- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi lelelesakine
-
Bide izin almış Kadında müsade buyurmuş amacanim bu kadar madem dert edecektin keske bastan izin vermeseydin,
gerci sonradan gelmicem demis ama :44:
valla helal olsun canım sana sen müsade etmişsin eşinde saklamamaış bu çok önemli zaten benim eşimde kızcağımı bilse bile ne olsa söyler izin alır vs ama hiç kusura bakmasın hayatta bi başınada yollamam öyle karılı kızlı yerleree.. mervişimin dediği gibi evinde otursun ne istiyosa yapmaya rağzıyım ben kocişime zaten öyle gereksiz şeylere aynen para bilem vermez burda otellere yemeğe eğlenceye falan çağırıyolar yada biz gidiyoz ama hep eşli ve arkadaşlarla veya başbaşa zaten evcimen olduğu için sorun olmuyo neyseki bizdeeşime kalsa evden fazla dışarı bilem çıkmaz işi gücü olmadıkça ben gezelim diye ısrar bile ederim hatta
hala gelen giden yok 10 dk lık yer gittiği yerde
ve ben kapadıktan sonrada aramadı tekrar
Bide izin almış Kadında müsade buyurmuş ama
Erkekler niye hep kadınların iyi niyetini suistimal ediyorlar
ya benim kocam bensiz zaten bişi yapmaz sadece 1 defa arkadaşlarıyla toplanıp bira içecekler gelecekler nolur yani ne bilim ben mi çok genişim bu konuda bilemedim ama sürekli olmaz obana sölese arkadaşlarla falanca yere gidecez dieben hayır gitmicen desem oda dönüp arkadaşlarına gelemiom dese o duruma kocamı düşürmek daha katlanılmaz gelir çünkü bu bir sefere mahsus olur devamlı bişii olmaz zaten buna ne ben izin veririm nede kendi eğilim gösterr
canim bu kadar madem dert edecektin keske bastan izin vermeseydin,
gerci sonradan gelmicem demis ama :44:
canım dedimya normalde hayyatta gitmez bide geldi yemek yerken hayatımmm çocuklar çağırdı gitmedim karım dan izin alıyım dedim dedi,
bende adam zaten çalışıo bunalıo die tabi git dedim hatta gelmicem dediğinde de saat kaç olursa olsun uyıcan zaman eve gel dedim hemen gell geç kalma vs demedim
gitme desemde gitmezdi zaten yada ben salağım öyle düşünüorum
Kız bizim zavallılar çalışmaktan uyumaya bile vakit bulamıyorlar
Kocamdan çok KK ile vakit geçiriyorum
canım dedimya normalde hayyatta gitmez bide geldi yemek yerken hayatımmm çocuklar çağırdı gitmedim karım dan izin alıyım dedim dedi,
bende adam zaten çalışıo bunalıo die tabi git dedim hatta gelmicem dediğinde de saat kaç olursa olsun uyıcan zaman eve gel dedim hemen gell geç kalma vs demedim
gitme desemde gitmezdi zaten yada ben salağım öyle düşünüorum
lütfen kimse kızmasın darılmasın gücenmesin ama , burda konu sahibi arkadaşımız çok üzüntülü çok zor durumdayken , kendi kocalarınızı ilişkileriniz övmek bana yanlış geliyor , özendirir gibi... insan ister istemez düşünür , biz böyle değiliz bana böyle davranmıyor diye ve daha çok depresyona girer. burda konu sahibine yardım etmek varız , kendimizi anlatmak için değil diye düşünüyorum
öyle vallaa hele benimki 26 saat çalışıyo 22 saat dinlenme zamanı oluyo e ondada 10da işten geliyo kahvaltıyı yapıyoz biraz birbirimize sırnaştıktan sonra eşim uyuyoki genelde bende onunla uyuyom yada uyumasam bile bana illa kendini saçını okşatarak falan sarılıp öyle uyur sonra zaten 4-5 saat anca yatırıyom adamı kalkıyo yemek yiyoz oturuyoz tv yada film izliyoz çay meyve e gece 11de geri uykusu geliyo adamcağızın tabi bu 10da veya nadirende olsa 12de 1de uyuyabiliyohadee sabah 8de geri işe gidiyo adam bazen akşama kadar yatmadığıda olabiliyo tabi e eşlerimiz naapcağını şaşırıyo bizle ilgilenebilmek için uykusundan feragat ediyolar bu hem güzel bişey hemde bu çalışma şartlarında çalıştıkları için üzücü yaa bakalım yaza tayinimiz var inşallah atandığımız yerde çalışma şartları iyi olurda normal memur düzeni sabahtan akşama kadar olur hafta sonumuzda bize kalır inşallah öyle atanabilir kocişim yaa :18:
lütfen kimse kızmasın darılmasın gücenmesin ama , burda konu sahibi arkadaşımız çok üzüntülü çok zor durumdayken , kendi kocalarınızı ilişkileriniz övmek bana yanlış geliyor , özendirir gibi... insan ister istemez düşünür , biz böyle değiliz bana böyle davranmıyor diye ve daha çok depresyona girer. burda konu sahibine yardım etmek varız , kendimizi anlatmak için değil diye düşünüyorum
bak hep beraber saati 4.30 ettik nerdeyse,evde yanlız değilsin yani koskoca KK yanında valla :) :)
Yok daha nelerhaklisin ben ilk basta yazdim ama kotu niyetle yazmadim kimseyi ozendirmek gibi bi amacim yoktu zaten sonrada pisman oldum ama yazmis bulundum,
konu sahibinden ozur dilerim
Yok daha neler
Sen uyumaya calış bi dinlen sakinleş sonra sağlıklıca düşün daha fazla kendını yorma yıpratma ...
Dediğim gb ortada bir hata var ama sonucunda bundan daha fazla uzulmemen ıcın bıraz sakin olman lazım tepkılerını ölçmeye çalış öfkeni kontrol et kendını haksız sanma tabıkı haklısın ama bıraz daha olumlu şeyler dusun bır dahada böyle bıseyın olmuycanı olmaması gerektıgnıde söyle ha bunları yapmak kolay degıl o da bır gercek ama belkıde basarıcaksın burnunu bıraz sürttür cok yüz verme derim hersey hallolur ınsallah... Cümleten hayırlı sabahlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?