Eşim gay mi

5 aylık evlisiniz ayda 1 kere filan beraber olmak olacak gibi değildir.
Hiç mi istemiyor sizinle beraber olmayı.
Belli etmiyor çok ilk evlendiğimiz bir kaç gün mü demeliyim bir kaç hafta mı iyiydi sonradan kopukluk oldu zaten onunda isteksiz olduğu mu ney sanki sertleşmesi olmuyordu beş dakikada sönüyordu ilişki bitiyordu kendiside neden böyle falan diyordu bana ben bir doktora mı gitsen dediğimde saçma bulmuştu kilodan galiba diye diyete girmişti
evlilik pandemiden dolayı iptal olmuştu düğünümüx üç defa

Eşinizden hiç teklif gelmiyormu seks yapmak için..
Eşi teklif etse nolur?
Kocasının gözü dışarıda, üstelik erkeklerde.
Kocasıyla dışarıda gezerken acaba bir yakışıklıya gözü düşer mi diye düşünmek çok çirkin kötü.

Kuzum ne pandemisi ya .. sana bak ne diyorum bir avukata Daniş evliliğin iptali davası açıp hiç evlenmemis gibi ol diyorum kandırılmışsin işte , hayatının içine etme

Konu kocanızın cinsel performansı değil.
5 yıldır sizi kandırması ve erkeklerden fotoğraf istemesi yani aldatmaya meyilli olması.
Kocanız kadınlardan da fotoğraf isteseydi beni aldatıyor demeyecek miydiniz?
Yoksa Kocam beni aldatıyor ama tedavi mi ettirsem mi diyecektiniz?

Eşim erkeklerden hoşlanıyor galiba onlarla mesajlaşıp fotograflar istiyormuş ve bir kaç şey daha sizce ne yapmalım 5 senedir tanışıyoruz 5 aydır evliyim
Eşinizle konuşmanız size daha net cevabı verir burda biz evet gay ya da değiş desek ne etkisi olabilirki

Kiloda etkili olabilir bundada çözümü var bununda.
Konu erkeklerden foto istemesi burada.
Eşi teklif etse nolur?
Kocasının gözü dışarıda, üstelik erkeklerde.
Kocasıyla dışarıda gezerken acaba bir yakışıklıya gözü düşer mi diye düşünmek çok çirkin kötü.
Paravan olarak çaktırmamak adına teklif edebilir bana göre.
Adamın niyeti kötü zaten,gerçekten bu duygular içindeyse niye evlendi diye de sormak lazım.
Hiç evlenme hayatını yaşa yakma başka bir hayatı.

Eşinizden hiç teklif gelmiyormu seks yapmak için..
Az önce yazdım çok az
Bu bile insanda şüphe uyandırır. çocuk isteyen biri ayda bir keremi ilişki ye girer siz hala acabami diyorsunuz .eşinizin girdiği siteleri takip edin gün içersinde giriyordur mutlaka ..
tekefonuna dokundurmaz
sevgilşyken bir kadınla mesajlarını yakalamıştım napıyprsun nasılsın falan diye affetmiştim bir defa

Henüz birlikteliği öğrenmedim mesajlaşma ve resim istemesini öğrendim

işte o mesajda ne yazıyor

resim isteme dediğiniz ne

yani bana çok makul gelmiyor

fotoğraf her yerde bol bol var zaten

foto istediği erkeğin gay olduğu kesin mi belki sizinle 3. kişi getirecek, belki kendisini yetersiz görüyor size sürpriz yapacak

Nasıl evlendiniz ?
Size karşı davranışları Nasıl ?
Ve fotoğraf istiyormuş diyorsunuz siz nereden biliyorsunuz ?

Az önce yazdım çok az

tekefonuna dokundurmaz

sevgilşyken bir kadınla mesajlarını yakalamıştım napıyprsun nasılsın falan diye affetmiştim bir defa
Şimdi erkeklerle aldatıyor yine mi affedeceksiniz?
Siz erkeklerden fotoğraf isteseniz çevre, kocanız sizi affeder mi? Götürelim sizi tedavi ettirin derler mi?
Ben söyleyeyim direkt adınız or...ya çıkar. Kocanız boşar aileniz evlatlıktan reddeder.

Hemen boşan , paravan evlilik yapmış kendini kurtar . Kazara çocuk olursa çok daha zor olur . Açıkça sorunu söylerseniz hakim tek celsede boşar hatta tazminat da alırsınız . Düzelecek iyileşecek bir şey değil bu , zamanla insanın göz rengi nasıl değişmiyorsa cinsel yönelimi de değişmez . Hiç zaman kaybetmeden kendi hayatınızı kurtarın

Düzelir mi diye boş umutlara kapılmayın, düzelecek bir şey değil bu. Eşinizin değişmeyecek bir parçası. Sizi kandırmış, aldatmış ve buna devam ediyor. Bir avukata danışın evlilik iptali mümkün mü diye. Evlilik iptali mi boşanma mı sizin lehinize olur onu sorun. Kandırılmışsınız bunun bir bedeli olmalı bence, birde ilerde başka birini kandırmasın, boşandığı görünsün diye düşünüyor insan.

Toplumumuz her bireyi olduğu gibi kabul etsede yaşanmasa böyle olaylar. Kimse kimliğini saklamak zorunda hissetmese, başkasının günahına girmese. Gerçekten zor bir durum, siz bile isteye dahil olmamışsınız buna, ayrılın hayatınıza bakın.

Adam biseksüel bile olsa size sadık değil. Her biseksüel olan eşini aldatmıyor. Yönelimi tamamen farklıysa da sizinle evlenmemeliydi, paravan evlilik yapıp sizi kandırmış. Her türlü kötü bir durum, düzeltilecek bir şey değil. Eminseniz ayrılmalısınız.

Bu nasıl hikaye ya ailenizin bildiği halde size söylememesi hiç akıl alır gibi değil sizin de düzelir mi vs diye sormanız yani normal şartlarda midenizin bulanması direkt o evi terketmeniz gerekirdi. Olay sadece gay olması sizi kandırması paravan evlilik yapması da değil sizi aldatmış siz hala düzelir mi diyorsunuz.

Şu yazdıklarınız da gösteriyor ki sizi kandırmak hiç zor olmamıştır adam için, kandırmaya devam etmek de zor olmaz.

açıkçası konu sahibinin yazdıklarının hepsini doğru kabul edersek çıkan sonuç

şehrin sayılan sevilen ve zengin kişisinin çok değer verdiği gencecik kız ile evlenmesi, ailesinin de adamın farklı yönelimlerini bildiği halde el üstünde tutuyor, variyet de var diye göz yumması, adamın bir de çocuk yapıp sonra konu sahibine "durum bu, sen kendi hayatını ben kendi hayatımı yaşayayım ama bir arada evli mutlu çocuklu rolümüzü oynamaya devam edelim" demesi şeklinde sürecek bir hayat

bir şey dendiğinde adamın "görmüyor musunuz evli barklı adamım, eşimi çocuğumu çokkkk seviyorum, eşimin gözünün içine bakarım, bir dediğini iki etmem, ona çok değer veririm" demesi, tüm çevrenin konu sahibi de dahil bunu onaylaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…