Eşim erkek kardeşimi evde istemiyor

Deli mi ne

Cok sacma, igrenc bir zihniyet.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Çocuk okumak için gelmiş
Size yük olmamak için geçici işe de girmiş
Akşamdan akşama gelip kalıyormuş zaten
Eşin de evde yokmuş
Birkaç ay daha bu şekilde idare edip gidecekmiş.
Eşine batan ne ?

Başka bir adamı eve almış gibi olmak ne demek yahu
Eşinin evinde kızkardeşi geçici olarak kalsa başka kadın eve almış gibi mi olacakmış
Eşinin kafa yapısı çok fena geldi bana
Dikkat et sen

Eşiniz haklı, size bir sorum olacak esijiz kaynınızı size sormadan evinize yerlestirse kabul eder miydiniz ?
Eğer
7
Takmış kafaya sen bana göstermedigin ilgiyi ona gosteriyosun benimle konuşmadığın gibi onunla konusuyosun gezip tozuyosun bilmem ne. Batan şeyler bunlar. Ama bize katılmayan kendisi biz sohbet ederken gezip tozarken kendide katılabilir ama o bunun yerine oturup kendi kendine fesatlanıyo. Kardeşimin bugüne kadar daha tek yanlışı olmadı evdede dikkat eder bizi rahatsız edecek bisey yapmaz bizim düzenimize ayak uydurmaya çalışır. Eve gelirken eli boş gelmez. Ama adama bunlar bile batıyo

D'ün
Dün kavga ettik bide kendini öyle savunuyor ki gerçekten artık bende muhakeme yeteneğini kaybettigini düşünüyorum. Ha kavgasını ediyo ama yaptığının ne kadar ayıp olduğunuda biliyo aslında

Bunu yaparak eşime karşı yanlış bisey yapmış olmadım kendi ailesi 5 senedir çat kapı benim evime girip çıkıyo bende elimden geldigince ağırlıyorum. İllaki onlarla da sorunlarımız oldu ama asla bu derece düşmanlık etmedim. Eşimi tanısam da bu kadar vicdan merhametini kaybettigini düşünmemiştim. En büyük yanlışı kardeşime yaptım ben

Insan olmayınca böyle oluyor. Kendisine de söyledim içinde zerre kadar insanlık kalmamış

Okuduğunuzu anlamadınız mı cidden? Nerede masraf demiş konu sahihi? Kardeşimi kıskanıyor diyor. Daha detay da yazmış. Okuyun lütfen
Kardeşim varken giydiğime karışıyor diyor
Giydigime derken normal esofman tişört giyiyorum vay efendim tişört kısaymış belim açılıyormuş. Senin babanın evinde de aynı şeyleri giyiyorum çarşafla gezmiyorum onların yanında asla böyle şeyler demiyosun benim kardeşim senin babandan kardesinden daha mi yabancı bana dedim. Aval aval yüzüme bakiyor

Gayet açık açık ona davrandığın gibi davrandığın gibi bana davranmıyosun dedi hatta dediki ben gidince benim yerime de geçer eve alışverişi o yapar falan biseyler dedi

Kız çocuğun varsa dikkat et

Böyle bir durumda kocayı düşünmek yerine kardeşe nasıl yardımcı olunabilir onu düşünmeniz gerekirdi. En büyük ayıp kardeşe yapılıyor..
Evet şuan biraz daha kendime geldim esimle konusmuyorum kardeşiminde gönlünü almaya çalışıyorum. Zaten kardeşime mesafeli davranmamdaki neden de eşim evdeyken olay çıkarmasın o gittikten sonra gönlünü alırım diye düşünmüştüm ama yanlış yaptığımı anladım sayenizde kendi pisliginde boğulsun şuan o yokmuş gibi davranıyorum

Aldatılıyorsunuz. Haberiniz olsun.

Cok Üzüldüm boyle bir kocaya sahip olduğunuz için, kardesinden kiskanmak cok iğrenç ben anlayamıyorum bunu nasil yapar

Gayet açık açık ona davrandığın gibi davrandığın gibi bana davranmıyosun dedi hatta dediki ben gidince benim yerime de geçer eve alışverişi o yapar falan biseyler dedi
Bunlari nasil soyleyebiliyor bu nasil bi akil tutulmasi

Burası birbirini kıskanan kv, gelin, görümce konularıyla dolu. Eşiniz kıskanmıyor demiyorum. Ancak sizin ima ederek milleti galeyana getirdiğiniz tarzda bir kıskanma diyemeyiz buna anlattığınız kadarıyla.

Burada kök ailesinden ayrılmayan erkeklerin mağdur ettiği kadınların konusunu çok okuduk. Sizin durumunuz ne bilmiyoruz. Neden eşiniz ailenize bu kadar tepkili? Tepkisinin sebebi gerçekten kendinden mi kaynaklanıyor yoksa sizin kök aile ilişkilerinizden mi? Hiç bir şey yok ortada. Adamın ne sapıklığı kaldı ne ensestliği...

Eğer gerçekten gereksiz bir kıskançlık varsa bu konuşulur. Eşiniz sizi ailenizden koparmak istiyorsa, bencilse ona göre davranırsınız. Ama eğer ki durum gerçekten buradaki yorumlar gibiyse olay sapık düşüncelerse hala o adamın yanında ne işiniz var?

Sizi erkek kardeşinizden kıskanan, kendi kızkardeşine o gözle bakan bir sapıktır. Net. Ben böyle bir adamla evli kalmak zorunda kalsam ondan olan evladımı bile onunla yalnız bırakmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…