eşim eve gelmedi :(

açtı gelcek durumda değilim bitanem dio
inanamorum bitanemm dio bide taksiye atla gel dieüsteledim gelemem dedi kapadım suratına eğer gelmezse hava aydınlanır aydınlanmaz gidiorum

Canım çok sinirlisin şuan anlıyorum seni nasıl gıdıceksın araba var mı bak gıtdıgınde zaten uyuyor olucak eşin ve erkeklerin oldugu bir ev yani eşin bunun altından cok zor kalkar kapıya kadar gıdersen sanada sınırlenır bence gıtmemelısın iyi düşün. Ayrıca sesi nasıldı çokmu içmiş ?

açtı gelcek durumda değilim bitanem dio
inanamorum bitanemm dio bide taksiye atla gel dieüsteledim gelemem dedi kapadım suratına eğer gelmezse hava aydınlanır aydınlanmaz gidiorum

hava aydınlandıktan sonra gidersen ne anlamı olucak...şimdi sen ona mesaj at de ki...sen şimdi gittin ya herşey sana benzicek...adam seni bitanemlerle kandırmaya çalışmış sen de onu romantizminle döv...gerçi mantıksız bir cümle ama sen de onun kadar saçmalamış olursun...hem mevzuuyu da germemiş olursun

iyide zaten tellle konuşmk asıl sevgili ve nişanlıyken oluyokii evli oldummu e zaten sürekli görüşme konuşma fırsatı olunca zamanla konuşmalarda azalıyor ister istemez daha nişanlısınız siz şimdi olur tabi bende eşimle evlenmeden önce saatlerce konuşuyoduk aklımız biraz ulaşamasak birbirimizde kalıyodu sürekli araşıyduk ama şimdi o benim hep evde olduğumdan naaptığımı biliyo ben onu biliyom oyüzden konuşcak bişii bile bulamıyoz bazen telde

ilk defa çıkmış adam arada müsade etmekte yarr var bbence korkulacak endişelenecek bir durum yoksa dert etme hem sana demiş adam izin almış gideimm mi die bidahakine izin vermezsin olur canım dert etme arada olur böle 2 senedir evliyiz sadaca 1 defa kocam pavyona gitti arkadaşlarıyla gece baya geç dönmüştü 2 şer bira içmişler gelmişler hiç dert bile ememiştim

esim pavyona gitse paralarim onu

hiç zannetmiyorum :) onlar o kadar yüzeysel ve rahatlar ki arkadaşımda kalıcam desen, çıkar gelir, kontrolunu yapar.. gider eve uyur.. hayat onlara güzel yaa :))

gitmede sorun yok zaten istedikleri yere gitsinler mevzuu eve dönmekte eve dönmesi lazımdı

hadi gitmesini geçtim telefonuda açmamaya hakkı yok yani! bu kadarı sorumsuzluğa girer.Bak izin vermişsin ne güzel gitmiş içmiş sohbet etmiş niye kıymetini bilmiyolarki anlamadım.

Bencede bu konuda sana katılıyorum
Kadıncağız merak ediyor sonuçta
Sanki tınlamıyormuş gibi davranmış oluyor telefonu açmamakla
Ama belkide uymuştur

gayaet yumuşaktı sesi
saat 6.30 da otobüsün servisi var bu taraftan yürüme mesafesi bize gidicem herşeyi aldım göze

tabi evlenince azalıcak farkındayım ama, şimdilik mutlydum ben ya :)) aklını çelicekler adamın, aramıcak sonra

nie sizinle gelmesini istemiyesiniz ki
siz onun ailesinin yanında sıkılıo olsanız o size sen gelme hayatım mı diyecek
bence de gidin
evi terketmek anlamında diiil tabiii
ama ben olsam bu yaptığına pişman ederdim doğrusu
sabaha kadar dönmemek te ne demekmiş burnundan getirirdim

Pavyon muYok bacım yok lüzumu yok böyle şeylerin
Mis gibi evimizde otursun ben ona ne istiyorsa yapar ederim
Asla müsade etmem tövbeee

abooov bide pavyona gitmiş o daha kötü yaa valla öyle pavyona gitcem desin ve gitsin bende o pavyonu onun başına geçiririm ay çok şükür öyle şeylerimiz yok yaa içkisi falan olmadığı için bekarken bara bilem gitmezmiş benim kocişim canım yaa hayallerimdeki erkek tam Allahım gönlüme göre verdi çok dua etmiştim içkisi sigarası olmasın fanatik olmasın evine karısına bağlı olsun falan diyee çok şükür tam istediğim gibi yoksa biz geçinemezdik vallaaa

Bence arkadaşım sen bir yere gitmeyeceksin, eşin eve gelecek. Tatlım, canım diyerek gönlünü bir şekilde alacak ve bu da sana ders olacak. Bir daha izin vermeyeceksin. Kimse ayrılmak için evlenmiyor ama kadınların bu yapıcı davranışları çok suistimal ediliyor. Gelmiyorum mu dedi. Kaldığı evi basıp saçından sürüye sürüye eve getireceksin. Bunu hak ediyorlar bence.

ortada oyle sacini suruye suruye getirtilecek bir mevzu yok,
adamin surekli yaptigi bir sey degil,
40 yilda bir gitmis...
bu kacinci yorumun surekli kiskirtma modundasin...

ya pavyon olupta napcak en fazla kadın mı oturtcak masaya hayatta yedirmez onlara para alışkanlık olmasın kafi 2 senede adam arkadaşşlarıyla çıkmış bana yalanda sölememiş gittiği yeri bile sölemiş ne bilim hiç sorun etmedim ben hatta orası nasıl bi yer diye sormuştum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…