eşim eve gelmedi :(

ya benim kocam bensiz zaten bişi yapmaz sadece 1 defa arkadaşlarıyla toplanıp bira içecekler gelecekler nolur yani ne bilim ben mi çok genişim bu konuda bilemedim ama sürekli olmaz obana sölese arkadaşlarla falanca yere gidecez dieben hayır gitmicen desem oda dönüp arkadaşlarına gelemiom dese o duruma kocamı düşürmek daha katlanılmaz gelir çünkü bu bir sefere mahsus olur devamlı bişii olmaz zaten buna ne ben izin veririm nede kendi eğilim gösterr

hala gelen giden yok 10 dk lık yer gittiği yerde
ve ben kapadıktan sonrada aramadı tekrar

yaa canım çokta sıkma eşinin huyunu bilmiyorum ama ters tepkide yapabilir sinirli bi yapıya sahipse sabah gelicem demiş çantanı hazırla bekle sen eşini o gelmedende sakın terk etme evini gelincede madem sen benim yanında olmak için çaba sarf etmiyosun senin yanında kalmamın bi değeride yok ailemi özledim bende bikaç gün kalmaya gdiyorum beni otogara bırak de bakalım ne diyecek aşkım gitme falan diyecektir büyük ihtimalle bakarsın bi konuşursun eşinle baktın pişkinliğe vuruyo gidersin sende bikaç gün evde aç kalsın evde yalnız kalmak ne demekmiş görsün bakalım ama pişmansa bidaa olmaz falan derse gitme aranızı düzelt iyice gideceksende öyle git derim

Bide izin almış Kadında müsade buyurmuş ama
Erkekler niye hep kadınların iyi niyetini suistimal ediyorlar

belki arkadaslari israr etti e birde alkol alacaklarmis yani adamin surekli yaptigi birsey degil ilk defa olmus,
bence sk bogaz etmemeli he tavrini koysun tabi...

Benim direksiyon hocam vardı. 50 li yaşlarda bir bayan. Bazen içmek için kız arkadaşlarının evine giderdi... Feministlikse feministim kardeşim. Bir erkek kendine yapılmasını istemediği şeyi karısına yapmayacak. Sınırını bilecek. Evine döneceğini düşünüpte içecek ve bir erkek arkadaşının evinde kalmayı düşünüyorsa baştan izin alacak veya eşinin evde olmadığı zamanı seçecek. Bu kadın da bu stresi yaşamayacak. 40 yılın başı belki yaşandı ama bu kadın bu olayı 40 yıl unutmayacak.

aynı düşünüyorum :)

canim bu kadar madem dert edecektin keske bastan izin vermeseydin,
gerci sonradan gelmicem demis ama :44:

canım dedimya normalde hayyatta gitmez bide geldi yemek yerken hayatımmm çocuklar çağırdı gitmedim karım dan izin alıyım dedim dedi,
bende adam zaten çalışıo bunalıo die tabi git dedim hatta gelmicem dediğinde de saat kaç olursa olsun uyıcan zaman eve gel dedim hemen gell geç kalma vs demedim
gitme desemde gitmezdi zaten yada ben salağım öyle düşünüorum

Sen uyumaya calış bi dinlen sakinleş sonra sağlıklıca düşün daha fazla kendını yorma yıpratma ...

Dediğim gb ortada bir hata var ama sonucunda bundan daha fazla uzulmemen ıcın bıraz sakin olman lazım tepkılerını ölçmeye çalış öfkeni kontrol et kendını haksız sanma tabıkı haklısın ama bıraz daha olumlu şeyler dusun bır dahada böyle bıseyın olmuycanı olmaması gerektıgnıde söyle ha bunları yapmak kolay degıl o da bır gercek ama belkıde basarıcaksın burnunu bıraz sürttür cok yüz verme derim hersey hallolur ınsallah... Cümleten hayırlı sabahlar.

Kız bizim zavallılar çalışmaktan uyumaya bile vakit bulamıyorlar
Kocamdan çok KK ile vakit geçiriyorum

öyle vallaa hele benimki 26 saat çalışıyo 22 saat dinlenme zamanı oluyo e ondada 10da işten geliyo kahvaltıyı yapıyoz biraz birbirimize sırnaştıktan sonra eşim uyuyoki genelde bende onunla uyuyom yada uyumasam bile bana illa kendini saçını okşatarak falan sarılıp öyle uyur sonra zaten 4-5 saat anca yatırıyom adamı kalkıyo yemek yiyoz oturuyoz tv yada film izliyoz çay meyve e gece 11de geri uykusu geliyo adamcağızın tabi bu 10da veya nadirende olsa 12de 1de uyuyabiliyo hadee sabah 8de geri işe gidiyo adam bazen akşama kadar yatmadığıda olabiliyo tabi e eşlerimiz naapcağını şaşırıyo bizle ilgilenebilmek için uykusundan feragat ediyolar bu hem güzel bişey hemde bu çalışma şartlarında çalıştıkları için üzücü yaa bakalım yaza tayinimiz var inşallah atandığımız yerde çalışma şartları iyi olurda normal memur düzeni sabahtan akşama kadar olur hafta sonumuzda bize kalır inşallah öyle atanabilir kocişim yaa :18:

yok canim estagfurullah...
belkide gelir yani sen kendini bosuna strese sokma,
geldigi zaman konusursun tatli dille bir daha yapmamasini soylersin,
yine yaparsa o zaman kiz...

lütfen kimse kızmasın darılmasın gücenmesin ama , burda konu sahibi arkadaşımız çok üzüntülü çok zor durumdayken , kendi kocalarınızı ilişkileriniz övmek bana yanlış geliyor , özendirir gibi... insan ister istemez düşünür , biz böyle değiliz bana böyle davranmıyor diye ve daha çok depresyona girer. burda konu sahibine yardım etmek varız , kendimizi anlatmak için değil diye düşünüyorum

haklisin ben ilk basta yazdim ama kotu niyetle yazmadim kimseyi ozendirmek gibi bi amacim yoktu zaten sonrada pisman oldum ama yazmis bulundum,
konu sahibinden ozur dilerim

Sırnaşmadan uyumuyomu yani
Gerçekten çok kötü çalışma şartları
Bizde yaptık tercihimizi dur bakalım ama İstanbuldan ayrılmak istemiyorum
Ya bak eşimi özledim böyle bahsedince
Konu sahibi arkadaş yumuşadı mı acaba?

bende arkadaşa katılıyorum.

aynen katılıyorum canım hepsinede şimdi güzeel bi uyku çekiyosun sonrada sabah eşinle sağlim kafayla konuşuyosun baktın pişkinliğe vuruyo ozaman cingar çıkarabilirsin ama baktın özür diliyo bidaa olmaz falan diyo ozaman affedersin canım yaa üzülme sen bence sabah eşin elinde çiçekle senden özür dilemeye gelecek yani umarım öyle olur hadi ben kaçtım hoşçakalın arkadaşlar sende üzme canım kendini ilk ve son olur belki bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…