Eşim evimizi habersiz satmış

Ya ne var bunda insan dava açıp geri çekebilir, sizi sindirmeye çalışıyorlar..

Bunu ev karşılığında sesiniz çıkarmayın diye mi söylüyor?
Kağıt üzerinde olması şartıyla kabul edin edeceksiniz.Boş sözlerin hiç bir hükmü olmaz kanunlar karşısında.
Bu arada bizde kağıda gerek yok söz namustur dedi siz söyleince hatırladm. Ya ne kdr iğrenç konuşmuş gerçekten

Ya ne var bunda insan dava açıp geri çekebilir, sizi sindirmeye çalışıyorlar..
Dava açarsam borçlu çıkıcağımı söylüyo ev satılırsa dava yoluyla düşükten sarılır dedi çünkü noterde daire düşük gösterilip alınmış vergi kaçırmak için

Çok teşekkür ederim anlayışınız için ayrıyetten teşekkür ederim

Bu arada bizde kağıda gerek yok söz namustur dedi siz söyleince hatırladm. Ya ne kdr iğrenç konuşmuş gerçekten
Namustan bahsedene bakın.
Böyle kuru lafları ancak böyle erkek müsveddeleri diline pelesenk eder.
Boşverin bunları harekete geçin bir an önce.

Aynen öyle olduğunu düşünüyorum kaynım ağzından kaçırıp eşim dışarı çıkamadığı için benm evde olmadığm bi zamanda eve avukat getirip konuşmuşlar ince hesap yaptk biz dio
Sen şuan o satılan evde mi yaşıyorsun. Ne yapıp edip bi avukata danışmalısın. Çocuklarının hakkı o! Bugün sen susarsan yarın çocukların büyüdüğünde niye hakkımızı aramadın derler. Yazık günah ev bi başka bişey degil

Çocuk 3,5 yaşında. Boşanmak istiyorum diye 5-6 yıl öncesinden konuşuluyor. Bu çocuğu neden yaptın bacım. Dayak atan küfür eden aldatan sana angut diye seslenen adamdan.
Kreşe maddiyat lazım çalışacaksın başka çaren yok. Çocuk yokken de çalışmadın maddi durumum yok diye evliliğe devam ettin üstüne çocuk yaptın. Sırtını yaslayabileceğin ailen yok sence başka çaren var mı ? Var ise onu yap

Evet sarılan evdeyim okul kapanan kdr burdayz

Dava açarsam borçlu çıkıcağımı söylüyo ev satılırsa dava yoluyla düşükten sarılır dedi çünkü noterde daire düşük gösterilip alınmış vergi kaçırmak için
İşte sizin kazanacağınızı biliyorlar bunların iptal olacağını biliyor..ama ben sizi biraz pasif gördüm...vakit kaybetmemeniz lazım..

Çocuğum yokken maddiyat yüzünden ayrılmama gibi bi dönüşüm olmadı ki o zmnlar çalışıyodum. Hamileliğimde iş hayatını bıraktm ben zaten çalışıyodum yani. Bu şekilde yargı dağıtıcağımıza hayatımızın bazı alanlarında hata yapabiliyoruz sonuçta bazı durumlara anlıyarak yaklaşanilirsiniz

Valla yaptı canım iyi yaptı hemde. Maaş malulen emekli belki bağlanıcak daha belli olmadı
Yorumalarınıza göz attım da, Allan vekil diyerek hakkınızı savunacaksınız. Duygusal hareket etme zamanı değil. Öyle oldu böyle oldu yapamadım derseniz gün gelir keşkelere kalırsınız. Bahaneleri bir kenara bırakın

Haklısınız doğru yorumlarınızla yardımcı oldunuz sağolun ben bazı şeyleri görememişim gerçekten

Eski konularınızı okudum siz yazmışsınız,boşansam nereye gideceğim mddi gücüm yok diye. Neyse Allah yardımcınız olsun

Eski konularınızı okudum siz yazmışsınız,boşansam nereye gideceğim mddi gücüm yok diye. Neyse Allah yardımcınız olsun
O zmnlar çocuğum vardı zaten. Hiçbi zaman oturupta ayağıma bişeyler gelsi. Die beklemedim ki kaderimde de hep mücadele ederek bi şeyleri başarmışımdır. Hep bi tolunu bulmuşumdur ve o yollarım hep zor olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…