eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

Çok haklısın.. bir kadın ne kadar kötü olursa olsun adam tavrını sert bi şekilde koydu mu kadın yanaşmaya cüret etmez..Maalesef her erkek öyle değil işte..

tamamen katlyrmmm.. kim lursa olsun ister svgln ister kocan bi kere bu konulrda taviz verdgnde devamı gelyr... bi tanesyle yetnemylar bnceee!

affettinmi yani ben anlamadım tam olarak burda eşinin sana yalan söylediğini çok bariz bi şekilde yakalamışsın,kızla bişeler varki bu şekilde yaptı ben olsam affetmezdim diyorum büyük konuşmak gibi oluyor ama,

Ya arkadaşlar okudum biraz ama şaşırdım kaldım yorumlara. yok aralarında birşey yoktur, yok eşin iyi niyetinden gitmiştir vs. hangi akılı başında evli erkek bekar bir kızı sırf iyi niyetten sinemaya götürmek için karısına yalan söyler ? belli ki bir şeyler var aralarında yada olmak üzere. erkekler öyle karşı cinse iyi niyet falan beslemezler. kadın kadındır.o casus programa falan güvenme bence. bütün gün işyerinde birlikte olduğu kızla bir de evden niye yazışsın ki adam? keşke sinema çıkışını bekleseydin. o zaman emin olabilirdin.bu bal gibi aldatmadır bence.

allah seni ne yapmasın kız. bu ne yahu. adam da bulmuş iyi niyetli kadını salladıkça sallıyor. hiç öyle kafa yormaca yok. ilk aklına geleni söylemiş. kadın parfümü kokuyorsun, e çünkü bir kadın üzerime parfüm sıktı :)

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma..Ben beklemeyip eve nasıl döndün ona şaşırıyorum..Takip ederdin ne nedir görürdün emin olurdun ama artık iş işten geçmiş...Madem eşin iyi niyetli saf bir insan sana neden yalan söyleyip sinemaya gidiyor kız mı kandırdı yani eşini çok saçma..Aralarında bir şey var ki kızı sinemaya götürme ihtiyacı duyuyor.Kocana güvenme bu kadar..Öncelikle diğer adamın sinemaya onlarla girip girmediğini araştır...İş yerine gidip adamın ağzını yokla ...Sonrada kadına göz dağı ver derim ben..Eşinle barışmayı düşünüyorsan tabi, büyük ihtimal barışırsın..Çünkü kocanın melek olduğunu düşünüyormuşsun gibi bir izlenim verdin..

niye diger dul erkek is arkisinin parfümünü kullanmamiski
benim merak ettigim konu bu gidilen 2 is arkilerine sinemadan ne deyip cikmis
sizin tartistiginizi biliyorlar mi , onlar niye sessiz kaliyor:44:
karisini aldatmak isteyen adam neden esine kizida götürelim sinemaya der, aralarindaki "tartismayi" esine anlatir

canim sen sinemanin önünde niye beklemedin biliyormusun, cesaretin yoktu esini o kadinla el ele kol kola görmekten korktun buna hazir degildin, ayrilmaya hazir olmadigin gibi cünki esini seviyorsun nekadar icimde bise kalmadi desende öyle degil iste:85:

isin boyutunu ne sen ne ben bilemeyiz sadece esin bilir
bir sans daha vermek istiyorsundur belkide, ver ozaman, bidaha olursa af etmessin

gecer canim gecer hangi aci gecmiyorki yalniz zaman gerekli olan
1 hafta dayan olurmu

ben eşime mesajı okudum eşim şu yorumu yaptı.bence kız adama asılıyor adamın da hoşuna gidiyor yüz veriyor dedi.eğerki bişey yoksa aralarında henüz bence engellemelisin.öyle birşey olacaksa hiç uğraşmam triplerine girmeye falan gerek yok bence.engel ol.şimdilik kızı görmeye tahammül edemezsin de bir iki haftaya kadar beraber bişeyler yap tavırlara dikkat et.çaktırmadan ağırlığını koruyarak kıza meydan oku.eşini de uyar.gerekirse iş yarine de ziyarete git.ani ziyaretler de işe yarayabilir.inanki böyle yaparak basitleşmezsin.bunu yapman gerekiyor gibi geldi bana

çok ilginç eşimle konuştum şimdi çok garip ama eşinin yaptıgının normal oalacğını söyledi.hiç yadırgamadı hatta eşini efendi biri görmüş nedeni de sana bi gün öncesinden teklif etmiş o da gelsin kimsesi yok diye .erkekler ilginç ya nasıl doğru bulursa bunu

ofisten bir kızın gönlünü yapmak için yalan söylemenin normal olduğunu mu söyledi? kimsesi yok olayı da ayrı bi ilginç zaten. sanki zombi saldırısından kaçılıyor da insanlık namına kızda onlara takılıyor. sinema yahu bu. al biletini geç otur izle. erkekleri anlamak zor vesselam. evli bir kadın ofisten bekar bir erkekle sinemaya gitmek için, yada hatta ofistekilerle sinemaya gitmek için yalan söylese ve yakalansa anında o...pu damgası yer, sürüm sürüm süründürülür.aldatma potansiyeli ve uçkur düşkünlükleri kat be kat olan erkekler ise iyi niyetle bir kimsesizi sinemaya götürdüm der işin içinden sıyrılırlar. sonra ilk erkek muhabbetinde oh be ucuz yırttım diye anlatırlar :)

46:
ama devamıda var galıba olay bu kadar değil önceside varmış heralde

katılıyorum aralarında bırsey yoksa bıle olmak üzere..

çok yaşa emi..zombilerden kaçıyor yersen
ben de eşime okudum konuyu az önce
eşim,geçsin saflık iyi niyet ayaklarını dedi.düpe düz aralarında bir şey var,o yola girmişler belli dedi

ohooo ole yuzsuz tıpler varkı kadın kocasının arkadasına abı dıyor karısıylada arkadas samımıler ama adamla ılıskısı var ailecek bırbırlerıne gıdıp gelıyolarmıs neler neler oluyo su hayatta ne ınsan zıyanları var bır bılsenız arkadas evıne cagırsa neyazar evlı adamı ayartmaya calısan kızdan masum rolunu ole bı oynar kı bence hıc evıne damına cagırma ama gerekırsede bıguzel benzet

tüm yorumları okudum herkeze teşekkür ederim..ben olsam durmazdım demeyin nolur hiç kolay değil..bende duyduklarıma hep aynı tepkiyi verirdim ama başa gelince farklı oluyomuş..adam sevgilim değilki çekip gideyim kocam hemde ne badireler atlatıp evlendiğim,umut bağladığım kocam ..emin olun kolay değil..beni bu hatadan sonra ona bağlayan hiçbişey yok ki çocuk veya maddi zorluklar gibi..çekip gitmek en kolayı ..her insana ikinci bi şans verilmeli dedim dün kendi kendime ıspat istedim biliosunuz..eşim akşam iş çıkışı kapıdaydı yemeğe giidp orda konuşma teklifi etti kafamız dağılır dedi kabul etmedim..benim arabam var gerek yok sen eve git konuşucaz dedim ve çektim gittim birdaha 2 saat sonra eve geldim o süre zarfında biraz dolaştım kafamda kurdum hazırlandım eve gittim telimde kapalıydı acayip merak etmiş..dün burda konuştuğpumuz herseyi sordum ..herseyi anlatacağına tüm sevdiklerinin ve kuranın üzerine yemin etti..ben seni aldatmayı başka biriyle olmayı bile kafamdan geçirmedim dedi.telefon dökümlerini almış gelmiş hemde 3 aylık ..öncesinide getirebileceğini söyledi.tek tek baktım ailesine akrabalarına msj dışında çektiği kimse yoktu kızın telinide verdi al karsılaştır diye baktım yok..dul olan erkek arkadaşı ben bu kızla yalnız gidersm biir görür sevgilimin kulağına gider diye eşimi zorlamış onunda gelmesini istemiş ben zaten yarıda çıkıp eve gelicektim dedi ama yaşadıklarım okadar kafamı korkuyla bulandırdıki ne yapacağımı şaşırdım eve gelince yine yalana sarıldım dedi sakinleşmen için..amaç onları beraber filme sokup yarıda çıkmaktı dedi evet yalan söledim köpek gibi pişmanım dedi..seni bu sebeple kaybedemem ne ceza verirsen razıyım ama dedi.bende affetmeyeceğimi bunun bedelini ödeyeceğini daha düşünmem gerektiğini söyledim..izin alıp ailemin yanında geçireceğimi söyledim ama sanırım bunu yapamayacam çünkü onu yalnız bırakamam.bu onlara ödül gibi olur..kızın niyetinden emin olduğumu söyledim ona..eşim de ben hissederdim bunu ama onun bana karsı da o tarz bi hissi yok dedi..sadece aynı odada olmanın samimiyeti dedi o da inan artk mesafeli olacak dedi..birde bana bebek yüzünden sitem etti.artık bi bebeğimiz olmasını çok istiyormuş ama ben karsı olduğum için çok üzülüyormuş..bebek olayını şimdi dahada uzattığımı söyledim sana güvenim geri gelenen kadar bebeği unut dedim..cümleleri toparlayamıyorum sormak istedikleriniz varsa cevap veririm..gece saat 3 e kadar konştuk herseyi anlattı ben anlattım..sabırla bekleyeceğini söyledi ..sevgisinden bahsetti bende hiç cvp vermeden kalkıp odama giidp uyudum..

Öyle erkekler varki evli kızlarlada telefonda flört yapan ki benim tanıdığım 1 kızlada değil kızları evine kadar götüren erkekler var ,insanın midesi kaldırmıyor ama o adama bunlar normal geliyor sanırım buda bir çeşit ahlaksızlık hastalığı..Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi..

Son düzenleme:
burda önemli olan senin içinin rahatlamış olması,senin emin olman...eşinle bire bir sen yaşıyorsun,konumalar esnasındaki bakışını duruşunu,genel tavrını sen en iyi şekilde yorumlayabilirsin...güven buz gibidir,bir kere çizildiği zaman izi kalıyor...eminim geç olucaktır,zaman alıcaktır ve inşallah sana tekrarını yaşatmaz..ne kadar çok sevdiğini ve içinin ürpendiğini şu yazdıklarından anlayabiliyorum...bence eşinin o kıza mesafeli olmasından da öte sen kendi varlığını hissettirmelisin ki senden de çekinsin bir daha o kadar rahat olamasın.. çok keskin yorumlar yapmayı sevmiyorum, inşallah eski düzeninize dönersiniz:98:

İnsanın güveni bir kez yerle bir olduğunda bir daha düzelmiyor.
Çok yaşadım böyle şeyler.
Üzgünüm ama ihanet ettiğini düşünüyorum eşinizin.
Ofiste çalışan kıza neden sizinle sinemaya gittiğini söyleyemiyor?
Toplantıdayım diyor ve sinemada yakalıyorsunuz.
Kıza kendini affettirmek için onu da götürmüş.Yerinizde olsam içeri girerdim, olay çıkarmazdım ama orda onu öyle yakalamak kendini çok aşağılanmış hissettirirdi eşinize.
Bu tür şeyler insanın canını çok yakıyor ama ben yalan yakaladığımda asla affetmem.
Hele ortada çocuk falan yok.
Düzen bozmak çok zor, sevgili değil, nişanlı değil, tamam ama her gece başınızı yastığa koyduğunuzda ''Yine kandırıyor mu beni?'' diye düşünmek çok mu kolay?
Allah sabır versin, güç versin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…