Eşim evimizi habersiz satmış

Evlilik içinde alındı
Sizin yazdığınıza göre öyle düşündüm acaba ortak mı aldı kardeşi ile kardeşinden altın alınıp alınmış ev hiç mi konuşmadınız eşinizle ne şartlarla anlaşıp aldı kardeşinden borcu buraya eltiniz gelip konu açsa kaynima borç verdik ödemedi diye oradan bakınca oda haklı olur du
ve alım satimda bana noterden mesaj geliyor evlilik de alınan mülk ve araç satımı yapılınca bilginiz dışındaysa durduralım diye

Son düzenleme:
Kardeşi kafasına girip tapuyu kendi üstüne yapmadıysa bende bişey bilmiyorum ki insallah öyle değildir. Hasta bi adam bu kadar hesapsız hareket edemez, çoçuklarının geleceğini düşünür
Kardeşi şey dedi büyük ihtimalle. " simdi karın sen ölünce başkasıyla evlenir, ev o adamın olur. Sen tapuyu bana ver, ben senin çocuklarına sahip çıkarım."

Evet bana verdi kaynım

Evi sizden habersiz satması tabi ki.asla doğru değil ama size 750 bin para verildiğine göre bir kısmı ameliyat ve tedaviye,bir kismida borca gitmiş o zaman ki özelde de tedavi ve ameliyat fiyatları yüksek.

Evin ederi ne kadar di peki.

Hastaneye de verilmiştir kendi yaptığı harcamaları da geri almıştır alıcapını da söyledi
Bunu avukatla konusun kardesler arasi boyle bir sey varmış benim haberim yoktu diyerek çünkü ev esten izinsiz satılamaz
Kaldı biraz para ama onla ev alınmaz ya kiraya çıkıp kontratı kaynımın üzerine yaptırıcam yada üzerini tamamlasınlar uygun bir evde oturacağım
Kayniniz adina yaptirirsaniz onun insafina kalırsınız size para vereceklerse 1 senelik sozlesme yapin o evde otururken de is bakin cocugu babaniz kresten alamaz mi siz de calisirsiniz
Hic mi size yardımcı olacak kimse yok kayinvalide bakamaz mi siz calisip evinizi gecindirin 1 sene sonra Allah kerim yani böyle uzulerek dert yanarak hayat gecmez bir sekilde ayaga kalkmaniz lazim hayat devam ediyor

Nereye düşmüşsun sen böyle çok üzüldüm
Bence bu işte başka bir şey var
Bence de acaba hasta yatagindayken oldu bittiye getirip mi imzaladi kardeşler. Sonrasinda da sen ev için duruyorsun vs der mi insan abisi hakkında.

Kayni 750 bin vermiş konu sahibine A Aasslliimm siz yinede avukata danışın pazartesi günü ama sizin yerinizde olsam okulların kapanmasını beklemeden elimde ki para ile ev tutar en azından 1 yıllık kirayı peşin verirdim çünkü kiralar yükseliyor özellikle Haziran -eylul arasında.

Babanizda bu süreçte sizinle yaşayabilir birbirinize destek olursunuz çocuğunuz zaten 3.5 yaşında imiş yaza kadar devlet anaokuluna verebilirsiniz

Adam kanser tedavisi görmüş, kalan para diye size 750 bin vermişler. Ev alınırken kayın altınlarını vermiş. Siz konunun asıl unsurlarını yazmak yerine kocanıza beddua ettirmek için konu açmışsınız. Adam hastaymış, evi satmış, tedavisini karşılamış, borçlarını ödemiş, kalanı da size vermiş olabilirler.

Arkadaşlar eski konularınızdan yola çıkıp yorum yapmışlar. Onları bilmiyorum. Adam size kötü de davranmış olabilir, o zaman boşanacaktınız. Ama adam çalışamıyorsa, tedavi olması gerekiyorsa ev satılmayıp ne olacak?

Evin üzerinde aile konut şerhi yoksa satılabilir. Eş ailesi açısından bakalım. Diyelim ki kardeş tapuyu aldı. Karşılığında adamın özel hastanede ameliyat masrafı karşılanmış (hiç az olduğunu düşünmüyorum), kadına 750bin verilmiş. Üzerine evi de mi versinler diyorsunuz?

Ekleme: adamın mahkemeye gidersen borçlu çıkarsın dedikleri bunlar olabilir yani. Kardeş mahkemede bu adamın hastane masrafı x lira tuttu, bana altın borcu vardı, karısına da 750 bin verdim demeyecek mi? Demeli de zaten. Adam borçlu çıkarsın derken bunları kast ediyordur. Konu sahibi buradaki önerileri dinlememekte haklı çünkü asıl konuyu anlatmıyor ki. Eski konuda da aile konut şerhi koydur demişsiniz koydurmamış. Koydursa ve ev satılmasa nasıl geçinecekler? Adam nasıl ameliyat olacak?

Son düzenleme:
Bana bi miktar para verildi ama ev alamam o parayla kirada oturup kontratı üstüne yaptırıcam yâda üzerini tamamlatıp uygun bi ev alınıcak

Onun yerine dava açın Evi benden kaçırdılar diye. 750 nedir Allah aşkına? 1+1 ev bile alamazsınız o paraya. Üstünü tamamlamanız imkansız zaten. Ancak iyi kötü bir araba alınır, araba da masraf demek zaten… Eşinizin tedavi sürecinde ne kadar masraf yapılmış olabilir? Tedavisi ne kadar sürdü?

Hasta adamı bırakıp nası bi hakkımı alıcaktm acaba ben görevimi yaptım son anına kdr yanında oldum baktm benm vicdanım çok rahat bu knuda
Adam 2-3 yıl önce yakalanmış bu hastalığa. Açtığınız konulardan istinaden. Evliliğiniz ilk günden kötü

Belki kardeşine güvenip abisini kazıklamıştır? Hak hukuk arama şansınız var mı avukatınızla konuşun? Böyle bir insan sınıfına koymak istemiyorum nasıl yapabilir..

Bence avukatla konuşma etme diye yapıyor.. muhakkak avukatınızla konuşun

İkiniz de eş olmamışsınız ki hiç mi sormadınız nasıl ödeyecek tedavisi ne nasıl gidiyor diye?
İlgilenmemiş tiksiniyorum nefret ediyorum yazmış eski konularında belki de hakkıdır nefret etmek ama keşke boşansaymış hastalığa sıra gelene kadar zaten sevgi saygı yokmuş aralarında. ikinci evliliğim 1 çocuğumla kabul etti diye belki yürütmek için inat etti

Sen iyi misin gerçekten? Şu an gurur yapacak durumun var mı sanki? Anne olan insan böyle bencil ve saf olamaz ya, olmamalı.

Denmeliydi ama benm ev için duruduğumu evin satıldığını öğrenirsem çekip giderim ona da bakan olmaz die söylememiş kardeşi böyle söyledi bana
Eşinizin fikri değildi gibi geldi bana. Birde siz hiç mi sorgulamadınız bu masrafları nasıl karşılıyoruz diye?

Eski konunuzda “o kocan olacak hayvan inşallah bir an önce geberir kanserden” diyenlere beğendim atıyordunuz. Şimdi de üzgün mağdur edebiyatı yapıyorsunuz. Zerre üzülmediniz ev bana kalır sandınız. Eşiniz kötü olabilir boşasaydınız?? Ama yok.

Üstte yazdım tanıdığımın babasına yeni kanser teşhisi kondu daha başlangıçta daha kemoterapi almadan ufak bir test amelyatı için 550 bin tl gitti. Tedaviye daha başlanmadan . Sizin eşiniz 2-3 yıl tedavi gördü ucuz bir hastalık değil bu. İnsanların ev bark satıp tedavi olma olayları şehir efsanesi değil.

750 bin de almışsınız. İlk baştan neden bunu yazmıyorsunuz? Beş parasız sokakta kalmışsınız gibi konu açıyorsunuz.

Ev yalı değilse zaten hesap kitap tutuyor. İyi bir para kalmış elinize

Avukat dava açanilirsin diyo ama inanın uğraşılmaz nunların pislikleriyle anası babası iki sokak ötemde oturuyolar rahatsızlık verir bunlar
Siz çok pasifsiniz ya bı halinizi bilip kandırmışlar sizi hala korkuyorsunuz ne yapabilirler verin mahkemeye sizden habersiz eviniz satılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…