- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi papatyaa111
-
Eşinizden hiç teklif gelmiyormu seks yapmak için..Evet ben isteyince oluyor bazen oda çocuk istiyor diye olmuş son iki üç defa
Belli etmiyor çok ilk evlendiğimiz bir kaç gün mü demeliyim bir kaç hafta mı iyiydi sonradan kopukluk oldu zaten onunda isteksiz olduğu mu ney sanki sertleşmesi olmuyordu beş dakikada sönüyordu ilişki bitiyordu kendiside neden böyle falan diyordu bana ben bir doktora mı gitsen dediğimde saçma bulmuştu kilodan galiba diye diyete girmişti5 aylık evlisiniz ayda 1 kere filan beraber olmak olacak gibi değildir.
Hiç mi istemiyor sizinle beraber olmayı.
evlilik pandemiden dolayı iptal olmuştu düğünümüx üç defaSonuçta seni aldatmış neden tedavi yolunu seciyorsun . Ayda bir çok az çocuk istiyor birde hiç olmaz ondan sonra çek çileyi sonra asla asla çocuk yapma yazık değil mi ona senin baban bilmem ne derler felan kurtar kendini aldatmış işte seni kadınla değilde erkekle...hem aldatmış hemde kandırmış demek. Evliliğin iptali davası açılabilir mi acaba
Eşi teklif etse nolur?Eşinizden hiç teklif gelmiyormu seks yapmak için..
Kuzum ne pandemisi ya .. sana bak ne diyorum bir avukata Daniş evliliğin iptali davası açıp hiç evlenmemis gibi ol diyorum kandırılmışsin işte , hayatının içine etmeBelli etmiyor çok ilk evlendiğimiz bir kaç gün mü demeliyim bir kaç hafta mı iyiydi sonradan kopukluk oldu zaten onunda isteksiz olduğu mu ney sanki sertleşmesi olmuyordu beş dakikada sönüyordu ilişki bitiyordu kendiside neden böyle falan diyordu bana ben bir doktora mı gitsen dediğimde saçma bulmuştu kilodan galiba diye diyete girmişti
evlilik pandemiden dolayı iptal olmuştu düğünümüx üç defa
Konu kocanızın cinsel performansı değil.Belli etmiyor çok ilk evlendiğimiz bir kaç gün mü demeliyim bir kaç hafta mı iyiydi sonradan kopukluk oldu zaten onunda isteksiz olduğu mu ney sanki sertleşmesi olmuyordu beş dakikada sönüyordu ilişki bitiyordu kendiside neden böyle falan diyordu bana ben bir doktora mı gitsen dediğimde saçma bulmuştu kilodan galiba diye diyete girmişti
Bu bile insanda şüphe uyandırır. çocuk isteyen biri ayda bir keremi ilişki ye girer siz hala acabami diyorsunuz .eşinizin girdiği siteleri takip edin gün içersinde giriyordur mutlaka ..Evet ben isteyince oluyor bazen oda çocuk istiyor diye olmuş son iki üç defa
Eşinizle konuşmanız size daha net cevabı verir burda biz evet gay ya da değiş desek ne etkisi olabilirkiEşim erkeklerden hoşlanıyor galiba onlarla mesajlaşıp fotograflar istiyormuş ve bir kaç şey daha sizce ne yapmalım 5 senedir tanışıyoruz 5 aydır evliyim
Kiloda etkili olabilir bundada çözümü var bununda.Belli etmiyor çok ilk evlendiğimiz bir kaç gün mü demeliyim bir kaç hafta mı iyiydi sonradan kopukluk oldu zaten onunda isteksiz olduğu mu ney sanki sertleşmesi olmuyordu beş dakikada sönüyordu ilişki bitiyordu kendiside neden böyle falan diyordu bana ben bir doktora mı gitsen dediğimde saçma bulmuştu kilodan galiba diye diyete girmişti
Paravan olarak çaktırmamak adına teklif edebilir bana göre.Eşi teklif etse nolur?
Kocasının gözü dışarıda, üstelik erkeklerde.
Kocasıyla dışarıda gezerken acaba bir yakışıklıya gözü düşer mi diye düşünmek çok çirkin kötü.
Az önce yazdım çok azEşinizden hiç teklif gelmiyormu seks yapmak için..
tekefonuna dokundurmazBu bile insanda şüphe uyandırır. çocuk isteyen biri ayda bir keremi ilişki ye girer siz hala acabami diyorsunuz .eşinizin girdiği siteleri takip edin gün içersinde giriyordur mutlaka ..
sevgilşyken bir kadınla mesajlarını yakalamıştım napıyprsun nasılsın falan diye affetmiştim bir defaKonu kocanızın cinsel performansı değil.
5 yıldır sizi kandırması ve erkeklerden fotoğraf istemesi yani aldatmaya meyilli olması.
Kocanız kadınlardan da fotoğraf isteseydi beni aldatıyor demeyecek miydiniz?
Yoksa Kocam beni aldatıyor ama tedavi mi ettirsem mi diyecektiniz?
Anladım..Az önce yazdım çok az
tekefonuna dokundurmaz
sevgilşyken bir kadınla mesajlarını yakalamıştım napıyprsun nasılsın falan diye affetmiştim bir defa
Henüz birlikteliği öğrenmedim mesajlaşma ve resim istemesini öğrendim
Şimdi erkeklerle aldatıyor yine mi affedeceksiniz?Az önce yazdım çok az
tekefonuna dokundurmaz
sevgilşyken bir kadınla mesajlarını yakalamıştım napıyprsun nasılsın falan diye affetmiştim bir defa
Paravan evliliğe bir de paravan çocuk yapıp ailesinin vs çenesini kapatmak istiyor çık doğru size katılıyorumNe sevmesi Allasen bildiğin kendini ispatlamak için seni kullanıyor millete bakın ben gay değilim çocuğum bile var demek istiyor
Peki aileniz nasıl öğrendi sizin farkedemediginiz bu durumu?Şu anlık duydum kesin gibi
böyle gelmiş böyle gider bu mevzu o zaman anladım
Bu nasıl hikaye ya ailenizin bildiği halde size söylememesi hiç akıl alır gibi değil sizin de düzelir mi vs diye sormanız yani normal şartlarda midenizin bulanması direkt o evi terketmeniz gerekirdi. Olay sadece gay olması sizi kandırması paravan evlilik yapması da değil sizi aldatmış siz hala düzelir mi diyorsunuz.
Şu yazdıklarınız da gösteriyor ki sizi kandırmak hiç zor olmamıştır adam için, kandırmaya devam etmek de zor olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?