Eşim evimizi habersiz satmış

Geriye para kalmamış mı
Kaldı verildi bana kalan para 750 bin

O kdr ortada kaldm ki korktumda açıkçası gözümüde korkuttu hatta sen borçlu bile çıkarsn mahkemede dio
Eşinin herhangi bir borcu var mı peki resmiyette bankaya Kredi kartı kredi ödemesi gibi önce bunları bir arastirin çünkü varsa bu borçlar size kalacak ve varsa süresi geçmeden reddi miras yapmanız gerek.

Bana bi miktar para verildi ama ev alamam o parayla kirada oturup kontratı üstüne yaptırıcam yâda üzerini tamamlatıp uygun bi ev alınıcak

Eşinin herhangi bir borcu var mı peki resmiyette bankaya Kredi kartı kredi ödemesi gibi önce bunları bir arastirin çünkü varsa bu borçlar size kalacak ve varsa süresi geçmeden reddi miras yapmanız gerek.
Resmiyette yok çalıştığı müdüründen fln elden alınan paralar tanıdıklarımızdan

Eşinizden kalan maaş var mı? Hiç birsey kalmadı mı arsa araba vs?
Evin parası nerede hiçmi kalmamış onca para?

Allah razı olsun sağolun

Eşinizden kalan maaş var mı? Hiç birsey kalmadı mı arsa araba vs?
Evin parası nerede hiçmi kalmamış onca para?
Kaldı biraz para ama onla ev alınmaz ya kiraya çıkıp kontratı kaynımın üzerine yaptırıcam yada üzerini tamamlasınlar uygun bir evde oturacağım

Kaldı verildi bana kalan para 750 bin
E doğru olabilir o zaman eşiniz özelde ameliyat olduysa. Evin değeri neydi ki? İkiniz de eş olmamışsınız ki hiç mi sormadınız nasıl ödeyecek tedavisi ne nasıl gidiyor diye? neyse Allah rahmet eylesin ben hiçbir şey kalmadı sandım eşinizden. O zaman çalışıp birikim yapacaksınız üstünü tamamlayıp kendi evinizi alacaksınız çocuklarınızla oturmak için

Kaldı biraz para ama onla ev alınmaz ya kiraya çıkıp kontratı kaynımın üzerine yaptırıcam yada üzerini tamamlasınlar uygun bir evde oturacağım
Bu düşüncenizi onlara söylediniz mi ev alacağız diyorlar mı?

Ya ben bu knuları konuşmak istediğimde eşim terslerdi hep ben hallettim vs die. Dedim çocuklarla napıcaz biz söylesene bnde planlammamı yapıyım

Hülle satış diye dava açılamaz mi avukatlar bilir..kardeşiyle planlamış çocuklar var ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…