Eşim evimizi habersiz satmış

Lutfen dava açın esimi kandirmislar diye cocuklarinizin hakkini yedirmeyin

Denmeliydi ama benm ev için duruduğumu evin satıldığını öğrenirsem çekip giderim ona da bakan olmaz die söylememiş kardeşi böyle söyledi bana
Bence siz bu konuyu iyice araştırın. Evi kime satmış? Bankadan vs öğrenin. Benim bildiğim eş rızası olmadan satamıyor evi falan. Evi kardeşinin üstüne yapmış olmasın sakın?

Ölmeden son kazığini atmış öyle gitmiş. Böylesine rahmet bile okunmaz.
Aynen öyle olduğunu düşünüyorum kaynım ağzından kaçırıp eşim dışarı çıkamadığı için benm evde olmadığm bi zamanda eve avukat getirip konuşmuşlar ince hesap yaptk biz dio
Müge anli benzeri kadın programlarina yazsana . Kanser kocam böyle böyle yapmış diye. Bu büyük bir alçaklık. Hem hakkını alırlar hem de çocuklarına ücretsiz kreş vs bir destek sağlar birileri
ZAten yaşayacağin kadar çok rezillik yasamissin, biraz da o şeref yoksunlari yasasin rezilliği

Bu çok mantıklı bence

Arkadaşlar ölen kocaya karşı konu sahibinin eski konularından ötürü önyargımız var,aşağı yukarı kafamızda bir profil canlanıyor sallıyoruz da sallıyoruz,o ev ne şekilde kaynın üstüne geçti bilinmez ama şunu söylemek istiyorum daha geçenlerde bir tanıdığımın babasına kanser teşhisi kondu,daha yeni.

İlk kemoterapi almadan önce de bir sürü testler,tahliller alındı.

İlk kemoterapi öncesi bir cihazla yapılacak ufak ameliyat için 4-5 büyükşehirde farklı fiyatlar verildi,550 bin tl olanını yaptırdı(diğerleri ne kadardı siz düşünün) bu kötü hastalık hakkında bilgim fazla yok oyuzden işlem neydi vs detay bilmiyorum.

Şimdi konu sahibinin evi nerede hangi ilde/köyde fiyatı ne? 1 milyonluk ev mi,2 milyonluk ev mi?

Bu tedavi masraflarının fiyatlarını düşününce gayette tedavi için kullanmış olabilir. Kayın kişisi de para/altın verdiyse evi onun üstüne vermiş olabilir.

Yaptığını doğru demiyorum ama ev var ev var. Üstelik kanser tedavileri 4 evreye kadar servetler de ödenebiliyor bu da bir gerçek maalesef

Son düzenleme:
Denmeliydi ama benm ev için duruduğumu evin satıldığını öğrenirsem çekip giderim ona da bakan olmaz die söylememiş kardeşi böyle söyledi bana

Şöyle düşünün. Şimdi çekip gidiyormuş da hayatınızı kuruyormuş gibi düşünün....
Aslında ölmüş adamın arkasından kızmıştım sonra bu mesajı gördüm. Muhtemelen hastalık öncesinde de evlilik iletişiminiz boşanmak üzerineydi.

Bu olaylar olurken siz neredeydiniz, hastane masraflarından haberiniz yok muydu, eşinizle oturup konuşmadınız mı ,nasıl yapalım, nereden borç bulalım kimden isteyebiliriz gibi ne bilim eşiniz tedavi görüyorken borç sizin borcunuzken neden olanlardan sizin haberiniz olmadı, durumu ağırlaşınca fırsata çevirmişler belli ki, olan da size olmuş. Ne yapıp edin şikayetçi olun, o evde sizin de hakkınız var

Kemikleri sızlar o zaman esi gectim cocuga acı be adam

Kardeşiyle kim bilir ne konuştular? Belki çocuklara bakma şartı vs koştu onu da bilemiyoruz. Resmen amcasının vicdanına kalmış çocuklar. Kadına çok üzülemiyorum.

Konu sahibine gelince babanızın emekli maaşı falan var mı? Beraber yaşayın. İyi kötü siz de çalışırsınız bir şekilde başınızda bir çatı olur.

Siz yine de bir avukat destegi alin burada avukat varsa yazin kizlar nasil bir yol izlenmeli
Sonucta o evi geri alabilirsiniz diye düşünüyorum eşinden habersiz ev satmak mal kacirmaya giriyor ama sizinki vefat etmis nasil bir yol alinir bilmiyorum
Basiniz sagolsun adiniza uzuldum

Ben derdimi paylaşıyorum konuştukça rahatlıuyorum güvenerek hata yapmış olabilirim bana yapılan karşısında üzgünüm iki güzel kelam da bana yeter
Ortada iki çocuk varken üzgün olmaktan fazlasını yapmanız gerekiyor.
Eşiniz böyle biriydi zaten niye şaşırdınız anlamadım.
Sanki adamla yeni tanışmış gibisiniz.

Yine de haince değil mi kendine baktırmak için kullanmış

Bunlar sizin o ev üzerinde hakkınız olduğu gerçeğini değiştirmez. İspatlamak ona bir şey kazandırmaz. O verdiği altınları ispatlayacak kanıta sahip mi, avukatla görüşün, ortada mirasçı bir çocuk var. Bu gerçeği hiçbir şey değiştiremez

Ortada iki çocuk varken üzgün olmaktan fazlasını yapmanız gerekiyor.
Eşiniz böyle biriydi zaten niye şaşırdınız anlamadım.
Sanki adamla yeni tanışmış gibisiniz.
Aslında çocukları ortada bırakıcak davranış da bulunucağını düşünmedim

Şaka mısınız? Hadi sizin hakkınızı geçtim çocuklarınızın hakkını nasıl gasp ettirebilirsiniz?? Annesiniz siz, kendinize gelin! Ne derlerse desinler, çocuklarınızın geleceğinden daha mı iyi? Sokakta yatmak zorunda kalırsanız ne yapacaksınız?? Ay ne iyi gelin, evi de bize bağışladı falan diyip duacıyız mı olacaklar sanıyorsunuz?? Adamlara havadan ev geldi, sizin var olan ev uçtu gitti, sizin tek endişeniz ev için durdu demeleri mi? Önceki konuları bilmiyorum, varsın ev işin durmuş olun. Bunun neresi kötü? Adam iki tane çocuk yapmasaydı madem evi bu kadar kıymetliydi. Hayret bir şey. Biraz çocuklarınızı düşünün ya lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…