- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.540
- 898
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
1 ay oldu aratıpta kapımı çalan yok 2 sokal ötedetiz bide
Üzüldüğünüz eşte psikolojik-fiziksel şiddet, bıçak çekme, kol ısırma alışkanlıkları vardı. Altın verme olayı bile tezgah. Adaletli insan şu kadar verdik bugünkü karşılığı bu derdi.Konu sahibi başınız sağolsun. Ev için üzgünüm ama eşinizin kardeşi borç olarak altınları verdiyse geri alması çok doğal. Eşinize de ayrı üzüldüm, kanser hastasıyken terk edilme korkusu yaşamış. Babanıza birlikte oturmayı teklif edin. Birlikte çalışıp destek olursunuz birbirinize.
Üzüldüğünüz eşte psikolojik-fiziksel şiddet, bıçak çekme, kol ısırma alışkanlıkları vardı. Altın verme olayı bile tezgah. Adaletli insan şu kadar verdik bugünkü karşılığı bu derdi.
Babamn bi arkadaşı vardı onunla p.tesi görüşme yapıcağım
İçim acıdı şunu okuyuncaDenmeliydi ama benm ev için duruduğumu evin satıldığını öğrenirsem çekip giderim ona da bakan olmaz die söylememiş kardeşi böyle söyledi bana
1 ay boyunca hiç fark etmediniz mi ?Merhaba arkadaşlar. Ben eşim 1 ay önce kanserden vefat etti. Vefatından sonra öğrendim ki hastane masrafları için evimizi satmış. 2 çocuğumla ortada kaldım. Kiraya çıksam karşılıycak bi gelirim yok. Ev almam lazm bankadan kredi çekmek çok zor ve faizler çok yüksek. Benim gibi olan var mı yardımcı olun lütfen
Nereye düşmüşsun sen böyle çok üzüldümKardeşine satmş ben kardeşiyle knultm. Anlaşalm senle dedi avukat fln uğraşıp kçtü olmayalım zaten borçlarınız vardır. Hastane masrafları var hepsi belgeli bunları ispatlarm sen zaten bişey alamsssn dio
İlk evliliğinden bir oğlu var diye biliyorum. Bu hainliğin büyük sebebi de o çocuk bence. Malım ona kalacağına kardeşime kalsın, eşim başkasıyla evlenirse evim elden gider diye düşünmüş ya da düşündürülmüş. Kızıma sahip çık al sen bak, eşimle oğlu da baksın başının çaresine demiştir.İçim acıdı şunu okuyunca2 çocugunuz var ortak değil mi?
Hiçbir şekilde çıkma o evden. Kim satın almış o evi tapusu kimde, bunları araştir başlangiç olarak. İnsallah bi avukat tutar kaptırmazsin o eviEvet sarılan evdeyim okul kapanan kdr burdayz
satın alan zaten adamın kardeşiSatmadılar belki yalan söylüyorlar? Satsalardı bu vakte kadar alıcı gelmez miydi, ev satılırken bakmaya gelen olmaz mıydi? O 2 serefsiz anlaşmış size oyun oynuyorlar. Evin tapusu şu anda nerde? Kardeş denen serefsize aç ben yediğiniz haltları biliyorum, mahkemede gorüsücez evimden de çıkmam serefsiz de. Kanıp da sakın cıkmayın evden sakın.
satın alan zaten adamın kardeşi
yani noterde 3 30 bi para gösterip tapuyu kardeşinin üstüne yapmış
bi de bu kadına çık diyor
kaynı yengesini çıkartıyor yani wtf.
bu kadın neden bu kadar pısıp oturuyorsa
önce gitek satışın iptali (konut aile evi neticede) mal kaçırma vs ne dava açabiliyorsa açacak (o kadar hukuk bilgim yok)
sonra kaynına diycek ki çıkmıyorum yiyorsa gel çıkar!
hani ev 3. bir kişiye satılmış olsa o kişi ihtar mihtar çekse orada durum 1 derece daha zorlaşır, hemen hareket etmesi lazım kaynı gidip 3. bir kişiye satabilir çünkü
onun için diyoruz durumu öğrenir öğrenmez avukata gitmesi lazımdı
Merdiven silebilirsiniz hasta veya cocuk bakabilirsiniz yani helalinden bir cok iş var calısmak istersen tabikide ama sanki sende calışma istegi yok avukata sor diyorlar yok diyorsun mücadele et diyorlar onada yok sen de benim ablam gibisin galiba oda dul kaldı iki cocuguyla alelemler bana baksın diyor yok öyle bir dünya eşler bişey bırakmasın eslerine seslerini cıkaramayanlar baskalarına aslan kesilsin ablamında buna benzer bir durumda hepimize innanlah ettirmiş ha buarada sevmedigi kocasını ölünce nedense cok sevmeye basladıBelki kendim için eşimin vefatına ğzelemiyo olabilirim ama çocuklarım için çok ğzülüyorum zor süreçten geçtiler. Çocuğumu lreşe veremiyorm maddiyata dayanıyor yine. Ayrıca versem kreş saatleriy bir iş bulmak mümkün değil
İyide ev sana değil zaten yüzde 75 çoçuğuna kalacak yüzde 25 sana.Bende söylediklerini algılamakta zorlandım biraz biz binara boşanıcaktık eşimle onu araştırmış tarihlerine bakmışlar sonrasında hastalanıyo eşim ve bende boşanmaltan vazgeçiyorum yani ev için durmuş oluyomuşum bunu da kanıtlarmış mahkemede. Benm elimde kanıtlar var sende yok mahleme kanıt ister dio
Siz ne kadar da sinir bozucu birisiniz. Allah iki yavrunuza guzel kapilar acsin tek dilegim budur. Cocuklara ne babalarindan ne analarindan fayda varTatlım doğrusun haklısın evet böyle yapmam gerekiyodu ama beni psikolojik olarak o kdr manipüle ettiler ki bana ev için durmuş eşinin yanında bak evin peşine düştü damgasını yapıştırsımlar istemiyorum aslında.
Yuh ya şerefsize bak bence hemen mal kaçırma davası açın çok sinirlendim hemenKardeşine satmş ben kardeşiyle knultm. Anlaşalm senle dedi avukat fln uğraşıp kçtü olmayalım zaten borçlarınız vardır. Hastane masrafları var hepsi belgeli bunları ispatlarm sen zaten bişey alamsssn dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?