Eşim gay mi

Tedavi olabilir diyenlere gülüyorum.1969 yılında bunun bı hastalık olmadığı kesinleşti hala araştırmayan okumayan tipler var. Sizler tedaviyle kadınlara ilgi duyabilir misiniz? Konu sahibi boşanmak zorunda başka çare yok. Ve ölümcül cinsel hastalık taşıyor olabilirsiniz kendinizi koruyun

konu şaka herhalde
konu sahibi 5 sene bu adamla sevgili olmuş, son 1 senedir evlilik süreci var (düğün 3 kere ertelenmiş) daha 22 yaşındaymış

bunlar sevgili olmadan önce "mahallenin popüler havalı kızı" filanmış kendisi
15-16 yaşında iken filan yani?

mahallenin alayı sübyancı zaar.

nasıl bir yerde yaşıyorsunuz siz herkesler 16 yaşındaki hatuna yazıyor?
17 yaşında hali vakti yerinde adamla sevgili olup senelerce çıkıyorsunuz (bu adam kaç yaş büyük sizden?)

adamın mesaj içerikleri de şöyleymiş:
"
İşte özel bölgelerinin resimlerini istemiş
Bazen bazıları görüşemiyoruz akşam napıyorsun falan demiş
Birisine geleyim bana bak falan demiş

ama siz bunu kendiniz okumadınız, birileri size söylüyor. sizin herifin telefon ortalık malı değilse, demek artık kaç kişiye yazdıysa...birinden duymayan varsa öbüründen duymuş (benim anlamadığım yine nasıl bir mahalle orası ki "gıız/lan duydun mu Mahmut, Ahmet'ten ç..ünün fotografını istemiş" denebiliyor? (hadi Mahmut sizin herif olsun o gay onu anladık, da Ahmet'in anası babası karısı filan ne yapıyor bu durumda? "ne ayaksın sen" demiyor mu? tren mi var, nere ora?

o adamın sizden önce ve siz varken kimbilir kaç tane sevgilisi oldu ki herkesler bunları biliyor, (ama ne hikmetse siz daha yeni öğreniyorsunuz?) hııı, öyledir kesin. peki.

Konu gerçek değil.
Ya da siz cidden dağ başında filan yaşıyordunuz, 15 yaşınıza kadar 16 yaşında o mahalleye taşınıp birden popüler oldunuz ve 17 yaşında da bu adamla sevgili oldunuz..

Çünkü aklıma başka açıklama gelmiyor...lise okumanız gereken yaşlarda popülerlik kasmışsınız...herhalde o dönemler hiç bi kitap filan da açıp okumak aklınıza gelmedi ki cinsel yönelimin bi hastalık ya da tedavisi olan bir şey filan olmadığını bilmiyorsunuz...evli bir kadınısınz ve bilmiyorsunuz.
tebrikler valla. az bulunur bu cehalet.

bi adam bir kadın, erkek, maymun,fark etmez her kimden özel bölge fotografı isterse bu aldatmadır...daha bunun nesi var acaba düşünülecek?

Erkek adamın erkek sevgilisi olur demişti bi tane gay..

Ergenlik maceraları yaa. Evliyim diye anlatıyor galiba ciddiye alınsın diye

Boşanmak mı çmzüm devam edip iyileşmesini beklemek mi

Yahu ne boşanması arkadaşım, elbette iyileşmesini bekleyeceksin.
Senlen aşık atamaz o bıyıklı yellozlar; elbette kocan bu alışkanlığını bırakacak ve gerçek lezzetin sende olduğunu anlayacak. Sıkılır bi süre sonra bllük görmekten nasılsa, iyileşir. Bekleyin siz.

Durakta mi beklesin nerde beklesin? Daha acik olsaniz?

Eşim erkeklerden hoşlanıyor galiba onlarla mesajlaşıp fotograflar istiyormuş ve bir kaç şey daha sizce ne yapmalım 5 senedir tanışıyoruz 5 aydır evliyim
Benim yakin arkadasim evli ve bir çocuğu var. Kocasi travestilere hayranlik duyuyor onlarla iliski kurmak ve ayni onlar gibi baska bir erkekle iliskiye girmek istiyormus. Cok zor bi durum düşündüm kiza ne dicemi bilemedim. Ayrilamam dedi bu durumda bunu kabullenmek kaliyor. Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin durumu.

hanımefendi cinsel yönelimlere ateş püskürmek için ne yazacağınızı şaşırmışsınız. okuyan da sadece eşcinseller aldatıyor sanacak :) insanlar sizin gibilerden tepki alıp aşağılanmamak için gizlemek zorunda kalıyor, açığa çıkınca da sapık diye damgalıyorsunuz. kim ister sizce böyle hayat sürmeyi? kabul edin artık araştırın kaç yaşında insanlarsınız, at gözlüğünüzü çıkarın.

hahahahaha bekle bekle iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…