- 4 Kasım 2018
- 26.784
- 110.320
- 598
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Hasta adamı bırakıp nası bi hakkımı alıcaktm acaba ben görevimi yaptım son anına kdr yanında oldum baktm benm vicdanım çok rahat bu knudaEee burda bakma, haklarını al bosan git dedik 10kez
Şaka mısınız? Hadi sizin hakkınızı geçtim çocuklarınızın hakkını nasıl gasp ettirebilirsiniz?? Annesiniz siz, kendinize gelin! Ne derlerse desinler, çocuklarınızın geleceğinden daha mı iyi? Sokakta yatmak zorunda kalırsanız ne yapacaksınız?? Ay ne iyi gelin, evi de bize bağışladı falan diyip duacıyız mı olacaklar sanıyorsunuz?? Adamlara havadan ev geldi, sizin var olan ev uçtu gitti, sizin tek endişeniz ev için durdu demeleri mi? Önceki konuları bilmiyorum, varsın ev işin durmuş olun. Bunun neresi kötü? Adam iki tane çocuk yapmasaydı madem evi bu kadar kıymetliydi. Hayret bir şey. Biraz çocuklarınızı düşünün ya lütfen.
Kaldı verildi bana kalan para 750 binGeriye para kalmamış mı
Merak etmeyin işlerin gidişatını değiştireceğimBurda fikir verenleri ciddiye aldiniz mi?
Eliniz kolunuz bagli oturmaya devam etmeyin lutfen
Eşinin herhangi bir borcu var mı peki resmiyette bankaya Kredi kartı kredi ödemesi gibi önce bunları bir arastirin çünkü varsa bu borçlar size kalacak ve varsa süresi geçmeden reddi miras yapmanız gerek.O kdr ortada kaldm ki korktumda açıkçası gözümüde korkuttu hatta sen borçlu bile çıkarsn mahkemede dio
Bana bi miktar para verildi ama ev alamam o parayla kirada oturup kontratı üstüne yaptırıcam yâda üzerini tamamlatıp uygun bi ev alınıcakŞaka mısınız? Hadi sizin hakkınızı geçtim çocuklarınızın hakkını nasıl gasp ettirebilirsiniz?? Annesiniz siz, kendinize gelin! Ne derlerse desinler, çocuklarınızın geleceğinden daha mı iyi? Sokakta yatmak zorunda kalırsanız ne yapacaksınız?? Ay ne iyi gelin, evi de bize bağışladı falan diyip duacıyız mı olacaklar sanıyorsunuz?? Adamlara havadan ev geldi, sizin var olan ev uçtu gitti, sizin tek endişeniz ev için durdu demeleri mi? Önceki konuları bilmiyorum, varsın ev işin durmuş olun. Bunun neresi kötü? Adam iki tane çocuk yapmasaydı madem evi bu kadar kıymetliydi. Hayret bir şey. Biraz çocuklarınızı düşünün ya lütfen.
Resmiyette yok çalıştığı müdüründen fln elden alınan paralar tanıdıklarımızdanEşinin herhangi bir borcu var mı peki resmiyette bankaya Kredi kartı kredi ödemesi gibi önce bunları bir arastirin çünkü varsa bu borçlar size kalacak ve varsa süresi geçmeden reddi miras yapmanız gerek.
Evlilik öncesi alındıysa satılıyorEvin eşten habersiz satilamamasi şehir efsanesi demek
Allah razı olsun sağolunSiz yine de bir avukat destegi alin burada avukat varsa yazin kizlar nasil bir yol izlenmeli
Sonucta o evi geri alabilirsiniz diye düşünüyorum eşinden habersiz ev satmak mal kacirmaya giriyor ama sizinki vefat etmis nasil bir yol alinir bilmiyorum
Basiniz sagolsun adiniza uzuldum
Kaldı biraz para ama onla ev alınmaz ya kiraya çıkıp kontratı kaynımın üzerine yaptırıcam yada üzerini tamamlasınlar uygun bir evde oturacağımEşinizden kalan maaş var mı? Hiç birsey kalmadı mı arsa araba vs?
Evin parası nerede hiçmi kalmamış onca para?
E doğru olabilir o zaman eşiniz özelde ameliyat olduysa. Evin değeri neydi ki? İkiniz de eş olmamışsınız ki hiç mi sormadınız nasıl ödeyecek tedavisi ne nasıl gidiyor diye? neyse Allah rahmet eylesin ben hiçbir şey kalmadı sandım eşinizden. O zaman çalışıp birikim yapacaksınız üstünü tamamlayıp kendi evinizi alacaksınız çocuklarınızla oturmak içinKaldı verildi bana kalan para 750 bin
Evlilik içinde alındıEvlilik öncesi alındıysa satılıyor
Resmiyette senetli sepetli borc yoksa borçlu cikmazsiniz zaten.Resmiyette yok çalıştığı müdüründen fln elden alınan paralar tanıdıklarımızdan
Bu düşüncenizi onlara söylediniz mi ev alacağız diyorlar mı?Kaldı biraz para ama onla ev alınmaz ya kiraya çıkıp kontratı kaynımın üzerine yaptırıcam yada üzerini tamamlasınlar uygun bir evde oturacağım
Ya ben bu knuları konuşmak istediğimde eşim terslerdi hep ben hallettim vs die. Dedim çocuklarla napıcaz biz söylesene bnde planlammamı yapıyımE doğru olabilir o zaman eşiniz özelde ameliyat olduysa. Evin değeri neydi ki? İkiniz de eş olmamışsınız ki hiç mi sormadınız nasıl ödeyecek tedavisi ne nasıl gidiyor diye? neyse Allah rahmet eylesin ben hiçbir şey kalmadı sandım eşinizden. O zaman çalışıp birikim yapacaksınız üstünü tamamlayıp kendi evinizi alacaksınız çocuklarınızla oturmak için
Evet bana verdi kaynımResmiyette senetli sepetli borc yoksa borçlu cikmazsiniz zaten.
750 bini size mi verdiler.
Hülle satış diye dava açılamaz mi avukatlar bilir..kardeşiyle planlamış çocuklar var ortadaKardeşine satmş ben kardeşiyle knultm. Anlaşalm senle dedi avukat fln uğraşıp kçtü olmayalım zaten borçlarınız vardır. Hastane masrafları var hepsi belgeli bunları ispatlarm sen zaten bişey alamsssn dio
Yine de haince değil mi kendine baktırmak için kullanmış
Sebep ?Aslında çocukları ortada bırakıcak davranış da bulunucağını düşünmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?