Eşim git gide kabalaşmaya başladı

kolayını bulmuş beyefendi, kendisini zeki sanıyor

Arkadas, is ortami nasil esinizin? Bir birlerini bu sekilde zehirliyebiliyorlar. Kilibik denmesin diye karni burnunda esini evde birakip sabaha karsi eve gelen adamlar biliyorum. Esinizin ailesi, annesi ve erkek akrabalar nasil, tutumlari? Bu soylediklerinde kendisini hakli goren zihniyetler varsa cevresinde o yola meyletmis de olabilir. Sadece burun surtme boyutunda kalmasin yasananlar. Maddi anlamda kendinize ozel bir birikiminiz,yatiriminiz olsun. Durumunuz iyiyse borca sokun. Evdeki huzur kendisine batan erkek maddi olarak hirpalaninca esini hirpalayamaz duruma geliyor. Sadece evladiniza fedakarlik yapin bundan sonra. Kendisine zerre kadar yapmayin. Siz guclu bir kadinsiniz, bunu savusturdunuz ama tekrari gelebilir. Onleminizi alin.

aaa saçmalamasın.
annesı ya da babasına söylesenız bu tavırlara kırıldğınızı onları dınlemez mı?
ya da deyın kı eğer bana böyle bsy yapmaya kalkarsan bu evden gıderım

aaa saçmalamasın.
annesı ya da babasına söylesenız bu tavırlara kırıldğınızı onları dınlemez mı?
ya da deyın kı eğer bana böyle bsy yapmaya kalkarsan bu evden gıderım
Beni hizaya getirmeye çalıştığı için (!) annesinin hoşuna gider. Allah korusun öyle bir durumda ben niye gideyim? O gitsin.

Yaşadığımız şehirde genel olarak erkekler eşlerine değer vermiyor. Uzum üzüme baba baka demişler. Galiba öyle oldu. Ailesine gelince maalesef eşine en kaba davranan benim eşim. Diğerleri onun gibi değil.

Ev kredisi ödüyoruz. Bizi zorlanıyor ama en ufak borcu kafaya takıp psikolojisini nisanlardan benim eşim. Borç yapınca daha çok sarıyor bana.

Bulundugunuz yer maalesef etkiliyor demek ki. Ailede olmamasi iyi. Bu durumda mantikli hareket etmeli. Artik esinizi tanimissiniz. Zora sorumluluga gelemiyorsa siz de birseyleri eksik yapacaksiniz. Normali bu degil ama huzurlu olmak icin yapilabilecek pek te birsey kalmiyor geriye. Tek maas iki cocuklu bir ailenin hanimi uc haneli fiyati olan canta alirdi. Garipsemistim ama simdi anliyorum sebebini. Zaman, kadinlara evlilikte nasil bir yol izlemesi gerektigini ogretiyor. Ama bu saglikli bir evlilik degil.

Neyse en azından pişman olmuş hatasını anlamış... benim erkek arkadaşım daha kötüsünü yaptı ve ona göre o haklı

Tabiki sağlıklı bir evlilik değil. Ne kadar gereksiz harcama o kadar çok çocuklarımın rizkindan gider diye düşünürüm hep. Ama bir konuda çok haklısınız. Fedakarlık yapmayıp alttan almayıp ben de esimi koca yerine koymasaydım şimdi ben de çok kiymetliydim.

Siz iyi bir es ve annesiniz. Insallah evliliginiz denginiz hale gelir. Allah islah etsin bencil ve akilsiz esleri.

o zaman tek çare kalıyor oturup kendın konus.
sen gıtme tabı kı ama blöf yap kı gözü korksun
Cok komik bir durum ama sanki bağıran o değilmiş gibi sabah canım cicimli konuşmaya başladı. Karı koca arasında olurmuş böyle şeyler, ben çok abartıyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…