- Konu Sahibi lelelesakine
-
lütfen kimse kızmasın darılmasın gücenmesin ama , burda konu sahibi arkadaşımız çok üzüntülü çok zor durumdayken , kendi kocalarınızı ilişkileriniz övmek bana yanlış geliyor , özendirir gibi... insan ister istemez düşünür , biz böyle değiliz bana böyle davranmıyor diye ve daha çok depresyona girer. burda konu sahibine yardım etmek varız , kendimizi anlatmak için değil diye düşünüyorum
konuşmamaızın üstünden bi saat geçtti ve gelmedi hala
son kez soruyorum kusuruma bakmayın sabah gidiyim mi
Ben kocamı hiç övmedim valla..Kayınpederimden bahsettim:d
KK da ki , kaynanalar okur ve özenirse napcaz şimdi
Bence sabah onun gelmesini bekle gideceksende öyle gitkonuşmamaızın üstünden bi saat geçtti ve gelmedi hala
son kez soruyorum kusuruma bakmayın sabah gidiyim mi
lütfen kimse kızmasın darılmasın gücenmesin ama , burda konu sahibi arkadaşımız çok üzüntülü çok zor durumdayken , kendi kocalarınızı ilişkileriniz övmek bana yanlış geliyor , özendirir gibi... insan ister istemez düşünür , biz böyle değiliz bana böyle davranmıyor diye ve daha çok depresyona girer. burda konu sahibine yardım etmek varız , kendimizi anlatmak için değil diye düşünüyorum
ben aradıktan sonra gelir die düşünüştüm mahvetti beni mahvetti
ben aradıktan sonra gelir die düşünüştüm mahvetti beni mahvetti
bende çıkıorum kızlar hakkınızı helal edin
hayır telefon etmedim msj attım kaç olursa olsun yatmaya eve gel die oda araba kullancak durumda değilkim o yuzden kalıcam demiş cevap vermdim ne gelen var ne arayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?