- 26 Ağustos 2023
- 2.459
- 4.353
- 53
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Lutfen dava açın esimi kandirmislar diye cocuklarinizin hakkini yedirmeyinMerhaba arkadaşlar. Ben eşim 1 ay önce kanserden vefat etti. Vefatından sonra öğrendim ki hastane masrafları için evimizi satmış. 2 çocuğumla ortada kaldım. Kiraya çıksam karşılıycak bi gelirim yok. Ev almam lazm bankadan kredi çekmek çok zor ve faizler çok yüksek. Benim gibi olan var mı yardımcı olun lütfen
Bence siz bu konuyu iyice araştırın. Evi kime satmış? Bankadan vs öğrenin. Benim bildiğim eş rızası olmadan satamıyor evi falan. Evi kardeşinin üstüne yapmış olmasın sakın?Denmeliydi ama benm ev için duruduğumu evin satıldığını öğrenirsem çekip giderim ona da bakan olmaz die söylememiş kardeşi böyle söyledi bana
Müge anli benzeri kadın programlarina yazsana . Kanser kocam böyle böyle yapmış diye. Bu büyük bir alçaklık. Hem hakkını alırlar hem de çocuklarına ücretsiz kreş vs bir destek sağlar birileriAynen öyle olduğunu düşünüyorum kaynım ağzından kaçırıp eşim dışarı çıkamadığı için benm evde olmadığm bi zamanda eve avukat getirip konuşmuşlar ince hesap yaptk biz dio
Bu çok mantıklı benceÖlmeden son kazığini atmış öyle gitmiş. Böylesine rahmet bile okunmaz.
Müge anli benzeri kadın programlarina yazsana . Kanser kocam böyle böyle yapmış diye. Bu büyük bir alçaklık. Hem hakkını alırlar hem de çocuklarına ücretsiz kreş vs bir destek sağlar birileri
ZAten yaşayacağin kadar çok rezillik yasamissin, biraz da o şeref yoksunlari yasasin rezilliği
Bence bu işte başka bir şey var
Kemikleri sızlar o zaman esi gectim cocuga acı be adamBöyle bir düşünce de evlilik olunca öldükten sonrasını da düşünmemiş. Benden sonrası tufan demiş geçmiş...
Denmeliydi ama benm ev için duruduğumu evin satıldığını öğrenirsem çekip giderim ona da bakan olmaz die söylememiş kardeşi böyle söyledi bana
Kemikleri sızlar o zaman esi gectim cocuga acı be adam
Siz yine de bir avukat destegi alin burada avukat varsa yazin kizlar nasil bir yol izlenmeliKardeşine satmş ben kardeşiyle knultm. Anlaşalm senle dedi avukat fln uğraşıp kçtü olmayalım zaten borçlarınız vardır. Hastane masrafları var hepsi belgeli bunları ispatlarm sen zaten bişey alamsssn dio
Geriye para kalmamış mıAllah razı olsun çok sıkıntıdayım gerçekten kardeşiyle planlamış herşeyi
Ortada iki çocuk varken üzgün olmaktan fazlasını yapmanız gerekiyor.Ben derdimi paylaşıyorum konuştukça rahatlıuyorum güvenerek hata yapmış olabilirim bana yapılan karşısında üzgünüm iki güzel kelam da bana yeter
Yine de haince değil mi kendine baktırmak için kullanmışŞöyle düşünün. Şimdi çekip gidiyormuş da hayatınızı kuruyormuş gibi düşünün....
Aslında ölmüş adamın arkasından kızmıştım sonra bu mesajı gördüm. Muhtemelen hastalık öncesinde de evlilik iletişiminiz boşanmak üzerineydi.
Yine de haince değil mi kendine baktırmak için kullanmış
Bunlar sizin o ev üzerinde hakkınız olduğu gerçeğini değiştirmez. İspatlamak ona bir şey kazandırmaz. O verdiği altınları ispatlayacak kanıta sahip mi, avukatla görüşün, ortada mirasçı bir çocuk var. Bu gerçeği hiçbir şey değiştiremezBende söylediklerini algılamakta zorlandım biraz biz binara boşanıcaktık eşimle onu araştırmış tarihlerine bakmışlar sonrasında hastalanıyo eşim ve bende boşanmaltan vazgeçiyorum yani ev için durmuş oluyomuşum bunu da kanıtlarmış mahkemede. Benm elimde kanıtlar var sende yok mahleme kanıt ister dio
Aslında çocukları ortada bırakıcak davranış da bulunucağını düşünmedimOrtada iki çocuk varken üzgün olmaktan fazlasını yapmanız gerekiyor.
Eşiniz böyle biriydi zaten niye şaşırdınız anlamadım.
Sanki adamla yeni tanışmış gibisiniz.
Tatlım doğrusun haklısın evet böyle yapmam gerekiyodu ama beni psikolojik olarak o kdr manipüle ettiler ki bana ev için durmuş eşinin yanında bak evin peşine düştü damgasını yapıştırsımlar istemiyorum aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?