- Konu Sahibi lelelesakine
-
açtı gelcek durumda değilim bitanem dio
inanamorum bitanemm dio bide taksiye atla gel dieüsteledim gelemem dedi kapadım suratına eğer gelmezse hava aydınlanır aydınlanmaz gidiorum
açtı gelcek durumda değilim bitanem dio
inanamorum bitanemm dio bide taksiye atla gel dieüsteledim gelemem dedi kapadım suratına eğer gelmezse hava aydınlanır aydınlanmaz gidiorum
çok doğru aslında.. daha bugün nişanlım beni aradı, işteyken çok fazla arar beni, kendi iş yerindeki evli arkadaşları '' biz evliyiz bu kadar konuşmuyoruz eişlerimizle kılıbık mısın sen '' demişler.. açık ve net söyledi bunu..
ilk defa çıkmış adam arada müsade etmekte yarr var bbence korkulacak endişelenecek bir durum yoksa dert etme hem sana demiş adam izin almış gideimm mi die bidahakine izin vermezsin olur canım dert etme arada olur böle 2 senedir evliyiz sadaca 1 defa kocam pavyona gitti arkadaşlarıyla gece baya geç dönmüştü 2 şer bira içmişler gelmişler hiç dert bile ememiştim
çıkmış biri çıkmış
kesinlikle romantik olmak daha iyidir çünkü ardından , ben sana öyle mesajlar attım takmadın bileeeeeeee , diye adamın üstüne atlanabilir ama kavga edersek eğer adamda der sende hiç anlayışlı değilsin bilmemne ,
aman ya şu adamlar bizi ne hale getirdiler, erkekler kulubu falan var mı acaba , onlarından bizler gibi ilişkileri hakkında düşündüğü şeyler varmıdır? karım geçen saçlarını boyatmış hiç beğenmedim ama beğendim dedim , napsam şimdi falan
ilk defa çıkmış adam arada müsade etmekte yarr var bbence korkulacak endişelenecek bir durum yoksa dert etme hem sana demiş adam izin almış gideimm mi die bidahakine izin vermezsin olur canım dert etme arada olur böle 2 senedir evliyiz sadaca 1 defa kocam pavyona gitti arkadaşlarıyla gece baya geç dönmüştü 2 şer bira içmişler gelmişler hiç dert bile ememiştim
hadi gitmesini geçtim telefonuda açmamaya hakkı yok yani! bu kadarı sorumsuzluğa girer.Bak izin vermişsin ne güzel gitmiş içmiş sohbet etmiş niye kıymetini bilmiyolarki anlamadım.
Canım çok sinirlisin şuan anlıyorum seni nasıl gıdıceksın araba var mı bak gıtdıgınde zaten uyuyor olucak eşin ve erkeklerin oldugu bir ev yani eşin bunun altından cok zor kalkar kapıya kadar gıdersen sanada sınırlenır bence gıtmemelısın iyi düşün. Ayrıca sesi nasıldı çokmu içmiş ?
iyide zaten tellle konuşmk asıl sevgili ve nişanlıyken oluyokii evli oldummu e zaten sürekli görüşme konuşma fırsatı olunca zamanla konuşmalarda azalıyor ister istemez daha nişanlısınız siz şimdi olur tabi bende eşimle evlenmeden önce saatlerce konuşuyoduk aklımız biraz ulaşamasak birbirimizde kalıyodu sürekli araşıyduk ama şimdi o benim hep evde olduğumdan naaptığımı biliyo ben onu biliyom oyüzden konuşcak bişii bile bulamıyoz bazen telde
yaa kızlar ben eşimle birlikte olmak için hiç bilmeğim bi şehre geldim onu bırakıp ailemin yanına asla gitmiorum ve diorum ya kardeşim bugun geldi askerden ona ragmen girmedim onu bırakıp o bende geliyim dediği halde sıkıldığını bildiğim için gerek yok dedim kardeşim gelir yada ben hafta içi gider gelirim bi günlüğüne dedim sırf yanlız kalmasın ve sırf benim için istemeğigii halde gelmesin die evde kaldım ben onun için bu kadar taviz verirken bu yaptığını nasıl hazmetcem bilmiorum
sabah gitmeyi düşünüorum ama evi terk etmek anlamında değil kardeşimin yanına görmeye gidicem o beni hiçe saydı bugun ben onun için neden taviz veriyim ki bu kadar
Pavyon muYok bacım yok lüzumu yok böyle şeylerin
Mis gibi evimizde otursun ben ona ne istiyorsa yapar ederim
Asla müsade etmem tövbeee
gayaet yumuşaktı sesi
saat 6.30 da otobüsün servisi var bu taraftan yürüme mesafesi bize gidicem herşeyi aldım göze
Bence arkadaşım sen bir yere gitmeyeceksin, eşin eve gelecek. Tatlım, canım diyerek gönlünü bir şekilde alacak ve bu da sana ders olacak. Bir daha izin vermeyeceksin. Kimse ayrılmak için evlenmiyor ama kadınların bu yapıcı davranışları çok suistimal ediliyor. Gelmiyorum mu dedi. Kaldığı evi basıp saçından sürüye sürüye eve getireceksin. Bunu hak ediyorlar bence.
ortada oyle sacini suruye suruye getirtilecek bir mevzu yok,
adamin surekli yaptigi bir sey degil,
40 yilda bir gitmis...
bu kacinci yorumun surekli kiskirtma modundasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?