eşim eve gelmedi :(

Böyle bir durumda eşinize güvenmiyor musunuz da şüpheleniyorsunuz diyemeyeceğim.
Eşinizin yaptığı hiçbirşeye bir anlam varemedim ve bana göre büyük hata yapmış.
İçki içmişse içmiş, eve neden gelmiyor, ilk defa mı içiyor eşiniz.
Ev de ki eşini hiç mi düşünmüyor.
İnsanın aklına ister istemez başka başka şeyler gelir, en azından benim gelir,
bana gecenin bir körü eve gelmesi bile tersken, hiç gelmemesi tamamen mide bulandırıcı.
Yine de alın karşınıza konuşun tabi ki, hemen bilet alıp gitmek olmaz,
cevaplardan tatmin olduktan sonra da, bir daha böyle bir sçamalığı kaldıramayacağınızı da iyice anlatın bence.

esimden yana sansliyim herhalde ne maca gider ne disari,
arkadaslariyla ayda yilda bi gider ondada cok gec kalmaz

benim eşim nöbet sistemiyle çalışıyo oda ayda sadece 7 gün diğer günler hep evde arada ben kovuyorum git maç oyna diye..evcimeniz bizd...birde Allaha şükür ne içki ne sigara hiç biride yok...

içki ortamı berbat bi ortam!... arkadaşın eşininde 2 dengesiz arkadaşı varsa yeter zaten evindeki düzenini bozmaya... yazıkk çok yazıkk

canım umarım gece gelmiştir eşin ama eğer gelmediyse bile bundan sonra böyle birşeyin birdaha asla olmayacağına dair sözverdirt.bazı arkadaşlar olaya hoşgörüyle yaklaşmış ama ben öyle düşünmüyorum.bu eşe güven meselesi değil.tabii ki eşine güveneceksin,iş için şehirdışına gitmesinebişey diyomuyuz.ama işin içinde içki varsa bu durum beni korkutur.bir adam kendini kaybedecek kadar içtikten sonra kendinin bile inanamayacağı şeyler yapabilir.o yüzden saat kaç olursa olsun taksiye binip eve gelmeli bence

ya kızın başına bişe gelse, ya kocasının evde olmadığını anlayan birisi eve zorla girmeye kalksa yada doğalgazdan zehirlense....
bunun hesabını kime verebilir ki.. çok düşüncesizlik yapmış bencede...

arkadas galiba babasinin evine gitti kardesini gormeye ondan giremedi,
birde esi evdeyse yine giremez galiba,
gelismeleri merakla bekliyoruz

cnm benim eşimde nöbet tutuyo bunu herkez biliyor ama ne eve giren oldu nede zehirlendim

ben olsam hiç beklemeden evden giderdimayrıca ben arkadaşlarıyla olduğuna inanmıyorum burnuma kötü kötü kokular geliyo

aklıma kötü şeyler geldi.. alkol bahane bence.. alkollü olsun saat kaç olursa olsun gelsin duş alsın o sırada siz kahve yapardınız sonra guzelce uyurdunuz.. bu ne ya.. bu eşler evlenırken hiç mi düşünmüyor bunu... o kendine eş olarak aldığı bayanın, annesının babasının kendısını ona iyi bak kızımıza diye verdiğini... benım babam nısanlıma isteme aşamasında önce allaha sonra sana veriyorum oğlum, sana emanett dedi...

bilmiyorum anormal bı durum var bence.. telefonu da açmamış.. tavrınızı koyun, konusmayın. nasıl sinir oldum var ya.

Dün gece siteye girmişsin galiba canım,aslında merak etmiştik ne yaptın diye?Bir cevap yazsaydın keşke..Neyse belki de müsait değildin..İnşallah herşey hallolmuştur,bir daha izin veriyosan bile belli bir saat belirleyin...ben de geç gelme ve takılma olayından çok problem yaşadım...Şimdi ya en yakın arkadaşlarıyla istediği kadar takılıyor..Ya da başka arkadaşlar varsa birlikte gidiyoruz ,haremlik selamlık sevmem ben geziliyosa birlikte gezelim diyorum..Tabiki ayrı da takılmamız lazım ama gece sabaha kadar ayrı takılmak yok valla bence...Onun dışında gece 12 den sonra geldiği zaman da zaten bozuluyorum ben,ev düzeni diye bişey var ...kırk yılda bir olur ama ara sıra gece geç gelmeler olmaz valla...yoksa önünü alamayız biliyorum..Ama çok ciddi sorun yaşadığımız zamanlarda,sabaha karşı geldiğinde filan,ben aynını yapamayacağım için,bir gece arkadaşımda kalmıştım,çok merak etmişti,ders olmuştu valla,,,onlar her istediğini yapıyo biz evde oturacağız sanıyolar,valla ben istemediğim hiçbişeye tahammül etmiyorum,bu dünyaya kendisini benden üstün görecek bir kocayı çekmek için gelmedim,çekmiyorum da,çekersem çektiriyorum...:128:

tavrını koy cnm benm böyle alışırsa çok çekersin.bekar değil ki. tamam çıkmış gitmiş ama saat 12yi geçmeden eve gelecek bi koca yani.
sabah gelcem ben mesaja bak. ( uff

adamdaki rahatlığa bak yaaçok içtim gelemiycem miş miş aslında sır rezil etmek için gidicektiniz arkadaşının ewine gecenin bi yarısı kapıyı çalıp kocam çok içmiş gelemiyomusun almaya geldeim alayımda gideyim diycektiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…