Eşim evimizi habersiz satmış

2 3 yıldır hastaymış. Ve özel hastanede ameliyat olmuş tedavi görmüş. Gerçekten hastane masrafına da gitmiş olabilir

Çok geçmiş olsun ufak bir test ameliyat için 550 binse eğer tamamı milyonu bulur.

Benim de ufak bir operasyon için kansere göre ufak kalıyor 50 bine yakın para gitti özelde.

İlk msjlara takildim ben, ama yorum yapmadım adam ameliyat olacak hasta kadın çalışmıyor ne olacaktı ki?
Ev size kalsa nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz?
Bir an önce bu aileden kurtulup yıllık kira verip çalışmaya başlayın
Çocuklar süt bebeği değil kreşe verin düzen kurun

Gidip kayın ailenin evine yerleşin 'bu çocuk sizin oğlunuzun, beni böyle aç açıkta bırakmalarına göz yumduysanız iş ve ev bulana kadar bu evde kalmama ses çıkarmayıp çocuğuma da bakacaksınız' deyin. Şu an en pratik çözüm bu, bu sayede belki hakkınız olanı mahkemesiz vermeye razı olurlar.

Arkanızdan laf söylenmesinden falan korkmayın, siz böyle korktukça onlar kazanacak, ahirette alacağınız hakka değil çocuklarınızı yetiştirmenizi sağlayacak maddi güce ihtiyacınız var

Kesinlikle çok mantıklı bir yorum bu. Bence de kayın haklı gb geldi bu konuda.

Konu sahipleri konuyu derli toplu anlatmıyor hiçbir zaman, her cvba minik minik ayrıntılar ekliyorlar.

Konu sahibi zaten adam ağırlaşmadan önce boşanmayı planlıyormuşsunuz, boşansaydınız da ev satılıp paranın yarısını size vereceklerdi. Farzedinki boşandınız ev parasının da yarısını aldınız, artık vakit kaybetmeden bir hayat planı yapmalısınız, ev, kreş, iş… bundan sonra tek siz varsınız.

Aile konutu şerhi koydurmus muydunuz? Araç satılırken bana mesaj gelmedi mesela
Ekleme yapayım mesaj geldi de haberin var mı diye sormadı hat onun üstüne olduğu için demek

Telefonunuz eşinizin üzerine ise geliyor,benim ki kardeşimin üzerine işi için notere gidiyor bana mesaj geliyor ama onun adıyla geliyor mesaj.

Ekleme yapayım mesaj geldi de haberin var mı diye sormadı hat onun üstüne olduğu için demek
Yok koydurmadım alımlar eşimin üstüne bile olsa geliyor karsilikli vekalet almıştık eşimle ondan dolayı da geliyor olabilir

Sonradan eklediğiniz ayrıntılar durumu çok değiştiriyor. Avukatla görüşün ama pek bir şey çıkmayabilir. Aileyle pazarlığa oturun, bir ev alacak para konusunda yardımcı olsunlar, yoksa mahkemeye vereceğinizi söyleyin. O 750bini de kullanacağınız zamana kadar yatırıma dönüştürmeye bakın ki değer kaybetmesin

Sizi kandırıyor, korkutuyor. Elinde kanıt varsa ispatlamakla yükümlüdür. Evin parasını ödeyerek satın aldığını kanıtlamak zorunda.
Siz hala onu yapamam bunu yapamamla vakit geçiriyorsunuz.
Verilen akılları uygulamayacaksanız niye konu açtınız

Bazi insanlara rahmet bile okumak gelmiyor insanın içinden. Ev size kalmasın diye sattırıp üzerine yatmış işte kardeşi. Babamda akciğer ca ama gayrtte giderleri karşılsnıyor. Devlet ödüyır tedaviyi zaten. SGK lı ama babam sizin eşinizi bilmem.

Ohbedunyavarmış dernegi var instgramda. Onlara yazin. Ama dernek sahibi cok akilli iyi zeki bir kadin. Hayatta bir lirayi boşa harcamaz suistimal edenleri aninda şutluyor. O yuzden gercekten zor durumdaysaniz yazin oda arastirmaya aldigi an yardimlarini a dan z ye hallediyor bağışçılarla.basiniz sagolsun rabbim sabir versin.bu arada hukuki islemlerede baslayin kardesiyle esiniz bir dolap cevirmis yinede kesin bir dille avukata vereceginizi soyleyin

Rahmetli kocanız bu evi arabayı nasıl aldı acaba?önceki konularınızda eşinizin 30 yaşında olduğunu yazmışsınız..30 yaş bunları almak için Türkiye şartlarında oldukça zor..aileden miras yoluyla mı aldi acaba..altin olayına inanmıyorum.. hicbir kadın altınlarını kaynı ev alsın diye vermez..2 çocuktdaortak çocuğunuz mu?bu 2. evliliginizmiş

Başınız sağolsun ama evi satdigini söylemeyerek büyük hata yapmış.En azindan sizi neler bekledigini bilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…