- 17 Ağustos 2023
- 8.489
- 29.244
- 478
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Ne biçim amca bu ya çocuklari hiçmi düşünmuyor?Kardeşine satmş ben kardeşiyle knultm. Anlaşalm senle dedi avukat fln uğraşıp kçtü olmayalım zaten borçlarınız vardır. Hastane masrafları var hepsi belgeli bunları ispatlarm sen zaten bişey alamsssn dio
Başkasına satsaydi adam can derdine düşmüş haklı derdim. Kardeşi sizi manupule ediyor. En fazla 300-400 bin borç vermiştir. Bunun karşılığında tapuyu almıştır. Adam hastayken onu da manupule etmiştir. Mutlaka avukat tutun. Siz kazanırsınız.Kardeşine satmş ben kardeşiyle knultm. Anlaşalm senle dedi avukat fln uğraşıp kçtü olmayalım zaten borçlarınız vardır. Hastane masrafları var hepsi belgeli bunları ispatlarm sen zaten bişey alamsssn dio
Siz ugrasmayacaksiniz avukat uğraşacak. Hala manipüle ediyor sizi. Kanmayın lütfen. Avukata danışın o zaten söyler kazanılır dava yada kazanılmaz diye.Benmde aklıma gelmedi değil doğrusu ama çok çirkefler uğraşmaya değmez insanlar. Instagram hesabmdan paylaştığım bazı şeylere eşin hastayken paylaşmışsın bumlar delil hep dio
Para verdikleri yorumunu şimdi gördüm. O halde yapacak birşey yok. 1+1 ev alınıp calismaktna başkaYazılan yorumlara göre mal kaçırma vs yok ortada. Normalde aile konutu eş izni olmadan satılmaz ama size para da vermişler, hak iddia edilebilecek bir şey yok gibi görünüyor.
Kimin üzerineyde o satabilir. Kefil durumlarında eşin imzası gerek sadece.Şerh koydurmasaniz da olmaması lazım aslında. Evlenmeden önce almış ise bilemeyeceğim. Umarım çıkarsınız bu zor durumdan bir an önce
2 3 yıldır hastaymış. Ve özel hastanede ameliyat olmuş tedavi görmüş. Gerçekten hastane masrafına da gitmiş olabilir
Başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun. Kime sattığı vesaire belli mi bir üç kâğıt olmasın da.Merhaba arkadaşlar. Ben eşim 1 ay önce kanserden vefat etti. Vefatından sonra öğrendim ki hastane masrafları için evimizi satmış. 2 çocuğumla ortada kaldım. Kiraya çıksam karşılıycak bi gelirim yok. Ev almam lazm bankadan kredi çekmek çok zor ve faizler çok yüksek. Benim gibi olan var mı yardımcı olun lütfen
A AasslliimmAdamın hastalık psikolojisi ile akıl sağlığı yerinde değilken satmis, kardeşine satmış, sonra banka havaleleriyle falan ispat etmesi gerekir. Mal kaçırma vs bir sürü şekilde avukat size yol gösterir. Ben olsam dava açardım mutlaka.
Bu durumda evlendikten sonra alınanlar ortak maddesi çok saçma kalıyor.Kimin üzerineyde o satabilir. Kefil durumlarında eşin imzası gerek sadece.
O boşanma durumu için geçerli. Kadın boşansa evlilik içinde edinilen malların yarısını isteyebilirdi. Kaldı ki o konuda da miras, hediye gibi mallar konu dışı. Diyelim ki eşinize anne-babası bedelsiz ev hediye etti ya da onlardan miras kaldı. Bu tapu evlilik içinde eşinize geçmiş olsa bile ortak mal değil. Çalışıp kazanılması gerekiyor.Bu durumda evlendikten sonra alınanlar ortak maddesi çok saçma kalıyor.
Avukatla görüşün bu durumu. Kardeşine sattıysa mal kaçırmaya girebilir ve evinizi geri alabilirsinizMerhaba arkadaşlar. Ben eşim 1 ay önce kanserden vefat etti. Vefatından sonra öğrendim ki hastane masrafları için evimizi satmış. 2 çocuğumla ortada kaldım. Kiraya çıksam karşılıycak bi gelirim yok. Ev almam lazm bankadan kredi çekmek çok zor ve faizler çok yüksek. Benim gibi olan var mı yardımcı olun lütfen
Ölenin arkasından konuşmak istemiyorum. Allah yardıımcın olsun çok zor bir durum.Annem vefat etti babmda amcamlarla beraber yaşıyolar. Arkmdan kardeşiyle ne planlar kurmuşlar ev bana kalmasn die çocukları hiç düşünmemişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?