalmazsiniz diye düşünürdü. Bu tavırla sizin kardeşimize soğuk yapmanızda normal değil yazık çocuga cidden. Çalışıyor düşünceli çocuk belli ki Yatmadan yatmaya yazmissiniz . Tavrinizi düzeltin , eşinizle konuşmadan bişey karar vermeniz yanlış olmuş ama esinizde normal degil. eşinize kardeşinizin yanınızda olduğunu net olun gösterin,kardeşinize soğuk davranmayin derim . Çocuğun suçu
Insan olmayınca böyle oluyor. Kendisine de söyledim içinde zerre kadar insanlık kalmamışKardeşi yük olmamak için geçici bir işe girmiş. Ayrıca başkası değil öz kardeşi. Magandanın kendi kardeşi de alt katta oturuyormuş ve o bile kızmış abisine, ben gelince bana da mı bunu söylüyorsun diye. Yani kendi ailesine kendi erkek kardeşine geliş gidiş serbest. Ama konu sahibinin öz kardeşi gelemez ve zaten ailesinden sebepsiz hazzetmiyormuş.
İnsan tam tersini düşünür, eşim küçük çocukla yalnız değil der aklı evde kalmaz.
Giydigime derken normal esofman tişört giyiyorum vay efendim tişört kısaymış belim açılıyormuş. Senin babanın evinde de aynı şeyleri giyiyorum çarşafla gezmiyorum onların yanında asla böyle şeyler demiyosun benim kardeşim senin babandan kardesinden daha mi yabancı bana dedim. Aval aval yüzüme bakiyorOkuduğunuzu anlamadınız mı cidden? Nerede masraf demiş konu sahihi? Kardeşimi kıskanıyor diyor. Daha detay da yazmış. Okuyun lütfen
Kardeşim varken giydiğime karışıyor diyor
Yok ya deseydin zihniyete bak.insan esini kardesinden kiskanir mi ayip yahu.kardesin o senin caninin bi parcasi .sende firsat verme esine bu konuda tepkini koy.tamam izin almadan cagirmissin yanlis ama onun yaptigida yanlis karimin basinda duruyo ne guzel tek kalmiyolar demiyoda fesat fesat dusunu
Gayet açık açık ona davrandığın gibi davrandığın gibi bana davranmıyosun dedi hatta dediki ben gidince benim yerime de geçer eve alışverişi o yapar falan biseyler dediAdam direk kıskanıyorum dememiş. Ya da konu sahibinin ima ettiği şekilde dememiş. Konu sahibi böyle olduğunu düşünüyor. Yani aslında konu sahibi bunu empoze etti millet coştukça verdi gazı. Bana tuhaf geldi konu.
Kız çocuğun varsa dikkat etEğer
7
Takmış kafaya sen bana göstermedigin ilgiyi ona gosteriyosun benimle konuşmadığın gibi onunla konusuyosun gezip tozuyosun bilmem ne. Batan şeyler bunlar. Ama bize katılmayan kendisi biz sohbet ederken gezip tozarken kendide katılabilir ama o bunun yerine oturup kendi kendine fesatlanıyo. Kardeşimin bugüne kadar daha tek yanlışı olmadı evdede dikkat eder bizi rahatsız edecek bisey yapmaz bizim düzenimize ayak uydurmaya çalışır. Eve gelirken eli boş gelmez. Ama adama bunlar bile batıyo
Evet şuan biraz daha kendime geldim esimle konusmuyorum kardeşiminde gönlünü almaya çalışıyorum. Zaten kardeşime mesafeli davranmamdaki neden de eşim evdeyken olay çıkarmasın o gittikten sonra gönlünü alırım diye düşünmüştüm ama yanlış yaptığımı anladım sayenizde kendi pisliginde boğulsun şuan o yokmuş gibi davranıyorumBöyle bir durumda kocayı düşünmek yerine kardeşe nasıl yardımcı olunabilir onu düşünmeniz gerekirdi. En büyük ayıp kardeşe yapılıyor..
Aldatılıyorsunuz. Haberiniz olsun.Eğer
7
Takmış kafaya sen bana göstermedigin ilgiyi ona gosteriyosun benimle konuşmadığın gibi onunla konusuyosun gezip tozuyosun bilmem ne. Batan şeyler bunlar. Ama bize katılmayan kendisi biz sohbet ederken gezip tozarken kendide katılabilir ama o bunun yerine oturup kendi kendine fesatlanıyo. Kardeşimin bugüne kadar daha tek yanlışı olmadı evdede dikkat eder bizi rahatsız edecek bisey yapmaz bizim düzenimize ayak uydurmaya çalışır. Eve gelirken eli boş gelmez. Ama adama bunlar bile batıyo
Bunlari nasil soyleyebiliyor bu nasil bi akil tutulmasiGayet açık açık ona davrandığın gibi davrandığın gibi bana davranmıyosun dedi hatta dediki ben gidince benim yerime de geçer eve alışverişi o yapar falan biseyler dedi
Burası birbirini kıskanan kv, gelin, görümce konularıyla dolu. Eşiniz kıskanmıyor demiyorum. Ancak sizin ima ederek milleti galeyana getirdiğiniz tarzda bir kıskanma diyemeyiz buna anlattığınız kadarıyla.Gayet açık açık ona davrandığın gibi davrandığın gibi bana davranmıyosun dedi hatta dediki ben gidince benim yerime de geçer eve alışverişi o yapar falan biseyler dedi
Burası birbirini kıskanan kv, gelin, görümce konularıyla dolu. Eşiniz kıskanmıyor demiyorum. Ancak sizin ima ederek milleti galeyana getirdiğiniz tarzda bir kıskanma diyemeyiz buna anlattığınız kadarıyla.
Burada kök ailesinden ayrılmayan erkeklerin mağdur ettiği kadınların konusunu çok okuduk. Sizin durumunuz ne bilmiyoruz. Neden eşiniz ailenize bu kadar tepkili? Tepkisinin sebebi gerçekten kendinden mi kaynaklanıyor yoksa sizin kök aile ilişkilerinizden mi? Hiç bir şey yok ortada. Adamın ne sapıklığı kaldı ne ensestliği...
Eğer gerçekten gereksiz bir kıskançlık varsa bu konuşulur. Eşiniz sizi ailenizden koparmak istiyorsa, bencilse ona göre davranırsınız. Ama eğer ki durum gerçekten buradaki yorumlar gibiyse olay sapık düşüncelerse hala o adamın yanında ne işiniz var?
Eşine danışması lazım tek başına karar veremez , vermemeli...Allah aşkına kadın gün boyu evde ..eş yok biraz aklı selim yorum yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?