eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

madem tüm şüpheleri gidermek gerek güveninizi tekrar kazanması için bence internetten bakın ayrıntılı döküme.malum bilgisayar ortamında çıktı almadan önce her türlü oynama yapılabiliyor

Son düzenleme:

kızı çok merak ettim şimdi, kız engelli falan mı?
yada yurtdışından gelmiş önemli bir misafir mi?
yadaa angelina jolie mi???

hiç arkadaş çevremde bu kadar önemsenmedim ( çok kıskandım

nasıl mecbur bıraktıysa kız artık..dediğin gibi seferber olunmuş...

madem tüm şüpheleri gidermek gerek güveninizi tekrar kazanması için bence internetten bakın ayrıntılı döküme.malum bilgisayar ortamında çıktı almadan önce her türlü oynama yapılabiliyor

bakamıyorum şifre alamıyorum cebinden..msj hakkı kapalı telinde şirket hattı kullanıyor..başka nasıl alabilirim ki..

benim anlamadığım da iş arkadaşı neden face de ekli 3 kişi bir odada biraz resmiyet olmalı aralarında şahsen ben çalıştığım ortamdaki erkek arkadaşlarımı eklemiyorum face.face neticede herkesin özeli ve tekeli.sınırlama koymalısınız.birde eşinize deseniz sizde çalışıyorsunuz bi akşam ben gitsem sinemaya hemde sana yalan söyleyerek ne yapardı acaba?

söyledim empati kurmasını..haklısın çok kötü bişey yaptım dedi daha önceki yorumlarımda var..face de ekli evet..ekli olmasına kızdığım filanda yok herhangi bi diyaloglarına rastlamadım face de..sadece tek resmine yorum yapmış ortamla ilgili okadar.bakalım zaman neler göstercek şimdilik face olayını bu konuya dahil etmem gereksiz olur

nasıl mecbur bıraktıysa kız artık..dediğin gibi seferber olunmuş...

bakamıyorum şifre alamıyorum cebinden..msj hakkı kapalı telinde şirket hattı kullanıyor..başka nasıl alabilirim ki..

kız nasıl mecbur bırakacak adamların gönlü olmasa..kafalarına silah mı dayamış.kusura bakma ben evliyim yanlış olur demek bu kadar zor olmasa gerek

evet durumuna çok üzüldüm benimde başıma aynısı geldi tabi konu olarak farklı ama olsun sonuçta insanın içine bi kurt düşmeye görsün csi arkadaşın dediği gibi bende sinemaya girer basardım tabiriyle rezil ederdim çünkü ben öyle yaptım tabi benim eşim hala inkar ediyor ama nafile ben kendi bildiğime inannıyorum canım ya ben hala evliyim 7,5 senelik hani beni ona bağlayacak bişey de yok ama çocuk gibi ama boşanamadım çünkü ben eşimi çok seviyorum.....aklımdan da gitmiyor....

olaya ters yönden bakalım :)
acaba kız mı ısrar etti sinema için ?
konunun başrolü beyfendinin ısrar etmediğini nerden biliyoruz ?

ben oyle düşünmüyorum face bi kere ozel değil ki herkese açık.iş arkadaşı da eklenebilir bence.ben eşinin bir şansı daha hakettiğini düşünyorum.ne yalan soliim yalan soylemesi dışında beni şüphelendiren bişey olmadı.yaptıkları doğru değil ama birazda yapıcı olmak lazım.ne mecburiyeti var herşeye yemin edip telefon kayıtlarını getirmesine.sanmıyorum üzerinde oynama yapsın uğraşsın.

her şeyi bir kenara bırakıp şunu düşündüm;sinemaya tek gideni almıyolar mı???bu kız illa yanında birini götrmek zornda mı???

film vizyona gireli 2 hafta oldu sanırım.okadar gönüllüydüde tek gitseydi yada ağaç kovugundan mı çıktı kız hiçmi kuzeni yok bisürü kız kardeşi var onlarlada gidebilirdi.kaşındı işte içinde bişi olmasa kızın eşim ve dul adamla gitmezdi..tabi benim salak kocamda kanmazdıı...

kız nasıl mecbur bırakacak adamların gönlü olmasa..kafalarına silah mı dayamış.kusura bakma ben evliyim yanlış olur demek bu kadar zor olmasa gerek

evet zor deildi..içlerinde varmış..acı ama gercek..

sevgide kalıo güvensizlik de çok doğru..allah yaşatmasın birdaha sana canım..

olaya ters yönden bakalım :)
acaba kız mı ısrar etti sinema için ?
konunun başrolü beyfendinin ısrar etmediğini nerden biliyoruz ?

eşimin mi?

Son düzenleme:
Aynen öyle eşinin ?
Sen eşinin anlattıklarıyla biliyorsun olayı , ne malum hep birlikte ortak karar alıp gitmediklerini.
ben size söz vermiştim ama eşimle gittim hadi bu akşamda beraber gidelim demediğini.
aldatma olayına girmiyorum , vardır yoktur , kimsenin günahını alamam ben sinemaya gitmek konusunda ısrar mevzundayım :)

evet canım eşinde ısrar etmiş olabilir ertesi gün sana diyorki kızda gelsin dedğine göre muhakkak aralarında önceden bi sinema konusu geçmiş gidelim mi falan gibi

bana beraber gittiğimizde teklif ettiği zaman oda çok izlemek istiyor filmi gidecek kimsesi yokmuş demişti..kfam daha da karıştı şimdi..

evet canım eşinde ısrar etmiş olabilir ertesi gün sana diyorki kızda gelsin dedğine göre muhakkak aralarında önceden bi sinema konusu geçmiş gidelim mi falan gibi

sinema konusu elbette geçmiş..önce kız söylemiş eşimin dediğine göre..bu filmi çok merak ediyorum kimle gideceğim yaa filan demiş..eşim biz giderken bana bu şekilde söyledi..eşim ısrar etse benle niye gelsin ki direk onlarla giderdi gene aynı yalanı söyleyip..yada neden 2 hafta geçti filmin üstünden ki vizyona girdiği gibi gitmezmiydi onlarla?

Seni anliyorum, seviyorsun, düzenini bozmak istemiyorsun, emeklerim diyorsun..Ama ne olursa olsun bana masum gelmiyor bu olay..Yani sen filme gitmek isteyince neden aklina onunda gitmek istedigi geliyor..Kimsesi yokta ne demek ya film icin illaki birinin olmasi gerekmiyorki....Daha önceki hediye alma, parfüm meseleleri üstüne tuz biber..Cinsel iliski olmustur olmamistir bilemem ALLAH bilir ama hissi birseyler mutlaka var..Bence kiz yesil isik yakiyor ve esinizin aklinin bir kösesindede kiz var...Film meselesinde aklina hemen onun gelmesindende belli...Ama sunuda söyleyim yazdiklarinizdan anladigim ve hissettigim kadari ile yilisan ve mavi boncuk veren kiz...Bence hersey bukadar basit olmamali..Madem cok masum bir olay esiniz acikca söyleseymis " bugünde is arkadaslari ile gidiyoruz filme" diye...

canım ya eşinin görünüşü nasıldır hani fiziksel olarak birazda durumlar iyiyse zaten o kız onu gözüne kestirmiştir hani üstü kapalı da olsa eşine bi teklifte bulunmak istemiştir yanlışım varsa af ola bu konuya yeni yeni adapte oluyorum bekar kızlar zaten evli adamlardan hoşlanıyor artık niyeyse çünkü bendeki bayanda bekardı beni hala böyle huzursuz durumda bırakan aranızda bekar varsa yanlış anlamayın sözüm meclis dışarı yok film vizyona girmiş kimle gidecem zaten ofiste üç kişiler dul bi adam var demişsin demek o götürmemiş senin eş daha erken davranmış ben götürürüm diye
ha evet bide hediye durumu var ben şahsen senin kocanında günahını almam diyecem ama aralarında bişey vardır evet biz kadınlar hissederiz sanada ayan olmuş dygusal bi paylaşımlar olmuştur bilemeyecem yani canım allah yardımcın olsun doğru kararı vereceğinden eminim şuda varki sevgide varsa içinden çıkılmaz bi hal oluyor

Son düzenleme:

bilemezsin.
zira bu adam sinemaya gitmek için yalan söyledi , belki kızın ısrarı konusunda da söylüyor.
tekrar ediyorum ben aldatma var demiyorum , boşanın demiyorum ama eşiniz masum değil , dikkatli olun diyorum.

çok haklısınız yazdıklarınızda aslında..bende hem bu şekilde düşünüyorum hemde eşimin anlattığına inanmak istiyorum iki arada kaldım.siizn dediğiniz gibide olsa ikinci şansı vermeliyim diye de ayrıca düşünüyorum okadar karmaşığım ki..ne hayallerim vadı evliliğim için.ne planlar yapuodk hiçbişeyde gözüm yok artk meğer en önemli şey huzurmuş evlilikte..siz bana çok ışık oldunuz çok teşekkür ederim..keşke söyleseydi istemediğini bildiğim için söylemedim dedi..o ki istemiyordum neden gittin dedim cevap yok ..hep nedenler soular var bu olayda..bahane olarakda eşimin kullanğı kaybetme korkusu !! sanki bu şekilde korktuğu olmadımı?basitleştirmeyeim tamam ama ne yapayım? burnundan geitriyorum bakmıyorum konuşmuyorum hala boşanma fikri olduğumu bilio başka ne yapayım hala çaresizim

eşim 31 yaşında 1,90 boyunda 90 kg esmer bana göre yakışıklı bi adam..güzellik görecelidir etrafındakilerin bakış açısını bilemem..çok kıskanç olmadığımı söylemiştim konumda dış görünüşü ile alakalı kısknç biri olmadım hiç..dul adamda konuya dahil olmuş ama başbaşa gitmek istemediğinden eşimide dahil etmiş işte..

masum değil evet bunun bende farkındayım.masum olduğunu hiç sölemedim de düşünmedim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…