- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Ya ne var bunda insan dava açıp geri çekebilir, sizi sindirmeye çalışıyorlar..Bende söylediklerini algılamakta zorlandım biraz biz binara boşanıcaktık eşimle onu araştırmış tarihlerine bakmışlar sonrasında hastalanıyo eşim ve bende boşanmaltan vazgeçiyorum yani ev için durmuş oluyomuşum bunu da kanıtlarmış mahkemede. Benm elimde kanıtlar var sende yok mahleme kanıt ister dio
Bu arada bizde kağıda gerek yok söz namustur dedi siz söyleince hatırladm. Ya ne kdr iğrenç konuşmuş gerçektenBunu ev karşılığında sesiniz çıkarmayın diye mi söylüyor?
Kağıt üzerinde olması şartıyla kabul edin edeceksiniz.Boş sözlerin hiç bir hükmü olmaz kanunlar karşısında.
Dava açarsam borçlu çıkıcağımı söylüyo ev satılırsa dava yoluyla düşükten sarılır dedi çünkü noterde daire düşük gösterilip alınmış vergi kaçırmak içinYa ne var bunda insan dava açıp geri çekebilir, sizi sindirmeye çalışıyorlar..
Çok teşekkür ederim anlayışınız için ayrıyetten teşekkür ederimRahmetli koca,eşini sevmeyebilir nefret edebilir ama öldüğümde evladım çaresiz kalmasın diye düşünüp bunu yapmamalıydı ..bari çocuğunun üzerine yapsaymış..hicbirsekilde kardeşlerinden ailesinden korkmayın çocuğunuzun hakkını almak için dava açın..belki baro ücretsiz avukat verecektir..
Namustan bahsedene bakın.Bu arada bizde kağıda gerek yok söz namustur dedi siz söyleince hatırladm. Ya ne kdr iğrenç konuşmuş gerçekten
Siz yine de uyanık avukatla görüşünEşiminde isteği bu yönde olduğu için elim kolum bağlandı biraz evin satılıp borçların kapanması gerektiğini söylüyodu ağzıyla
Sen şuan o satılan evde mi yaşıyorsun. Ne yapıp edip bi avukata danışmalısın. Çocuklarının hakkı o! Bugün sen susarsan yarın çocukların büyüdüğünde niye hakkımızı aramadın derler. Yazık günah ev bi başka bişey degilAynen öyle olduğunu düşünüyorum kaynım ağzından kaçırıp eşim dışarı çıkamadığı için benm evde olmadığm bi zamanda eve avukat getirip konuşmuşlar ince hesap yaptk biz dio
O da ondan cıkıcakDava açarsam borçlu çıkıcağımı söylüyo ev satılırsa dava yoluyla düşükten sarılır dedi çünkü noterde daire düşük gösterilip alınmış vergi kaçırmak için
Gerçekten korkularımı yendim biraz gidiş yönümü değiştiricemNamustan bahsedene bakın.
Böyle kuru lafları ancak böyle erkek müsveddeleri diline pelesenk eder.
Boşverin bunları harekete geçin bir an önce.
Çocuk 3,5 yaşında. Boşanmak istiyorum diye 5-6 yıl öncesinden konuşuluyor. Bu çocuğu neden yaptın bacım. Dayak atan küfür eden aldatan sana angut diye seslenen adamdan.Belki kendim için eşimin vefatına ğzelemiyo olabilirim ama çocuklarım için çok ğzülüyorum zor süreçten geçtiler. Çocuğumu lreşe veremiyorm maddiyata dayanıyor yine. Ayrıca versem kreş saatleriy bir iş bulmak mümkün değil
Evet sarılan evdeyim okul kapanan kdr burdayzSen şuan o satılan evde mi yaşıyorsun. Ne yapıp edip bi avukata danışmalısın. Çocuklarının hakkı o! Bugün sen susarsan yarın çocukların büyüdüğünde niye hakkımızı aramadın derler. Yazık günah ev bi başka bişey degil
İşte sizin kazanacağınızı biliyorlar bunların iptal olacağını biliyor..ama ben sizi biraz pasif gördüm...vakit kaybetmemeniz lazım..Dava açarsam borçlu çıkıcağımı söylüyo ev satılırsa dava yoluyla düşükten sarılır dedi çünkü noterde daire düşük gösterilip alınmış vergi kaçırmak için
Çocuğum yokken maddiyat yüzünden ayrılmama gibi bi dönüşüm olmadı ki o zmnlar çalışıyodum. Hamileliğimde iş hayatını bıraktm ben zaten çalışıyodum yani. Bu şekilde yargı dağıtıcağımıza hayatımızın bazı alanlarında hata yapabiliyoruz sonuçta bazı durumlara anlıyarak yaklaşanilirsinizÇocuk 3,5 yaşında. Boşanmak istiyorum diye 5-6 yıl öncesinden konuşuluyor. Bu çocuğu neden yaptın bacım. Dayak atan küfür eden aldatan sana angut diye seslenen adamdan.
Kreşe maddiyat lazım çalışacaksın başka çaren yok. Çocuk yokken de çalışmadın maddi durumum yok diye evliliğe devam ettin üstüne çocuk yaptın. Sırtını yaslayabileceğin ailen yok sence başka çaren var mı ? Var ise onu yap
Yorumalarınıza göz attım da, Allan vekil diyerek hakkınızı savunacaksınız. Duygusal hareket etme zamanı değil. Öyle oldu böyle oldu yapamadım derseniz gün gelir keşkelere kalırsınız. Bahaneleri bir kenara bırakınValla yaptı canım iyi yaptı hemde. Maaş malulen emekli belki bağlanıcak daha belli olmadı
Evet biraz pasif kaldım doğrusu bu konudaİşte sizin kazanacağınızı biliyorlar bunların iptal olacağını biliyor..ama ben sizi biraz pasif gördüm...vakit kaybetmemeniz lazım..
Haklısınız doğru yorumlarınızla yardımcı oldunuz sağolun ben bazı şeyleri görememişim gerçektenYorumalarınıza göz attım da, Allan vekil diyerek hakkınızı savunacaksınız. Duygusal hareket etme zamanı değil. Öyle oldu böyle oldu yapamadım derseniz gün gelir keşkelere kalırsınız. Bahaneleri bir kenara bırakın
Eski konularınızı okudum siz yazmışsınız,boşansam nereye gideceğim mddi gücüm yok diye. Neyse Allah yardımcınız olsunÇocuğum yokken maddiyat yüzünden ayrılmama gibi bi dönüşüm olmadı ki o zmnlar çalışıyodum. Hamileliğimde iş hayatını bıraktm ben zaten çalışıyodum yani. Bu şekilde yargı dağıtıcağımıza hayatımızın bazı alanlarında hata yapabiliyoruz sonuçta bazı durumlara anlıyarak yaklaşanilirsiniz
O zmnlar çocuğum vardı zaten. Hiçbi zaman oturupta ayağıma bişeyler gelsi. Die beklemedim ki kaderimde de hep mücadele ederek bi şeyleri başarmışımdır. Hep bi tolunu bulmuşumdur ve o yollarım hep zor olmuşturEski konularınızı okudum siz yazmışsınız,boşansam nereye gideceğim mddi gücüm yok diye. Neyse Allah yardımcınız olsun
Babamn bi arkadaşı vardı onunla p.tesi görüşme yapıcağımAvukata gidin pazartesi günü erkenden akıl danışın. Akıl akıldan üstündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?